Novice (slovenščina)

Prometna nesreča na Dunajski cesti: udeleženi dve vozili
pred 1 uro in 19 minutami
Na Dunajski cesti v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bil v času jutranje prometne konice oviran promet v križišču z Dimičevo. (24ur.com)
Češka manjšinska vlada preživela glasovanje o nezaupnici Češka manjšinska vlada preživela glasovanje o nezaupnici
pred 1 uro in 22 minutami
Češka manjšinska vlada, ki jo vodi stranka ANO, je preživela glasovanje o nezaupnici, ki ga je po nizu protestov proti premierju Andreju Babišu predlagala opozicija.  (RTV SLO)
Adria Airways bo predstavila poslovanje in načrte za prihodnost
pred 1 uro in 23 minutami
Vodstvo Adrie Airways bo predstavilo poslovanje v lanskem letu in načrte za prihodnost. Družba, ki se že dlje časa sooča s kritikami zaradi nenadnih odpovedi in združevanj letov, je leto 2018 po pričakovanjih končala z izgubo. (24ur.com)
Nogometni četrtek na TV Slovenija Nogometni četrtek na TV Slovenija
pred 1 uro in 46 minutami
Sedem evropskih reprezentanc in ZDA so se uvrstile v četrtfinale svetovnega nogometnega prvenstva za ženske v Franciji, ki se danes ob 21. 00 začenja z obračunom Norveška - Anglija. Prenos bo na TV SLO 2 in MMC-ju.  (RTV SLO)
Iztirjenje vlaka je opozorilo na nujnost izgradnje drugega tira Iztirjenje vlaka je opozorilo na nujnost izgradnje drugega tira
pred 1 uro in 55 minutami
Vzrok za torkovo nesrečo pri Hrastovljah, ko se je na železniški progi Divača Koper iztiril vlak, najverjetneje tiči v počeni kretnici na sicer zelo obremenjeni progi, ki predstavlja edini stik Luke Koper z zaledjem.  (RTV SLO)
Kia xceed - novi urbani križanec Kia xceed - novi urbani križanec
pred 2 urama in 3 minutami
Kia je po daljših napovedih predstavila novega urbanega križanca spodnjega srednjega razreda, za katerega pravi, da združuje praktičnost kompaktnega športnega terenca s športnostjo in vodljivostjo kombilimuzine.  (RTV SLO)
Benfica proučuje 126-milijonsko ponudbo madridskega Atletica Benfica proučuje 126-milijonsko ponudbo madridskega Atletica
pred 2 urama in 7 minutami
Na vidiku je peti najdražji nogometni prestop vseh časov in tokrat v astronomsko ponudbo niso vključeni angleški klubi, Barcelona, Real Madrid ali Paris SG, ampak Atletico Madrid.  (RTV SLO)
Olimpijske igre 2024 v Parizu: po zraku bodo vozili leteči taksiji Olimpijske igre 2024 v Parizu: po zraku bodo vozili leteči taksiji
pred 2 urama in 13 minutami
Organizatorji poletnih olimpijskih iger leta 2024 v Parizu bodo obiskovalcem ponudili prav poseben prevoz od glavnega letališča Charles de Gaulle do severa mesta. Vsi tisti, ki ste v zadnjem času bili v Parizu, verjetno veste, kakšna nočna mora zna biti pot od letališča do centra mesta kajne? A če se (Računalniške novice)
Kompaktne inteligentne naprave, ki bodo stalno v toku s časom Kompaktne inteligentne naprave, ki bodo stalno v toku s časom
pred 2 urama in 13 minutami
Predstavljajte si serijo pametih kompaktnih multifunkcijskih naprav, ki so v pomoč pri avtomatizaciji vsakodnevnih procesov in tako omogočajo zaposlenim, da se lahko osredotočijo na sam posel. Črno-bele multifunkcijske naprave IM 350, IM 350F in IM430F poleg visokokakovostnega hitrega tiskanja, (Računalniške novice)
Prevroče? Ste za golo vožnjo z mopedom? Prevroče? Ste za golo vožnjo z mopedom?
pred 2 urama in 22 minutami
Nemški policisti so sredi vročinskega vala obravnavali nenavaden primer: ustavili so namreč moškega, ki se je skušal ohladiti tako, da se je šel gol peljat z mopedom.  (RTV SLO)