Novice (slovenščina)

Pogrešajo enajstetnika iz Škofje Loke; nazadnje naj bi bil v središču Ljubljane Pogrešajo enajstetnika iz Škofje Loke; nazadnje naj bi bil v središču Ljubljane
pred 1 uro in 39 minutami
Škofjeloške policiste so zgodaj zjutraj obvestili, da pogrešajo enajstletnega Aldina Mutapčiča iz Puštala pri Škofji Loki. (Dnevnik)
V Škofji Loki pogrešajo 11-letnika. Ste ga videli?
pred 1 uro in 42 minutami
Neznano kam je odšel 11-letni Aldin Mutapčić iz Puštala pri Škofji Loki. Da ga pogrešajo, so Policiji sporočili ob deveti uri, uro kasneje pa naj bi otroka opazili v okolici Trga republike v Ljubljani. Deček je visok okoli 150 centimetrov, močnejše postave, krajših kostanjevih las, oblečen je bil v črno jakno z belimi rokavi in kapuco ter črno trenirko. Obut je v čevlje rjave barve. (24ur.com)
Želel vse najboljše slovenske odbojkarice, a naletel na vrsto odpovedi Želel vse najboljše slovenske odbojkarice, a naletel na vrsto odpovedi
pred 1 uro in 48 minutami
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo v letošnji sezoni nastopila v zlati evropski ligi in kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2026. Izbrana vrsta pod vodstvom italijanskega stratega Alessandra Oreficeja se bo prvič zbrala 30. aprila v Kranjski Gori, so sporočili iz krovne slovenske zveze. (Siol)
V bitki med Luko in Giannisom bi užival tudi Homer V bitki med Luko in Giannisom bi užival tudi Homer
pred 1 uro in 49 minutami
Dončić ali Antetokounmpo, to bo julija vprašanje, Grk bo v domačem Pireju lovil prvi nastop na olimpijskih igrah. (Delo)
Odškodninska odgovornost bank pri kibernetskih napadih in drugih neodobrenih plačilih Odškodninska odgovornost bank pri kibernetskih napadih in drugih neodobrenih plačilih
pred 1 uro in 50 minutami
Hiter razvoj internetnih storitev in digitalizacija sta v zadnjem desetletju korenito spremenila tradicionalno bančno poslovanje (Finance)
"Je... Ronalda, mi imamo Šeška!" #video
pred 1 uro in 50 minutami
Na sončni strani Alp še vedno odmeva torkova zmaga Slovenije nad zvezdniško zasedbo Portugalske. Superzvezdnik Cristiano Ronaldo je potegnil kratko, podobno velja za vse, ki so si želeli, da bi dobili njegov dres. Popolnoma drugače se je godilo mladim slovenskim navijačem, do katerih je rade volje pristopil Benjamin Šeško. Enega izmed njih je čakalo prav posebno darilo! (Siol)
PRENOS V ŽIVO: Več napadov na spletne strani državnih organov
pred 1 uro in 53 minutami
Po sredinem napadu na spletno stran predsednice Republike Slovenije, so minulo noč hekerji napadli več drugih spletnih strani državnih organov. Nekaj časa je bila nedostopna tudi spletna stran Slovenske vojske, vendar na Mors pravijo, da se v njihovem primeru ni zgodil hekerski napad. Na ministrstvu se je zgodil zaplet pri posodobitvi sistema. (24ur.com)
Velika sprememba pri ACH Volleyju Velika sprememba pri ACH Volleyju
pred 2 urama
Iz tabora slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, so sporočili, da so prekinili sodelovanje z dosedanjim trenerjem Radovanom Gačičem, ki je ljubljansko moštvo vodil od sezone 2022/23 in se z ljubljansko zasedbo v pretekli sezoni veselil naslova državnega, pokalnega in srednjeevropskega prvaka. (Siol)
Sin nekdanjega skakalnega šampiona grdo padel na treningu Sin nekdanjega skakalnega šampiona grdo padel na treningu
pred 2 urama in 12 minutami
Daljše okrevanje po grdih padcih na letalnici v Planici čaka tudi Italijana Giovannija Bresadolo in Finca Eetuja Nousianena. (Delo)
V Srbiji že tretji dan iščejo pogrešano dveletno deklico V Srbiji že tretji dan iščejo pogrešano dveletno deklico
pred 2 urama in 27 minutami
Iskanje dveletne deklice Danke Ilić, ki je izginila v torek ob 13. 45 v naselju Banjsko polje pri mestu Bor v vzhodni Srbiji, je prešlo v tretji dan.  (RTV SLO)