Novice (slovenščina)

Preverite eDavke: prvi paket informativnih dohodninskih izračunov že poslan Preverite eDavke: prvi paket informativnih dohodninskih izračunov že poslan
pred 41 minutami
Če želite podati ugovor proti informativnemu izračunu, morate to storiti najkasneje v 30 dneh od dneva odpreme informativnega izračuna. (Delo)
Golob: Zdravniki ne morejo izsiliti nečesa, česar drugo osebje ne bo deležno Golob: Zdravniki ne morejo izsiliti nečesa, česar drugo osebje ne bo deležno
pred 44 minutami
Namen obiska premiera v UKC je bil pokazati tudi, da so v zdravstvu zdravniki, ki dajejo na prvo mesto pacienta, ne pa svojih plač. (Delo)
Spomenik osamosvojitvi: leto dni in šest sestankov Spomenik osamosvojitvi: leto dni in šest sestankov
pred 1 uro in 18 minutami
Milan Kučan je predlagal razmislek o postavitvi spomenika osamosvojitve, pobudo je takoj prevzela vlada. Kako daleč je realizacija? (Delo)
V Mariboru najdeno letalsko bombo bodo onesposobili aprila V Mariboru najdeno letalsko bombo bodo onesposobili aprila
pred 1 uro in 29 minutami
250 kilogramov težko bombo iz druge svetovne vojne so našli delavci med opravljanjem gradbenih del ob industrijskem objektu v industrijskem predelu Tezna. (Delo)
Pri varovanju olimpijskih iger bodo Francozom pomagali zavezniki Pri varovanju olimpijskih iger bodo Francozom pomagali zavezniki
pred 1 uro in 42 minutami
Sodelovanje v »mednarodni koaliciji, ki jo je oblikovala Francija« je na omrežju X potrdil poljski obrambni minister Władysław Kosiniak-Kamysz. (Delo)
Čakalne dobe za vpis otrok v plezanje so nesprejemljive Čakalne dobe za vpis otrok v plezanje so nesprejemljive
pred 2 urama in 11 minutami
Najboljša športna plezalka na svetu Janja Garnbret: začenja sezono, v kateri si obeta ubranitev olimpijskega zlata v Parizu. Čustvena ob slovesu Petra Prevca. (Delo)
Pred 150 leti se je rodil general, ki je ubranil severno mejo Pred 150 leti se je rodil general, ki je ubranil severno mejo
pred 2 urama in 13 minutami
Letošnje leto je vlada razglasila za Maistrovo. Po vsej Sloveniji potekajo številne prireditve, junija, ob 90. obletnici njegove smrti, bodo tudi na Uncu. (Delo)
Jamie Oliver odprl prvo restavracijo v Beogradu Jamie Oliver odprl prvo restavracijo v Beogradu
pred 2 urama in 19 minutami
Po svetu je okoli 70 restavracij Jamie's Italian, ki jih vodijo po franšiznem modelu. (Delo)
Fotografije dneva (29. 3.) Fotografije dneva (29. 3.)
pred 2 urama in 42 minutami
V uredništvu Dela smo za vas pripravili najbolj zanimive in povedne fotografije iz sveta v zadnjih 24. urah. (Delo)
Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju? Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju?
pred 3 urami in 2 minutama
Medtem ko se sprehajate po trgovinah, še posebej po tistih večjih, bodite pozorni, katera naprava je najpogosteje v rokah zaposlenih. Običajno je to nek ročni terminal za skeniranje izdelkov in naročil. Obstaja pa boljša rešitev. Več Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju? objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)