Novice (slovenščina)

Primorska v Stožicah pravočasno Primorska v Stožicah pravočasno "zavohala" kri
pred 2 urama in 25 minutami
"Ne vem, je pač zapiskal. Če je tako začutil, že ve, zakaj je zapiskal," po drugi tekmi finala državnega prvenstva trener Petrola Olimpije Jure Zdovc ni želel komentirati sodniške odločitve ob koncu srečanja.  (RTV SLO)
Tudi računalnik moramo kdaj pa kdaj temeljito očistiti in spihati Tudi računalnik moramo kdaj pa kdaj temeljito očistiti in spihati
pred 2 urama in 57 minutami
Čiščenje prepustite profesionalcem Tako kot na kateremkoli drugem predmetu, ki ga imate doma ali v pisarni, se tudi na sistemski enoti računalnika sčasoma nabere prah. Pa ne le na njegovi površini, kar je še najmanj problematično, temveč tudi na komponentah v njegovi notranjosti. Če še nikoli niste (Računalniške novice)
Elle Fanning v Cannesu omedlela, krivi menstruacijo in obleko Elle Fanning v Cannesu omedlela, krivi menstruacijo in obleko
pred 3 urami
Elle Fanning je svoje oboževalce pomirila, da je z njo vse v redu potem, ko je med filmskim festivalom v Cannesu omedlela.  (RTV SLO)
Na Poljskem so se rodili prvi šesterčki Na Poljskem so se rodili prvi šesterčki
pred 3 urami in 16 minutami
V Krakovu so se rodili prvi šesterčki v državi. Kot so pojasnili v tamkajšnji porodnišnici, so štiri deklice in dva dečka prišli na svet s carskim rezom v 29. tednu nosečnosti.  (RTV SLO)
HONOR predstavlja serijo HONOR 20 HONOR predstavlja serijo HONOR 20
pred 3 urami in 28 minutami
Globalna znamka pametnih telefonov HONOR je danes v Londonu uradno predstavila svojo prvo serijo pametnih telefonov: HONOR 20 LITE, HONOR 20 in HONOR 20 PRO. Ta mojstrska zbirka dokazuje ne le odličnost HONOR-jeve N-serije, ki jo hvalijo zaradi vrhunskega oblikovanja in fotografske zmogljivosti. (Računalniške novice)
DZ: Ukinitev varčevanja pri nadomestilu za darovalce DZ: Ukinitev varčevanja pri nadomestilu za darovalce
pred 3 urami in 41 minutami
Na nadaljevanju redne seje državnega zbora poslance čaka obravnava predloga novele zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, ki bo darovalce celic, tkiv in organov izenačila z darovalci krvi po nadomestilu med začasno zadržanostjo z dela.  (RTV SLO)
Novi Firefox se nedvomno splača vsaj preizkusiti Novi Firefox se nedvomno splača vsaj preizkusiti
pred 3 urami in 45 minutami
Nekdaj zelo priljubljen spletni brskalnik Mozilla Firefox danes uporablja le še okoli 9,6 odstotka uporabnikov, kar je le za odtenek več od deleža uporabnikov, ki prisega na Microsoftov zastareli brskalnik Internet Explorer. Ta namreč trenutno obvladuje okoli 9,5 odstotkov tržnega deleža brskalnikov, (Računalniške novice)
Pomladitev najcenejšega land roverja Pomladitev najcenejšega land roverja
pred 4 urami in 8 minutami
Land rover je občutno prenovil model discovery sport. Ob estetskih popravkih mu je namenil novo platformo, kar mu je med drugim prineslo tudi blagi hibridni pogonski sklop z 48-voltnim omrežjem.  (RTV SLO)
St. Louis po letu 1970 spet v finalu Lige NHL St. Louis po letu 1970 spet v finalu Lige NHL
pred 4 urami in 13 minutami
Hokejisti St. Louisa so na šesti tekmi finala Zahoda razbili San Jose s 5:1, dobili serijo s 4:2 in se prvič po letu 1970 uvrstili v finale Lige NHL.  (RTV SLO)
Evropske volitve: Kam greš, EU? Evropske volitve: Kam greš, EU?
pred 4 urami in 19 minutami
Med četrtkom in nedeljo bo več kot 370 milijonov volivcev v državah članicah EU-ja izvolilo nove evropske poslance. Teh bo 751, ko bo Združeno kraljestvo izstopilo pa 705, pri čemer velja, da si bo 27 od 73 britanskih sedežev razdelilo 14 držav članic.  (RTV SLO)