Novice (slovenščina)

Apple Pay odslej tudi v Sloveniji Apple Pay odslej tudi v Sloveniji
pred 14 minutami
Imetniki Applovih naprav, ki uporabljajo plačilno kartico Mastercard, v Sloveniji in še 12 drugih evropskih državah lahko po novem plačujejo z mobilno denarnico Apple Pay.  (RTV SLO)
Slušalke TWS X6 po zelo mikavni ceni! Slušalke TWS X6 po zelo mikavni ceni!
pred 23 minutami
Če si ljubitelj čistega zvoka in uživaš v dolgih urah poslušanja glasbe, in če morda razmišljaš o novih slušalkah, da bo glasba s tabo kjer koli in kadar koli, potem je to zate. Na spletni prodajalni TomTop smo namreč zasledili zanimive brezžične ušesne slušalke, ki so resnično poceni. Za nakup (Računalniške novice)
Mik Simčič je papežu Frančišku predal marmorni portret Mik Simčič je papežu Frančišku predal marmorni portret
pred 1 uro in 46 minutami
Papež Frančišek je v avdienco sprejel akademskega kiparja in slikarja Mika Simčiča, avtorja tono težkega doprsnega kipa iz carrarskega marmorja, ki predstavlja papežev portret.  (RTV SLO)
Žuželke na krožniku bi lahko postale bolj priljubljene od sušija Žuželke na krožniku bi lahko postale bolj priljubljene od sušija
pred 2 urama in 26 minutami
Strokovnjaki so prepričani, da bodo žuželke v prihodnjem desetletju postale stalnica na naših krožnikih, po priljubljenosti pa bi lahko prehitele celo suši.  (RTV SLO)
V Braziliji odprli razstavo o slovenski numizmatiki V Braziliji odprli razstavo o slovenski numizmatiki
pred 2 urama in 29 minutami
V Braziliji so v ponedeljek slovenski dan državnosti počastili z razstavo o zgodovini slovenske numizmatike v Centralni banki Brazilije.  (RTV SLO)
Na Dunaju eksplozija delno porušila bloka. Vzrok naj bi bil plin. Na Dunaju eksplozija delno porušila bloka. Vzrok naj bi bil plin.
pred 2 urama in 39 minutami
Na Dunaju je eksplozija delno porušila petnadstropna bloka. Policija domneva, da je eksplodiral plin. Ranjenih je več ljudi, od tega štiri huje. Po zdajšnjih podatkih mrtvih ni.  (RTV SLO)
Droga ni le težava mladih Droga ni le težava mladih
pred 3 urami in 12 minutami
 (Večer)
Notre-Dame: Najverjetnejši vzrok požara cigareta ali napaka na omrežju Notre-Dame: Najverjetnejši vzrok požara cigareta ali napaka na omrežju
pred 3 urami in 39 minutami
Najverjetnejša vzroka uničujočega požara v pariški katedrali Notre-Dame pred dvema mesecema sta bila slabo ugasnjena cigareta ali napaka na električnem omrežju, je sporočilo pariško tožilstvo.  (RTV SLO)
Rammstein bodo turnejo začeli v Celovcu Rammstein bodo turnejo začeli v Celovcu
pred 3 urami in 51 minutami
Rammstein se naslednje leto odpravljajo na turnejo, prvi koncert bo 25. maja v Celovcu, turnejo pa bodo sklenili 4. avgusta na Danskem.  (RTV SLO)
Il Divji Klapa Slovenije 2019 Il Divji Klapa Slovenije 2019
pred 3 urami in 53 minutami
 (Večer)