Novice (slovenščina)

Kakšen bo vpliv koronavirusa na tehnološko industrijo? Kakšen bo vpliv koronavirusa na tehnološko industrijo?
pred 2 urama in 26 minutami
O umiku proizvajalcev s sejma mobilne tehnologije MWC v Barceloni smo že poročali, ravno tako smo poročali o predvidenem naraščanju cen LCD zaslonov zaradi omejenega delovanja nekaterih tovarn v Wuhanu, ki je epicenter izbruha koronavirusa. Analitsko podjetje TrendForce, ki se osredotoča predvsem na analizo globalnih dobavnih verig, je izdalo podrobnejše poročilo o vplivu koronavirusa na […] (Dne)
TCL-jev novi telefon naj bi imel raztegljiv zaslon TCL-jev novi telefon naj bi imel raztegljiv zaslon
pred 2 urama in 34 minutami
Kitajski proizvajalec TCL, ki ga poznamo predvsem po zaslugi kakovostnih nizkocenovnih televizijskih sprejemnikov, je pred časom napovedal, da se podaja v vode mobilne telefonije. Prve prototipe svojega telefona TCL 10 Pro smo že imeli priložnost videti, pred nekaj dnevi pa so spletu pričele krožiti fotografije drugega TCL-jevega telefona s precej bolj nenavadno obliko. Po slikah […] (Dne)
V štajerski nogomet naj bi investirali Neapeljčani V štajerski nogomet naj bi investirali Neapeljčani
pred 2 urama in 46 minutami
Cilj NK Drava je preboj v evropsko ligo v treh letih. (Delo)
V zmajevem gnezdu pristal reprezentant Bezjak V zmajevem gnezdu pristal reprezentant Bezjak
pred 2 urama in 46 minutami
Aktualnega slovenskega prvaka NK Olimpijo je danes okrepil slovenski reprezentant Roman Bezjak. Za zeleno-bele bo igral vsaj do konca letošnje sezone.  (RTV SLO)
Ko milenijci iščejo navdih v babičinem stanovanju … se rodi nov slog notranje opreme! Ko milenijci iščejo navdih v babičinem stanovanju … se rodi nov slog notranje opreme!
pred 2 urama in 48 minutami
Eden najbolj aktualnih trendov pri opremljanju stanovanj je slog, katerega osnova so starinsko, retro pohištvo in dodatki, po katerih pa je nato popršen ščepec modernosti. Notranja oprema daje tako po eni strani vtis, kot da je bila ukradena iz babičinega stanovanja, vendar pa je obenem zelo sodobna in, prav ste uganili, instagenična! Predvsem milenijci so… (Lifestyle)
Zgodovinski operni ples Zgodovinski operni ples
pred 2 urama in 48 minutami
Med 144 debitantskimi soplesalci iz enajstih držav je letos tudi istospolni par iz Nemčije, Sophie Grau in Iris Klopfer. (Delo)
Vaje za sobotno Emo že cel teden v polnem teku Vaje za sobotno Emo že cel teden v polnem teku
pred 2 urama in 57 minutami
Vročica pred izborom slovenskega predstavnika na izboru za pesem Evrovizije narašča, s tem pa tudi število vaj. Izbor EMA 2020, ki bo letos zmagovalca odpeljal v Rotterdam, natančneje areno Ahoy, boste lahko spremljali to soboto na TV SLO 1.  (RTV SLO)
FOTO:Fotografije dneva (20. 2.)    FOTO:Fotografije dneva (20. 2.)   
pred 2 urama in 58 minutami
V uredništvu Delo.si smo za vas pripravili najbolj zanimive in izpovedne fotografije iz sveta v zadnjih 24. urah.   (Delo)
Federer bo izpustil Roland Garros Federer bo izpustil Roland Garros
pred 3 urami in 4 minutami
Zimzeleni teniški as, Švicar Roger Federer, je prek družbenih omrežij sporočil, da bo zaradi zdravstvenih težav primoran izpustiti kopico turnirjev, med katerimi je tudi Odprto prvenstvo Francije v Parizu.  (RTV SLO)
Ilka deveta na treningu smuka v Crans Montani Ilka deveta na treningu smuka v Crans Montani
pred 3 urami in 13 minutami
V Crans Montani, kjer je v petek na sporedu ženski smuk, so izpeljali trening. Dobila ga je Avstrijka Nina Ortlieb, ki je bila pravzaprav razred zase. Ilka Štuhec je zasedla 9. mesto.  (RTV SLO)