Novice (slovenščina)

Ukrajinski premier svari pred tretjo svetovno vojno, če Ukrajina izgubi vojno Ukrajinski premier svari pred tretjo svetovno vojno, če Ukrajina izgubi vojno
pred 2 urama in 38 minutami
Ukrajinski premier Denis Šmihal je pred novim glasovanjem o zakonu o tuji pomoči v ameriškem kongresu posvaril pred tretjo svetovno vojno, če Ukrajina izgubi vojno z Rusijo.  (RTV SLO)
#foto #video Dubaj in Oman: podnebne spremembe povzročile hude poplave #foto #video Dubaj in Oman: podnebne spremembe povzročile hude poplave
pred 2 urama in 39 minutami
V Združenih arabskih emiratih in Omanu je ta teden pustošilo neurje, ki je prineslo rekordne količine padavin, zaradi katerih so bile poplavljene avtoceste, hiše, promet je zastal, ljudje pa so ostali ujeti na svojih domovih. (Dnevnik)
Taljenju grafičnega priključka 12VHPWR ni videti konca Taljenju grafičnega priključka 12VHPWR ni videti konca
pred 2 urama in 45 minutami
Grafična kartica GeForce RTX 4090 je še vedno kos tudi najtežjim opravilom. Ta namreč temelji na osnovi grafičnega jedra Nvidia GA102 in ima za preračunavanje podatkov na voljo 16.128 CUDA jeder. Več Taljenju grafičnega priključka 12VHPWR ni videti konca objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Fides z ustavno presojo nad novelo zakona o zdravniški službi Fides z ustavno presojo nad novelo zakona o zdravniški službi
pred 2 urama in 55 minutami
V zdravniškem sindikatu Fides menijo, da pomeni novela zakona poseg v ustavne pravice, zato bodo na ustavno sodišče po uveljavitvi zakona vložili pobudo za presojo ustavnosti. V sporočilu za javnost so zapisali, da so razočarani zaradi sprejetja... (Dnevnik)
Milanski pohištveni sejem: Stičišče oblikovanja za dom Milanski pohištveni sejem: Stičišče oblikovanja za dom
pred 2 urama in 56 minutami
V Milanu do 21. aprila poteka Salone del Mobile - največji sejem pohištvene opreme in oblikovanja. (Delo)
S kozmetiko nad vrste
pred 2 urama in 56 minutami
Sprememba s 14 na 30 dni pri zelo hitrih napotnicah je kozmetični oplesk za množico predolgo čakajočih v zdravstvu. (Finance)
Kino prihaja domov Kino prihaja domov
pred 2 urama in 56 minutami
Sony predstavlja nove televizorje BRAVIATM z najsvetlejšo sliko in najboljšim zvokom, ki bodo dodatno obogatili izjemno domače kinematografsko doživetje. Kino prihaja domov objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Nenavadno presenečenje za dirkače v Šanghaju Nenavadno presenečenje za dirkače v Šanghaju
pred 2 urama in 56 minutami
Dirkači in ekipe formule 1 peto veliko nagrado letos pričakujejo s kar nekaj strahu. Na Kitajsko, kjer bo dirka v nedeljo ob 9. uri po srednjeevropskem času, so se vrnili po petih letih. Na stezi, ki jih je presenetila z nenavadno črnim asfaltom, bi želeli več treningov, a bodo imeli samo enega, saj je v soboto na sporedu tudi prvi letošnji sprint. (Siol)
Slovenci odgovore iščejo na Poljskem Slovenci odgovore iščejo na Poljskem
pred 3 urami in 1 minuto
Slovenska hokejska reprezentanca, ki se pripravlja na svetovno prvenstvo drugega kakovostnega razreda, bo danes ob 18. uri odigrala tretje od šestih pripravljalnih srečanj. V Bytomu bo palice prekrižala s Poljaki, ki bodo letos igrali med elito. Reprezentanci se bosta v petek na istem prizorišču pomerili še enkrat. (Siol)
V Slovenijo prek madžarskega AutoWallisa prihajajo kitajski kombiji V Slovenijo prek madžarskega AutoWallisa prihajajo kitajski kombiji
pred 3 urami in 19 minutami
Kitajski Farizon, del skupine Geely, bo na naše ceste pripeljal kombije na elektriko z 800-voltno električno infrastrukturo in tovornjake na metanol. (Finance)