Novice (slovenščina)

Lampard na Chelseajevi klopi ostaja še brez zmage Lampard na Chelseajevi klopi ostaja še brez zmage
pred 1 uro in 36 minutami
Potem ko je Chelsea v uvodnem krogu nove sezone Premier lige na Old Traffordu s kar 4:0 klonil pred Manchester Unitedom, je v 2. krogu na Stamford Bridgeu remiziral z Leicester Cityjem. Bilo je 1:1.  (RTV SLO)
Portorož, finale, ob 20.00: Bedene - Durasovic Portorož, finale, ob 20.00: Bedene - Durasovic
pred 2 urama in 21 minutami
Aljaž Bedene bo ob 20. 00 lovil 16. naslov na turnirjih serije challenger. V finalu Portoroža se bo pomeril z Viktorjem Durasovicem z Norveške.  (RTV SLO)
Ivan Oman - borec za pravice kmetov in starosta slovenske politične pomladi Ivan Oman - borec za pravice kmetov in starosta slovenske politične pomladi
pred 2 urama in 23 minutami
Ivan Oman je veljal za starosto slovenske politične pomladi, toda njegovi aktualni komentarji so imeli odmev tudi v novejših časih. Zavzemal se je za sodelovanje na desnici  (RTV SLO)
Gibraltar zavrnil zahtevo ZDA za pridržanje iranskega tankerja Gibraltar zavrnil zahtevo ZDA za pridržanje iranskega tankerja
pred 3 urami in 8 minutami
Gibraltar je zavrnil zahtevo ZDA, da dva dni po izpustitvi znova pridrži iranski tanker Grace 1, ker naj bi kršil ameriške sankcije proti Iranu.  (RTV SLO)
Mehiška televizija piše zgodovino s prvo telenovelo o gejevskem paru Mehiška televizija piše zgodovino s prvo telenovelo o gejevskem paru
pred 3 urami in 13 minutami
Mehiška televizija je letos poleti začela predvajati telenovelo, ki v poplavi tovrstnih izdelkov prinaša nekaj novega: El corazón nunca se equivoca (Srce se nikoli ne moti) je prva žajfnica v zgodovini, ki ima v glavnih vlogah istospolno usmerjen par.  (RTV SLO)
Hči Paula Walkerja je odrastla - in se prebija v modnem svetu Hči Paula Walkerja je odrastla - in se prebija v modnem svetu
pred 3 urami in 23 minutami
Meadow Walker je bila stara 15 let, ko je izgubila očeta, filmskega zvezdnika Paula Walkerja. Skoraj šest let kasneje dekle ohranja spomin na svojega slavnega očeta, hkrati pa se vse bolj prebija v modnem svetu.  (RTV SLO)