Novice (slovenščina)

Pogrešajo enajstetnika iz Škofje Loke; nazadnje naj bi bil v središču Ljubljane Pogrešajo enajstetnika iz Škofje Loke; nazadnje naj bi bil v središču Ljubljane
pred 18 minutami
Škofjeloške policiste so zgodaj zjutraj obvestili, da pogrešajo enajstletnega Aldina Mutapčiča iz Puštala pri Škofji Loki. (Dnevnik)
V Škofji Loki pogrešajo 11-letnika. Ste ga videli?
pred 21 minutami
Neznano kam je odšel 11-letni Aldin Mutapčić iz Puštala pri Škofji Loki. Da ga pogrešajo, so Policiji sporočili ob deveti uri, uro kasneje pa naj bi otroka opazili v okolici Trga republike v Ljubljani. Deček je visok okoli 150 centimetrov, močnejše postave, krajših kostanjevih las, oblečen je bil v črno jakno z belimi rokavi in kapuco ter črno trenirko. Obut je v čevlje rjave barve. (24ur.com)
V bitki med Luko in Giannisom bi užival tudi Homer V bitki med Luko in Giannisom bi užival tudi Homer
pred 28 minutami
Dončić ali Antetokounmpo, to bo julija vprašanje, Grk bo v domačem Pireju lovil prvi nastop na olimpijskih igrah. (Delo)
Odškodninska odgovornost bank pri kibernetskih napadih in drugih neodobrenih plačilih Odškodninska odgovornost bank pri kibernetskih napadih in drugih neodobrenih plačilih
pred 29 minutami
Hiter razvoj internetnih storitev in digitalizacija sta v zadnjem desetletju korenito spremenila tradicionalno bančno poslovanje (Finance)
PRENOS V ŽIVO: Več napadov na spletne strani državnih organov
pred 32 minutami
Po sredinem napadu na spletno stran predsednice Republike Slovenije, so minulo noč hekerji napadli več drugih spletnih strani državnih organov. Nekaj časa je bila nedostopna tudi spletna stran Slovenske vojske, vendar na Mors pravijo, da se v njihovem primeru ni zgodil hekerski napad. Na ministrstvu se je zgodil zaplet pri posodobitvi sistema. (24ur.com)
Sin nekdanjega skakalnega šampiona grdo padel na treningu Sin nekdanjega skakalnega šampiona grdo padel na treningu
pred 51 minutami
Daljše okrevanje po grdih padcih na letalnici v Planici čaka tudi Italijana Giovannija Bresadolo in Finca Eetuja Nousianena. (Delo)
Uefa prejela devetkrat več prošenj za sodelovanje na euru 2024 Uefa prejela devetkrat več prošenj za sodelovanje na euru 2024
pred 1 uro in 9 minutami
Letošnje evropsko prvenstvo v nogometu bo posebej zanimivo in spektakularno za Evropejce, tudi za prostovoljce z vsega sveta. (Delo)
Dvajset let Slovenije v Natu: Levica namesto na državno proslavo na demonstracije Dvajset let Slovenije v Natu: Levica namesto na državno proslavo na demonstracije
pred 1 uro in 13 minutami
Levica bo danes bojkotirala državno proslavo ob 20. obletnici vstopa v Nato na Brdu pri Kranju, svoje člane in podpornike pa poziva, naj se namesto tega udeležijo današnjega shoda proti severnoatlantskemu zavezništvu v Ljubljani. (Dnevnik)
Varno in učinkovito IT upravljanje Varno in učinkovito IT upravljanje
pred 1 uro in 14 minutami
Podjetja se pri poslovanju vedno bolj zanašajo na tehnologijo, pri tem pa lahko težavo predstavlja vzdrževanje računalniške opreme in varnost. Za to poskrbi IT-OPTI. Več Varno in učinkovito IT upravljanje objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Tatovi odnesli baker: motena oskrba s pitno vodo
pred 1 uro in 15 minutami
V občinah Črnomelj in Semič je zaradi uničene opreme na objektih vodne oskrbe občasno motena oskrba s pitno vodo. Tatovi so namreč vdrli v objekte komunale in odnesli baker, ki je opravljal funkcijo prevajanja elektrike za potrebe oskrbe prebivalcev z vodo. (24ur.com)