Novice (slovenščina)

Podoba gozda se spreminja pred našimi očmi Podoba gozda se spreminja pred našimi očmi
pred 17 minutami
Boštjan Škrlep iz Zavoda za gozde že 30 let skrbi za gozdove v Selški dolini, pod milim nebom pa rad gosti tudi ljubitelje literature. (Delo)
Znanje prinaša rešitve za krize in probleme, ne orožje Znanje prinaša rešitve za krize in probleme, ne orožje
pred 17 minutami
Pomembno je, da se ne zaprejo vrata za znanje, ki prihaja z Vzhoda, ker ga potrebujemo bolj kot vse drugo, če želimo v resnici rešiti planet in človeštvo. (Delo)
"Prav nič zabavno ni igrati proti Luki Dončiću"
pred 34 minutami
Končnica Lige NBA je zgodba zase, oziroma, kot je dejal trener Clippersov Tyronn Lue, kar druga sezona v primerjavi z rednim delom. V uvodnem krogu se bo njegova vrsta pomerila z Dallasom, glavni izziv pa bo zaustaviti oziroma omejiti Luko Dončića.  (RTV SLO)
Nova etapa starega sovraštva Nova etapa starega sovraštva
pred 1 uro in 17 minutami
Sobotni napad je bil brez precedensa, saj ni Iran Izraela še nikoli prej napadel neposredno. (Delo)
New Orleans in Miami zmagovalca dodatnih kvalifikacij New Orleans in Miami zmagovalca dodatnih kvalifikacij
pred 1 uro in 19 minutami
Za preboj v končnico lige NBA sta zmagovalca izločila Sacramento in Chicago. Luka Dončić in Dallas jutri v zvečer v Los Angelesu. Prve tekme že danes zvečer. (Delo)
Max Verstappen se je ogreval nekaj krogov, potem pa švignil mimo vseh Max Verstappen se je ogreval nekaj krogov, potem pa švignil mimo vseh
pred 1 uro in 52 minutami
Svetovni prvak je zmagovalec sprinterske dirke pred veliko nagrado Kitajske v Šanghaju za svetovno prvenstvo formule 1. (Delo)
Zapleti pri imenovanju direktorja Zapleti pri imenovanju direktorja
pred 1 uro in 57 minutami
Dvakrat spremenjena sestava komisije, ki odloča o novem vodstvu. (Delo)
Vrhunski šport uspešno usklajuje s študijskimi obveznostmi Vrhunski šport uspešno usklajuje s študijskimi obveznostmi
pred 2 urama in 17 minutami
Mladinska evropska prvakinja Kaja Schuster bo v petek prestala ognjeni krst na članskem EP v judu. V Dubrovniku je dobila novo potrditev, da je na pravi poti. (Delo)
Kako sem ugotovila, da mi ne dela daljinsko odčitavanje elektrike Kako sem ugotovila, da mi ne dela daljinsko odčitavanje elektrike
pred 2 urama in 17 minutami
Kaos pred novim načinom obračunavanja elektrike: medtem ko na agenciji za energijo ne vidijo težav pri zaračunavanju elektrike po novem, elektrodistribucija opozarja, da je pri odčitavanju vse več motenj, ki jih ne morejo odpravljati sproti. (Finance)
Verstappnu prvi sprint sezone, Hamilton drugi Verstappnu prvi sprint sezone, Hamilton drugi
pred 2 urama in 21 minutami
Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec sprinterske dirke pred veliko nagrado Kitajske v Šanghaju za svetovno prvenstvo formule 1. Nizozemec je slavil pred Britancem Lewisom Hamiltonom (Mercedes) in Mehičanom Sergiem Perezom (Red Bull).  (RTV SLO)