Novice (slovenščina)

Voličina: Blagoslov zelišč pri Rupertu Voličina: Blagoslov zelišč pri Rupertu
pred 2 urama in 56 minutami
 (Večer)
V Parizu zmage številnih favoritov V Parizu zmage številnih favoritov
pred 10 urami in 9 minutami
Na atletski diamantni ligi v Parizu, kjer ni bilo slovenskih predstavnikov, so zmage zabeležili številni favoriti za svetovno prvenstvo v Dohi.   (RTV SLO)
SŽ Olimpija s štirimi goli v drugi tretjini do zanesljive zmage na derbiju SŽ Olimpija s štirimi goli v drugi tretjini do zanesljive zmage na derbiju
pred 10 urami in 36 minutami
Na prvem letošnjem derbiju so hokejisti SŽ Olimpije premagali SIJ Acroni Jesenice s 4:1 in se prebili v finale Poletne lige na Bledu, kjer jih v nedeljo zvečer čaka Beljak.  (RTV SLO)
Merilniki sevanja po nesreči v Njonoksi ostali brez povezave Merilniki sevanja po nesreči v Njonoksi ostali brez povezave
pred 11 urami in 4 minutami
Kmalu po nesreči, ki se je pred dobrima dvema tednoma zgodila med preizkušanjem orožja na severu Rusije, so štirje izmed sedmih merilnikov sevanja v državi ostali brez povezave.  (RTV SLO)
"Ko vidim domače, da so ponosni name, mi to pomeni največ"
pred 11 urami in 6 minutami
"Ko vidim domače ljudi, da so veseli in ponosni name, mi to pomeni največ, postane mi toplo pri srcu," je ob novem sprejemu, tokrat v domačem Slovenj Gradcu, povedala najboljša športna plezalka na svetu, Janja Garnbret.  (RTV SLO)
Nasa preiskuje prvi sum kaznivega dejanja v vesolju Nasa preiskuje prvi sum kaznivega dejanja v vesolju
pred 13 urami in 33 minutami
Ameriška vesoljska agencija Nasa preiskuej prvi sum kaznivega dejanja v vesolju - pod drobnogledom se je znašla astronavtka Anne McClain, ki je z Mednarodne vesoljske postaje (ISS) dostopala do bančnega računa svoje nekdanje partnerke.  (RTV SLO)