Novice (slovenščina)

Droga ni le težava mladih Droga ni le težava mladih
pred 2 urama in 45 minutami
 (Večer)
Notre-Dame: Najverjetnejši vzrok požara cigareta ali napaka na omrežju Notre-Dame: Najverjetnejši vzrok požara cigareta ali napaka na omrežju
pred 3 urami in 12 minutami
Najverjetnejša vzroka uničujočega požara v pariški katedrali Notre-Dame pred dvema mesecema sta bila slabo ugasnjena cigareta ali napaka na električnem omrežju, je sporočilo pariško tožilstvo.  (RTV SLO)
Rammstein bodo turnejo začeli v Celovcu Rammstein bodo turnejo začeli v Celovcu
pred 3 urami in 24 minutami
Rammstein se naslednje leto odpravljajo na turnejo, prvi koncert bo 25. maja v Celovcu, turnejo pa bodo sklenili 4. avgusta na Danskem.  (RTV SLO)
Il Divji Klapa Slovenije 2019 Il Divji Klapa Slovenije 2019
pred 3 urami in 26 minutami
 (Večer)
Rohani ZDA pozval, naj se vrnejo k jedrskemu sporazumu Rohani ZDA pozval, naj se vrnejo k jedrskemu sporazumu
pred 4 urami
Iranski predsednik Hasan Rohani je pozval ZDA, naj se vrnejo k mednarodnemu jedrskemu sporazumu iz leta 2015, ki so ga z lanskim odstopom prekršile. Poudaril je tudi, da "Iran noče vojne z nobeno državo, vključno z ZDA".  (RTV SLO)
Lidija Glavina odstopila iz nadzornega sveta Telekoma Slovenije Lidija Glavina odstopila iz nadzornega sveta Telekoma Slovenije
pred 4 urami in 10 minutami
Nekdanja predsednica uprave Slovenskega državnega holdinga Lidija Glavina je podala odstopno izjavo z mesta predsednice in članice nadzornega sveta Telekoma Slovenije. Za odstop naj bi se odločila iz osebnih razlogov.  (RTV SLO)
Posavski muzej že 70 let usmerja pogled v preteklost Posavski muzej že 70 let usmerja pogled v preteklost
pred 4 urami in 24 minutami
V Studiu ob 17. 00 bo danes mogoče prisluhniti Alenki Terlep, ki bo v oddaji ob 70-letnici Posavskega muzeja obujala zgodbe o načinu življenja Posavcev. Prenos bo potekal v živo iz velike Viteške dvorane, najlepšega spomenika baročne umetnosti.  (RTV SLO)
Lentovski veteran Magnifico je nastopil že trinajstič Lentovski veteran Magnifico je nastopil že trinajstič
pred 4 urami in 46 minutami
 (Večer)