Novice (slovenščina)

Liga NBA košarkarju Toronta Porterju za vedno prepovedala igranje Liga NBA košarkarju Toronta Porterju za vedno prepovedala igranje
pred 2 urama in 39 minutami
Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je doživljenjsko suspendiralo igralca ekipe Toronto Raptors Jontaya Porterja. Štiriindvajsetletnik je športnim stavnicam posredoval zaupne informacije in tudi stavil na tekme, so poročale tiskovne agencije, tudi francoska AFP. (Siol)
Kovačić v nemilosti junaka Reala: Vedel sem Kovačić v nemilosti junaka Reala: Vedel sem
pred 2 urama in 55 minutami
Nogometaši Real Madrida so v sredini poslastici povratnega obračuna četrtfinala lige prvakov po izvajanju enajstmetrovk (5:4) izločili branilce naslova Manchester City. Dan po izpadu angleških prvakov je v ospredju predvsem ponesrečeno izvedena enajstmetrovka Bernarda Silve, veliki junak pa je na koncu ob vratarju Reala Andriju Luninu postal Antonio Rüdiger, ki je poleg uspešno izvedene zadnje enajstmetrovke Ukrajincu pred tem tudi "pomagal" ob izvedeni enajstmetrovki Matea Kovačića. (Siol)
Deena Abdelwahed: Današnja mladina mora spoznati, da v njihovem domačem okolju obstaja alternativa Deena Abdelwahed: Današnja mladina mora spoznati, da v njihovem domačem okolju obstaja alternativa
pred 2 urama in 57 minutami
"Nočem vzpostavljati novih alternativ, ampak hočem ustvarjati svojo vrsto sodobne arabske glasbe za ljudi, ki jih dolgočasi glasba, kakršno najdejo na vsakem koraku," pravi Deena Abdelwahed, eno najvidnejših imen sodobne elektronske glasbe.  (RTV SLO)
Slovenska atletika pričakuje boj za zmagovalni oder Slovenska atletika pričakuje boj za zmagovalni oder
pred 2 urama in 58 minutami
Kitajska bo gostila uvodni tekmi diamantne lige 2024, najvišje ravni atletskih mitingov na svetu. Serija se bo začela 20. aprila v mestu Šiamen in se 27. aprila preselila v Šanghaj, na teh dveh prizoriščih ne bo slovenskih predstavnikov. Ti se bodo prvič predstavili v Dohi 10. maja, kjer bo tekmoval tudi svetovni prvak v metu diska Kristjan Čeh. (Siol)
Ponoči zagorelo na gradbišču bazena Ilirija Ponoči zagorelo na gradbišču bazena Ilirija
pred 3 urami in 3 minutami
Ponoči je zagorelo na objektu novega športnega centra Ilirija, kjer se zaključujejo zadnja gradbena dela na bazenskem kompleksu, ki naj bi ga odprli jeseni. Policisti so zjutraj na območju kompleksa ob Bleiweisovi cesti opravljali ogled, vzrok... (Dnevnik)
Tudi uro po tekmi je imel kurjo polt Tudi uro po tekmi je imel kurjo polt
pred 3 urami in 8 minutami
Pepu Guardioli se ni uresničila želja, da bi kot Katalonec slavil zmago proti Realu. Nogometna Nemčija že razmišlja o ponovitvi londonskega finala 2013. (Delo)
Ko zapiha svež veter: kultno družinsko podjetje na poti k novim dosežkom Ko zapiha svež veter: kultno družinsko podjetje na poti k novim dosežkom
pred 3 urami in 18 minutami
Družinske podjetniške zgodbe se lahko razvijejo v lepe zgodbe o uspehu, kar je za mnoge velik vir navdiha. (Delo)
Ponoči zagorelo na gradbišču bazena Ilirija, vzrok požara še ni znan
pred 3 urami in 30 minutami
Ponoči je zagorelo na objektu novega športnega centra Ilirija, kjer se zaključujejo zadnja gradbena dela na bazenskem kompleksu, ki naj bi ga odprli jeseni. Policisti so zjutraj na območju kompleksa ob Bleiweisovi cesti opravljali ogled, vzrok požara pa še ni znan. (24ur.com)
Ronaldu bodo morali plačati skoraj deset milijonov evrov Ronaldu bodo morali plačati skoraj deset milijonov evrov
pred 3 urami in 30 minutami
Italijanski nogometni prvoligaš Juventus bo moral svojemu nekdanjemu igralcu, portugalskemu zvezdniku Cristianu Ronaldu, plačati skoraj deset milijonov evrov. Tako je v sredo odločilo italijansko sodišče v tožbi Portugalca v sodnem sporu s klubom glede plače v obdobju pandemije novega koronavirusa, je poročala nemška tiskovna agencija dpa. (Siol)
Objavljamo lokacije, kjer bodo policisti v petek merili hitrost
pred 3 urami in 38 minutami
Neprilagojena hitrost je glavni vzrok za nastanek prometnih nesreč, saj se je v zadnjih letih približno petina prometnih nesreč zgodila prav zaradi tega. Tudi letos se bodo zato slovenski policisti pridružili vseevropski akciji in po vsej državi izvedli maraton nadzora hitrosti, ki bo v petek, 19. aprila. Objavljamo lokacije, na katerih bodo med 6. in 18. uro merili hitrost. (24ur.com)