Novice (slovenščina)

Revizijska komisija zavrgla zahtevka za revizijo izbire izvajalca za drugo cev Revizijska komisija zavrgla zahtevka za revizijo izbire izvajalca za drugo cev
pred 30 minutami
Državna revizijska komisija je zavrgla zahtevka Gorenjske gradbene družbe in Kolektorja za revizijo v postopku izbire izvajalca gradnje druge cevi karavanškega predora.  (RTV SLO)
Canonu “ušle” informacije o dveh novih fotoaparatih Canonu “ušle” informacije o dveh novih fotoaparatih
pred 50 minutami
Avstralska Canonova spletna stran je nenamerno oz. “nenamerno” objavila videoposnetka, v katerem sta predstavljena dva nova fotoaparata: brezzrcalni EOS M6 Mark II in zrcalnorefleksni EOS D90. Posnetka sta bila hitro umaknjena, vendar je spletna stran Canon Rumors uspešno shranila oba videoposnetka in ju objavila na svojem YouTube kanalu. Kaj smo torej izvedeli o novih fotoaparatih? […] (Dne)
Milanič: Z Ludogorcem se naša sezona lahko usmeri v želeno smer Milanič: Z Ludogorcem se naša sezona lahko usmeri v želeno smer
pred 58 minutami
Nogometaši Maribora si bodo evropsko jesen skušali zagotoviti v boju z Ludogorcem. Prva tekma odločilnega kvalifikacijskega kroga za Evropsko ligo jih čaka v četrtek ob 19. 30.  (RTV SLO)
V boj s pomlajeno igralsko zasedbo V boj s pomlajeno igralsko zasedbo
pred 1 uro in 28 minutami
 (Večer)
Podiralka rekordov tudi na vrh slovenske lestvice Podiralka rekordov tudi na vrh slovenske lestvice
pred 1 uro in 28 minutami
Janji Garnbret je na svetovnem prvenstvu v plezanju uspel zlati hat-trick, ki mu v zgodovini slovenskega (olimpijskega) športa ni para.  (RTV SLO)
Bančni videoklic s tolmačem za gluhe Bančni videoklic s tolmačem za gluhe
pred 1 uro in 34 minutami
Ljubljana – Gluhi bodo odslej lažje opravljali bančne storitve (Delo)