Novice (slovenščina)

Mladi po tridesetem letu, a brez izkušnje spolnosti in intime Mladi po tridesetem letu, a brez izkušnje spolnosti in intime
pred 32 minutami
V podkastu Na robu tokrat o sodobnih način oblikovanja partnerstev. O spletnih aplikacijah in ghostanju. (Delo)
Nesojeni Nesojeni "zadnji film": Quentin Tarantino naredil križ čez Filmskega kritika
pred 41 minutami
Quentin Tarantino je že zdavnaj napvedal, da se bo po desetih celovečercih upokojil kot filmski režiser. Veljalo je, da bo zadnje mesto v dekalogu zasedel Filmski kritik z bradom Pittom v glavni vlogi. No, Tarantino se je zdaj projektu v celoti odpovedal.  (RTV SLO)
Klemen Grošelj: Klemen Grošelj: "Junija bomo odločali tudi o tem, ali bo EU akter ali plen na mizi"
pred 1 uro
Na evropskih volitvah bomo iskali odgovor na vprašanje, kako se bo do zdaj trdoživa Unija soočila z nepredvidljivimi razmerami v svetu, kar bo vplivalo na naše blagostanje in prihodnost naših otrok, meni evropski poslanec Klemen Grošelj.  (RTV SLO)
Stroligo: Od zaposlenega pod bivšim direktorjem zahtevan nepooblaščen vpogled Stroligo: Od zaposlenega pod bivšim direktorjem zahtevan nepooblaščen vpogled
pred 1 uro in 6 minutami
Prvi direktor urada za preprečevanje pranja denarja Klaudijo Stroligo opozoril na pomembnost depolitizacije tega urada. (Delo)
Posvetovalni referendumi bodo na dan evropskih volitev Posvetovalni referendumi bodo na dan evropskih volitev
pred 1 uro in 8 minutami
Na pristojnih parlamentarnih odborih je potekala obravnava predlogov odlokov za razpis treh posvetovalnih referendumov. Čeprav datum referendumov ni koalicijsko usklajen, sta odbora podprla izvedbo posvetovalnih referendumov na dan evropskih volitev.  (RTV SLO)
Binance v pravni nevihti Binance v pravni nevihti
pred 1 uro in 32 minutami
Izvršna direktorja Binance soočena z obtožbami pranja denarja in davčnih utaj v Nigeriji. (Delo)
V Štanjelu odprtje prenovljene galerije Lojzeta Spacala z likovno-pesniško razstavo V Štanjelu odprtje prenovljene galerije Lojzeta Spacala z likovno-pesniško razstavo
pred 1 uro in 35 minutami
Na gradu Štanjel bodo danes odprli prenovljeno galerijo Lojzeta Spacala. Na prireditvi Kras v barvi in verzu bodo postavili na ogled ustvarjanje treh velikanov tržaške umetniške scene - Lojzeta Spacala, Klavdija Palčiča in Franka Vecchieta.  (RTV SLO)
Na Hrvaškem najbolje začel Neuville Na Hrvaškem najbolje začel Neuville
pred 1 uro in 52 minutami
Belgijec na čelu četrte letošnje preizkušnje za svetovno prvenstvo. (Delo)
Sporna pridobitna dejavnost ustavnega sodnika Jakliča? Predsednica DZ-ja pričakuje odstop. Sporna pridobitna dejavnost ustavnega sodnika Jakliča? Predsednica DZ-ja pričakuje odstop.
pred 1 uro in 54 minutami
Ustavni sodnik Klemen Jaklič je imel med opravljanjem funkcije kar šest let tudi popoldanski espe, čeprav je ustavnim sodnikom prepovedana pridobitna dejavnost. Predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič bo zadevo predala KPK-ju.  (RTV SLO)
O Shakespearovi O Shakespearovi "pravi" identiteti so ugibali že njegovi sodobniki
pred 1 uro in 59 minutami
Nova študija ugotavlja, da so že sodobniki Williama Shakespeara dvomili v obstoj Shakespeara: nekaj piscev v 16. stoletju je bilo trdno prepričanih, da je to le psevdonim 17. oxfordskega grofa, Edwarda de Vera.  (RTV SLO)