Novice (slovenščina)

Guardiola preprečil Realu veselje na domači zelenici Guardiola preprečil Realu veselje na domači zelenici
pred 1 uro in 21 minutami
V 2. krogu španskega prvenstva so nogometaši Valladolida presenetljivo na Santiago Bernabeuu remizirali z Real Madridom. Atletico Madrid bo v nedeljo zvečer gostoval pri Leganesu, Barcelona pa bo gostila Betis.  (RTV SLO)
Stout scarab je bil zgodnji enoprostornik Stout scarab je bil zgodnji enoprostornik
pred 1 uro in 25 minutami
Enoprostorniki oziroma limuzinski kombiji vse bolj in bolj prehajajo v zgodovino, saj jih popolnoma izpodrivajo križanci vseh vrst. Še pred ne tako davnim časom pa so predstavljali prihodnost in eden prvih z njihovo zasnovo je bil stout scarab.  (RTV SLO)
Gospodarstvo potrebuje visokošolske inovacije Gospodarstvo potrebuje visokošolske inovacije
pred 1 uro in 50 minutami
Fakulteta je s skoraj 300 zaposlenimi in več kot 200 raziskovalci trenutno ena izmed največjih raziskovalnih organizacij v severovzhodni Sloveniji. Predstavlja močan dejavnik v svojem okolju, še posebej, ker zaposleni na FERI prenašajo vrhunske raziskovalne rezultate na študente in lokalno ter (Računalniške novice)
Matej Žagar Matej Žagar
pred 2 urama in 13 minutami
To je potrditev oziroma vozovnica za naslednjo sezono. Za to sem trdo garal, imam veliko težav z motorji, ki jih že dva meseca in pol pripravljam sam. Zato sem zadovoljen in ponosen nase, na to, kar sem dosegel sam, s svojim znanjem.  (RTV SLO)
"Večino zaporov za priseljence bi lahko napolnili s Kanadčani in zahodnimi Evropejci"
pred 2 urama in 21 minutami
Priseljenska zakonodaja v ZDA temelji na ideji, da predstavljajo migranti grožnjo, pri čemer je dejavnik bodisi poveličevan bodisi podzavestni rasizem, je za MMC dejal ameriški profesor César Cuauhtémoc García Hernández, ki preučuje priseljensko pravo.  (RTV SLO)
Novi Trumpovi napadi na Kitajsko ostri celo za njegove standarde Novi Trumpovi napadi na Kitajsko ostri celo za njegove standarde
pred 2 urama in 27 minutami
Nove carinske salve na relaciji ZDA - Kitajska in predvsem Trumpov poziv, naj ameriška podjetja zapustijo kitajski trg, so ob koncu minulega tedna poskrbela za val razprodaj na delniških trgih.  (RTV SLO)
Maruša Štangar izgubila prvi dvoboj SP-ja Maruša Štangar izgubila prvi dvoboj SP-ja
pred 2 urama in 27 minutami
Nastopi na svetovnem prvenstvu v judu se v Tokiu niso začeli po slovenskih željah. Maruša Štangar, bronasta na letošnjem evropskem prvenstvu v Minsku, je v kategoriji do 48 kilogramov izgubila uvodni dvoboj.  (RTV SLO)
Ugoden komplet za nadzor stanovanja, pisarne, vikenda, lokala … Ugoden komplet za nadzor stanovanja, pisarne, vikenda, lokala …
pred 2 urama in 50 minutami
Iščete zmogljiv video nadzorni sistem visoke kakovosti po kar najboljši ceni? Če je odgovor pritrdilen, je kot nalašč za vas Wi-Fi nadzorni komplet, pri katerem bodo skrbi zaradi kablov odveč.   S kompletom 4 kamer, ki vsebuje že vgrajen snemalnik in 1TB prostora na disku bo vse skupaj še lažje. (Računalniške novice)