Novice (slovenščina)

TV namigi: Ljubimca in diktator, Sprehod po gozdu in Otok zoprnežev TV namigi: Ljubimca in diktator, Sprehod po gozdu in Otok zoprnežev
pred 43 minutami
Dokumentarec o južnokorejskem režiserju in igralki, ki ju ugrabi severnokorejski diktator, v filmih pa po knjižni uspešnici posneta pohodniška avantura upokojenca Billa ter o prebivalcih otoka, med katerimi razsaja epidemija nadležnosti. (Delo)
Velenjčani iz Španije s polnim izkupičkom Velenjčani iz Španije s polnim izkupičkom
pred 1 uro in 7 minutami
Rokometaši Gorenja Velenja so v 3. krogu Pokala EHF s 26:23 zmagali v Leonu, kar je njihova prva zmaga v tem tekmovanju.  (RTV SLO)
Ob 2.00 začetek moškega slaloma Ob 2.00 začetek moškega slaloma
pred 1 uro in 27 minutami
Niigata Juzava Naeba bo v noči na nedeljo ob 2. 00 gostila še moški slalom, na katerem bosta nastopila dva Slovenca.  (RTV SLO)
Hadžić: Ključno je, da smo ohranili štiri točke prednosti pred Mariborom Hadžić: Ključno je, da smo ohranili štiri točke prednosti pred Mariborom
pred 1 uro in 43 minutami
V taborih Maribora in Olimpije so ocenili razplet derbija brez golov. (Delo)
Katastrofalen uvod v Podmežakli usoden za Jeseničane Katastrofalen uvod v Podmežakli usoden za Jeseničane
pred 2 urama in 36 minutami
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so v 5. krogu drugega dela Alpske lige izgubili s Cortino s 3:5. Usodnih je bilo uvodnih 48 sekund, ko so prejeli kar dva zadetka. SŽ Olimpija je osvojila dve točki v Rittnu z zmago v podaljšku (2:3).  (RTV SLO)
Krimovke na Kodeljevem remizirale z Valceo Krimovke na Kodeljevem remizirale z Valceo
pred 3 urami in 32 minutami
Rokometašice Krima Mercatorja so v 4. krogu drugega dela Lige prvakinj remizirale z romunsko Valceo (28:28) in osvojile prvo točko v nadaljevanju tekmovanja.  (RTV SLO)
12 skladb Eme 2020, ki jim lahko prisluhnete znova in znova 12 skladb Eme 2020, ki jim lahko prisluhnete znova in znova
pred 3 urami in 32 minutami
Na Emi 2020 se je predstavilo 12 izvajalcev, vsaka izmed pesmi pa je pridobila svoj krog oboževalcev. Žirijo sta najbolj prepričali Ana Soklič in Lina Kuduzović, za koga pa ste vi stiskali pesti? (RTV SLO)
Shod proti izročitvi Assangea ZDA: Shod proti izročitvi Assangea ZDA: "Resnica vas bo osvobodila"
pred 3 urami in 33 minutami
V Londonu je več tisoč ljudi na čelu z Rogerjem Watersom in Vivian Westwood pozvalo Veliko Britanijo, naj ustanovitelja Wikileaksa Juliana Assangea ne izročijo ZDA.  (RTV SLO)
Kdo bo maja na Evroviziji v Rotterdamu? Kdo bo maja na Evroviziji v Rotterdamu?
pred 3 urami in 34 minutami
Ob koncu nocojšne Eme bo znano, kdo bo Slovenijo zastopal na 65. tekmovanju za pesem Evrovizije. (Delo)
Diskvalifikaciji favoritinj začinili prvi dan DP-ja Diskvalifikaciji favoritinj začinili prvi dan DP-ja
pred 4 urami in 2 minutama
Prvi dan odprtega dvoranskega državnega prvenstva v atletiki v Novem mestu se je osrednji dogodek pripetil prav ob koncu tekmovanja, ko sta bili na 60 m zaradi prehitrih štartov diskvalificirani prvi favoritinji Maja Mihalinec in Agata Zupin.  (RTV SLO)