Novice (slovenščina)

Irci so pohiteli: novi selektor je Kenny Irci so pohiteli: novi selektor je Kenny
pred 22 minutami
Na klopi nogometne reprezentance je nasledil Micka McCarthyja, ki mu je predčasno potekel mandat. (Delo)
Kobe Bryant posmrtno v košarkarski hram slavnih Kobe Bryant posmrtno v košarkarski hram slavnih
pred 1 uro in 20 minutami
V »generaciji 2020« so še nekatera slovita imena, med drugimi Tim Duncan in Kevin Garnett. (Delo)
Rozman: Odločitev OZS-ja edina logična poteza Rozman: Odločitev OZS-ja edina logična poteza
pred 1 uro in 37 minutami
Predsedstvo Odbojkarske zveze se je med prvimi odločilo, da konča državno prvenstvo. Obveljal je vrstni red po rednem delu in modri skupini, z zmago v Mariboru pa so se prav v zadnjem krogu na prvo mesto povzpele odbojkarice Calcit Volleyja.  (RTV SLO)
Justin Timberlake se je poklonil svojemu idolu Billu Withersu Justin Timberlake se je poklonil svojemu idolu Billu Withersu
pred 2 urama in 7 minutami
Ameriški zvezdnik se je v objavi na družbenem omrežju Instagram poklonil enemu izmed svojih največjih idolov - Billu Withersu. "Nate sem gledal kot na svojega očeta … in bil je moj najljubši človek na svetu. " (RTV SLO)
Dončić, Bijol in Kristan združili moči - maske na poti v Slovenijo Dončić, Bijol in Kristan združili moči - maske na poti v Slovenijo
pred 2 urama in 10 minutami
"Odločili smo se, da bo šel denar za nakup mask z visoko zaščito FFP3, ki jih v Sloveniji primanjkuje. Maske so naročene, plačane in na poti v Slovenijo," so sporočili vsi trije člani fundacije Uresničimo sanje Luka Dončić, Jaka Bijol in Robert Kristan.  (RTV SLO)
Po skoraj 300 dneh gladovne stavke umrla članica v Turčiji prepovedane skupine Po skoraj 300 dneh gladovne stavke umrla članica v Turčiji prepovedane skupine
pred 2 urama in 35 minutami
28-letna pevka Helin Bolek, članica priljubljene, vendar v Turčiji prepovedane folkskupine Grup Yorum, je umrla na 288. dan gladovne stavke, ki jo je z enim izmed kolegov začela v zaporu iz protesta proti vladnemu ravnanju s to zasedbo oziroma kolektivom.  (RTV SLO)
Srbskim nogometašem ne diši karantena Srbskim nogometašem ne diši karantena
pred 2 urama in 35 minutami
Ukaz srbske vlade je kršil tudi Aleksandar Prijović, zato mu grozi celo zaporna kazen. (Delo)
Hiša slavnih med elitno druščino sprejela Bryanta, Duncana in Garnetta Hiša slavnih med elitno druščino sprejela Bryanta, Duncana in Garnetta
pred 2 urama in 51 minutami
Generacija, ki letos vstopa v Košarkarsko hišo slavnih, je ena najboljših do zdaj. Mesto med legendami so dobili Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnett, Tamika Catchings, Kim Mulkey, Barbara Stevens, Eddie Sutton, Rudy Tomjanovich in Patrick Baumann.  (RTV SLO)
Zelena luč za koronasvežnje za Portugalsko, Poljsko, Grčijo Zelena luč za koronasvežnje za Portugalsko, Poljsko, Grčijo
pred 2 urama in 55 minutami
Evropska komisija je odobrila serijo več milijard evrov vrednih svežnjev pomoči za Grčijo, Poljsko in Portugalsko, da bi pomagala ublažiti gspodarske posledice koronavirusa prek posojil in jamstev za posojila.  (RTV SLO)
Zelena luč za koronasvežnje za Portugalsko, Poljsko, Grčijo Zelena luč za koronasvežnje za Portugalsko, Poljsko, Grčijo
pred 2 urama in 55 minutami
Evropska komisija je odobrila serijo več milijard evrov vrednih svežnjev pomoči za Grčijo, Poljsko in Portugalsko, da bi pomagala ublažiti gospodarske posledice novega koronavirusa prek posojil in jamstev za posojila.  (RTV SLO)