Novice (slovenščina)

Preverite eDavke: prvi paket informativnih dohodninskih izračunov že poslan Preverite eDavke: prvi paket informativnih dohodninskih izračunov že poslan
pred 40 minutami
Če želite podati ugovor proti informativnemu izračunu, morate to storiti najkasneje v 30 dneh od dneva odpreme informativnega izračuna. (Delo)
Golob: Zdravniki ne morejo izsiliti nečesa, česar drugo osebje ne bo deležno Golob: Zdravniki ne morejo izsiliti nečesa, česar drugo osebje ne bo deležno
pred 43 minutami
Namen obiska premiera v UKC je bil pokazati tudi, da so v zdravstvu zdravniki, ki dajejo na prvo mesto pacienta, ne pa svojih plač. (Delo)
Spomenik osamosvojitvi: leto dni in šest sestankov Spomenik osamosvojitvi: leto dni in šest sestankov
pred 1 uro in 17 minutami
Milan Kučan je predlagal razmislek o postavitvi spomenika osamosvojitve, pobudo je takoj prevzela vlada. Kako daleč je realizacija? (Delo)
V Mariboru najdeno letalsko bombo bodo onesposobili aprila V Mariboru najdeno letalsko bombo bodo onesposobili aprila
pred 1 uro in 28 minutami
250 kilogramov težko bombo iz druge svetovne vojne so našli delavci med opravljanjem gradbenih del ob industrijskem objektu v industrijskem predelu Tezna. (Delo)
Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju? Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju?
pred 3 urami in 2 minutama
Medtem ko se sprehajate po trgovinah, še posebej po tistih večjih, bodite pozorni, katera naprava je najpogosteje v rokah zaposlenih. Običajno je to nek ročni terminal za skeniranje izdelkov in naročil. Obstaja pa boljša rešitev. Več Kje in za kaj lahko uporabite računalnik na zapestju? objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Monumentalno delo božjega arhitekta Monumentalno delo božjega arhitekta
pred 3 urami in 2 minutama
Večno aktualna zgodba o večno nedokončani barcelonski baziliki, ki naj bi bila v grobem končana do leta 2026. (Delo)
Je Slothana naslednji Smog ali WIF? Eksplozivni vzpon najnovejšega memecoina na Solani Je Slothana naslednji Smog ali WIF? Eksplozivni vzpon najnovejšega memecoina na Solani
pred 3 urami in 2 minutama
V svetu kriptovalut se je pojavil nov vroč meme kovanec na verigi blokov Solana, ki že sproža vprašanja in primerjave z drugimi pomembnimi žetoni. Med njimi zaradi pomembnih dosežkov in podpore skupnosti izstopata SMOG in Sponge V2. Več Je Slothana naslednji Smog ali WIF? Eksplozivni vzpon najnovejšega memecoina na Solani objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Zahod Grčije stresel močan potres Zahod Grčije stresel močan potres
pred 3 urami in 6 minutami
Zahod Grčije je davi stresel močan potres, ki je imel po podatkih grškega geodinamičnega inštituta v Atenah magnitudo 5,7. Žarišče potresa, ki so ga čutili tudi v prestolnici Atene, je bilo v Jonskem morju ob zahodni obali polotoka Peloponez. O... (Dnevnik)
Praznična Sobotna priloga prinaša še več zanimivega branja Praznična Sobotna priloga prinaša še več zanimivega branja
pred 3 urami in 11 minutami
Številka Sobotne priloge, ki nosi datum 30. marec, je bolj zajetna in bo v trafikah ter na drugih prodajnih mestih na voljo ves april. Kaj prinaša? (Delo)
Iskanje dveletne deklice v Srbiji: policija podrobno preiskuje teren okoli družinske hiše Iskanje dveletne deklice v Srbiji: policija podrobno preiskuje teren okoli družinske hiše
pred 3 urami in 12 minutami
V Bosni in Hercegovini so včeraj zaradi lažnih trditev, da imajo informacije o njej, pridržali tri ljudi. (Dnevnik)