Novice (slovenščina)

Ringo Starr osemdeset let Ringo Starr osemdeset let
pred 2 urama in 45 minutami
Znameniti bobnar in pevec skupine Beatles praznoval s prijatleji na daljavo. (Delo)
Rekordno število novih okužb v ZDA Rekordno število novih okužb v ZDA
pred 2 urama in 46 minutami
V članku povzemamo relevantne informacije o obvladovanju bolezni covid-19. (Delo)
FOTO:Tabor iz šampionske bitke izločil Maribor, ta lahko še Celje FOTO:Tabor iz šampionske bitke izločil Maribor, ta lahko še Celje
pred 2 urama in 50 minutami
Po porazu vijoličnih je Olimpijin edini resni tekmec ostalo Celje. Do nedelje in štajerskega derbija v Ljudskem vrtu? (Delo)
Po spodrsljaju Interja gre Atalanta v Torino s tretjega mesta Po spodrsljaju Interja gre Atalanta v Torino s tretjega mesta
pred 2 urama in 53 minutami
Moštvo Josipa Iličića je v letošnjih osemnajstih tekmah izgubilo le eno tekmo in dvakrat igralo neodločeno. Jutri derbi z Juventusom. (Delo)
Janša in Plenković prvič v živo predvsem o koronavirusu Janša in Plenković prvič v živo predvsem o koronavirusu
pred 3 urami in 23 minutami
Premierja Slovenije in Hrvaške bosta govorila o odnosih med državama, skupnem boju proti covidu-19 in drugih aktualnih temah. (Delo)
Podoba prihajajočega sveta Podoba prihajajočega sveta
pred 3 urami in 25 minutami
Območja v arktičnem krogu se segrevajo bistveno hitreje od preostalega dela sveta (Delo)
Dolgo poletje za Kopitarja, o novi sezoni še ne razmišlja Dolgo poletje za Kopitarja, o novi sezoni še ne razmišlja
pred 3 urami in 28 minutami
"Z glavo bom pri novi sezoni šele potem, ko bomo določili datume in bomo vedeli, kako in kaj," pravi Anže Kopitar, ki te dni svoje znanje prenaša na mlade rodove.  (RTV SLO)
Tokrat sedeči protesti v Srbiji. Vučić: Protestniki me ne motijo. Tokrat sedeči protesti v Srbiji. Vučić: Protestniki me ne motijo.
pred 3 urami in 32 minutami
Tretji dan protivladnih protestov v Srbiji je potekal mirno, saj so protestniki tokrat sedeli, da bi se ločili od huliganov. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je medtem v Parizu na vrhu o dialogu med Srbijo in Kosovom.  (RTV SLO)
Pot Alpe-Adria čez Kranjsko Goro do Bovca Pot Alpe-Adria čez Kranjsko Goro do Bovca
pred 3 urami in 42 minutami
Pohodniška pot Alpe-Adria poteka od vznožja Velikega Kleka (Großglockner) do Jadranskega morja v Miljah (Muggia). (Delo)
Proti koroni v slogu: Indijec si je naročil masko iz čistega zlata Proti koroni v slogu: Indijec si je naročil masko iz čistega zlata
pred 3 urami in 49 minutami
Obrazne zaščitne maske postajajo del našega vsakdana. A ne zadovoljijo se vsi z "navadnimi" - neki bogati Indijec se je tako odločil, da bo tudi svojo masko prilagodil svojemu življenjskemu standardu in si pri lokalnem zlatarju dal izdelati kar zlato.  (RTV SLO)