Novice (slovenščina)

Lobnikar: Čudno bi bilo, če država oklepljenih protokolarnih vozil ne bi kupila Lobnikar: Čudno bi bilo, če država oklepljenih protokolarnih vozil ne bi kupila
pred 32 minutami
Oklepna protokolarna vozila Slovenija potrebuje, saj bo varnost med predsedovanjem Slovenije svetu EU-ja na veliki preizkušnji. Država si ne sme privoščiti napak, opozarjajo varnostni strokovnjaki.  (RTV SLO)
Kittel nima več motivacije za trpljenje na kolesu - pri 31 lertih konec kariere Kittel nima več motivacije za trpljenje na kolesu - pri 31 lertih konec kariere
pred 56 minutami
"Izgubil sem vso motivacijo, da bi še naprej trpel na kolesu," je sporočil Marcel Kittel, ki je že pri 31 letih končal kariero. Sijajni šprinter je poudaril, da se je moral med kariero odrekati marsičemu, kar bi še rad počel.  (RTV SLO)
"Ohraniti je treba vsako drevo"
pred 59 minutami
 (Večer)
Sanja Pregl: Izgubljene dvojine Sanja Pregl: Izgubljene dvojine
pred 1 uro in 15 minutami
V romanu Izgubljene dvojine pesnice, pisateljice, esejistke in ekonomistke Sanje Pregl spremljamo pripovedi treh žensk: Marje, Andreje in Urške, ki so bile vsaka v drugačnem odnosu do Jureta.  (RTV SLO)
80 let Jelke Reichman - vse najboljše! 80 let Jelke Reichman - vse najboljše!
pred 1 uro in 29 minutami
 (Večer)
Na peti Italije obnoreli za taranto Na peti Italije obnoreli za taranto
pred 1 uro in 31 minutami
Pokrajina Salento na peti italijanskega škornja je pri sosedih ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Ne samo zaradi bogate zgodovine in plaž, ampak predvsem zaradi tarante.  (RTV SLO)