Novice (slovenščina)

Hitra rast števila kibernetskih napadov na mobilne telefone – kako jih zaščititi
pred 36 minutami
Več ko je virov, do katerih dostopa mobilna naprava, strožje mora biti varovana. (Finance)
Varno shranjevanje kriptovalut: denarnice, varnostni ključi in dodatki Varno shranjevanje kriptovalut: denarnice, varnostni ključi in dodatki
pred 36 minutami
Ne rabimo posebej omenjati, da so kriptovalute zopet vroča tema, kar se lahko zahvalimo rekordni vrednosti Bitcoina. Kako zavarovati svoje kripto premoženje? Več Varno shranjevanje kriptovalut: denarnice, varnostni ključi in dodatki objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Beljakovinsko bogati jajčni bejgli Beljakovinsko bogati jajčni bejgli
pred 36 minutami
Te okrogle štručke z luknjo v sredini so neverjetno mehke, so čudovitega okusa in primerne za pripravo najljubšega sendviča ali pa uporabo za prilogo. Na mizi so v pol ure, pripravite pa jih z moko, pecilnim praškom, soljo, grškim jogurtom in... (Dnevnik)
Župnik z Goričkega: Na morju bi imel barko, tu pa imam krave in traktor
pred 44 minutami
Duhovniki imajo te dni polne roke dela s pripravami na največji krščanski praznik – veliko noč. Župnik z Goričkega Dejan Horvat pa ne opravlja zgolj slovesnosti velikega tedna in se pripravlja na nedeljsko vstajenjsko mašo, pač pa vsak dan nahrani še več kot trideset krav in 14 konjev ter načrtuje vzdrževanje stotih hektarjev travnikov in gozdov. (24ur.com)
Na Obrežju zasegli ukraden Volvo Na Obrežju zasegli ukraden Volvo
pred 55 minutami
Zvečer je na mejni prehod Obrežje na vstop v Slovenijo pripeljala voznica osebnega avtomobila znamke Volvo italijanskih registrskih oznak. (Dnevnik)
Na Obrežju zasegli ukraden volvo
pred 59 minutami
Policisti na mejnem prehodu Obrežje so obravnavali 35-letno voznico iz Italije, ki je želela vstopiti v Slovenijo z ukradenim vozilom. Policija ji je avtomobil zasegla. (24ur.com)
Cene Prevc: Letošnja Planica je bila čustvena bomba Cene Prevc: Letošnja Planica je bila čustvena bomba
pred 1 uro
"Čeprav tekmujemo drug proti drugemu, si vesel, ko nekomu uspe zmagati, in mu to iskreno privoščiš, ker veš, da ni po juhi priplaval ali pa zadel sedmice na lotu," o kolegialnosti med smučarskimi skakalci razmišlja Cene Prevc.  (RTV SLO)
Rusija vse težje do denarja od naftnih poslov Rusija vse težje do denarja od naftnih poslov
pred 1 uro in 6 minutami
Tudi turške, arabske in kitajske banke ustavljajo nakazila v strahu pred sankcijami ZDA. (Delo)
Subvencije za energente: podjetja bi lahko še dolgo čakala na polno izplačilo Subvencije za energente: podjetja bi lahko še dolgo čakala na polno izplačilo
pred 1 uro in 6 minutami
Zaradi težav s podatki ugotavljanje, ali so bila podjetja sploh upravičena do subvencij, ne gre tako, kot je bilo načrtovano (Finance)
Prvi brezžični usmerjevalnik Wi-Fi 7 za ljubitelje iger! Prvi brezžični usmerjevalnik Wi-Fi 7 za ljubitelje iger!
pred 1 uro in 10 minutami
Brezžični usmerjevalnik Asus RT-BE88U zagotavlja kar 2,4-krat hitrejši prenos podatkov v primerjavi s konkurenco oziroma hitrosti prenosa do več kot 7.200 megabitov na sekundo. Več Prvi brezžični usmerjevalnik Wi-Fi 7 za ljubitelje iger! objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)