Novice (slovenščina)

Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju? Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju?
pred 1 uro in 17 minutami
Medtem ko se sprehajate po trgovinah, še posebej po tistih večjih, bodite pozorni, katera naprava je najpogosteje v rokah zaposlenih. Običajno je to nek ročni terminal za skeniranje izdelkov in naročil. Obstaja pa boljša rešitev. Več Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju? objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Monumentalno delo božjega arhitekta Monumentalno delo božjega arhitekta
pred 1 uro in 17 minutami
Večno aktualna zgodba o večno nedokončani barcelonski baziliki, ki naj bi bila v grobem končana do leta 2026. (Delo)
Je Slothana naslednji Smog ali WIF? Eksplozivni vzpon najnovejšega memecoina na Solani Je Slothana naslednji Smog ali WIF? Eksplozivni vzpon najnovejšega memecoina na Solani
pred 1 uro in 17 minutami
V svetu kriptovalut se je pojavil nov vroč meme kovanec na verigi blokov Solana, ki že sproža vprašanja in primerjave z drugimi pomembnimi žetoni. Med njimi zaradi pomembnih dosežkov in podpore skupnosti izstopata SMOG in Sponge V2. Več Je Slothana naslednji Smog ali WIF? Eksplozivni vzpon najnovejšega memecoina na Solani objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Zahod Grčije stresel močan potres Zahod Grčije stresel močan potres
pred 1 uro in 21 minutami
Zahod Grčije je davi stresel močan potres, ki je imel po podatkih grškega geodinamičnega inštituta v Atenah magnitudo 5,7. Žarišče potresa, ki so ga čutili tudi v prestolnici Atene, je bilo v Jonskem morju ob zahodni obali polotoka Peloponez. O... (Dnevnik)
Praznična Sobotna priloga prinaša še več zanimivega branja Praznična Sobotna priloga prinaša še več zanimivega branja
pred 1 uro in 26 minutami
Številka Sobotne priloge, ki nosi datum 30. marec, je bolj zajetna in bo v trafikah ter na drugih prodajnih mestih na voljo ves april. Kaj prinaša? (Delo)
Iskanje dveletne deklice v Srbiji: policija podrobno preiskuje teren okoli družinske hiše Iskanje dveletne deklice v Srbiji: policija podrobno preiskuje teren okoli družinske hiše
pred 1 uro in 27 minutami
V Bosni in Hercegovini so včeraj zaradi lažnih trditev, da imajo informacije o njej, pridržali tri ljudi. (Dnevnik)
Neurje Nelson v Španiji terjalo štiri življenja Neurje Nelson v Španiji terjalo štiri življenja
pred 1 uro in 40 minutami
Na severu Španije so zaradi močnega vetra in do sedem metrov visokih valov utonili štirje ljudje, so v četrtek sporočile tamkajšnje reševalne službe. Ekstremne vremenske razmere je nad Španijo prineslo neurje Nelson, ki danes težave povzroča tudi v (Dnevnik)
Pripravnik: film, posnet v 25 dneh, in film, ki ga gledalci obožujejo
pred 2 urama in 6 minutami
Anne Hathaway je v filmu Pripravnik dobila priložnost zaigrati ob boku ene največjih filmskih legend, Robertu De Niru. Film je po velikem uspehu v kinodvoranah načel marsikatero debato – tudi to, da bi morali starejšim, ki si še želijo delati, dati priložnost se naučiti česa novega, poleg tega pa so se odprle debate tudi o vlogi žensk na delovnih mestih. (24ur.com)
Nepredvidljivi Bolgar s popolno igro ustavil Carlosa Alcaraza Nepredvidljivi Bolgar s popolno igro ustavil Carlosa Alcaraza
pred 2 urama in 7 minutami
Grigor Dimitrov, 11. postavljeni igralec, je na teniškem mastersu v Miamiju v četrtfinalu premagal prvega nosilca s 6:2 in 6:4. (Delo)
Miting navijačev Maribora, Olimpija po maščevanje Miting navijačev Maribora, Olimpija po maščevanje
pred 2 urama in 8 minutami
Konec je reprezentančnega premora, ki je slovenske nogometne navdušence razveselil z veličastno zmago nad zvezdniško Portugalsko (2:0). Nadaljuje se prvoligaški ples, zaradi velikonočnih praznikov pa bo večina dvobojev odigrana že danes. Začelo se bo v Rogaški Slatini, nadaljevalo pred praznimi tribunami v Mariboru, večer prinaša obračun za šesto mesto v Domžalah. Olimpija se bo v sobotnem derbiju 28. kroga skušala maščevati Kopru za izpad v pokalu, vodilni Celjani, prvi strelec tekmovanja Aljoša Matko danes praznuje 24 let, pa bodo gostili Aluminij. (Siol)