Novice - Tehnologija (slovenščina)

iPhone: enostaven preklop z bele na črno predlogo iPhone: enostaven preklop z bele na črno predlogo
pred 4 urami in 37 minutami
Med videzoma (bel, črn) lahko ročno preklapljate prek Nadzornega središča ali z enostavno nastavitvijo v Nastavitvah vsakič, ko ga želite spremeniti, toda k sreči je Apple zagotovil način, da telefon samodejno preklopi med svetlobo in temno, odvisno od obdobja v dnevu (sončni cikel). Tako si lahko (Računalniške novice)
Okrogla miza: ženske v znanosti, tehnologiji, inženirstvu in matematiki Okrogla miza: ženske v znanosti, tehnologiji, inženirstvu in matematiki
pred 4 urami in 53 minutami
Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije v četrtek, 17. 10., ob 15. uri vabita na okroglo mizo z naslovom »Mind the Gap – Women in STE(A)M« (slo. Premostimo vrzel – ženske v znanosti, tehnologiji, inženirstvu, (umetnosti) in matematiki). (Računalniške novice)
Kako predhodno namestiti posodobitev Windows 10 November 2019 Update? Kako predhodno namestiti posodobitev Windows 10 November 2019 Update?
pred 5 urami in 18 minutami
Pri podjetju Microsoft so nedavno zaključili z razvojem nove večje posodobitve za priljubljeni operacijski sistem Windows 10, ki je opremljena z oznako Windows 10 November 2019. Novost prinaša kar nekaj zanimivih izboljšav, zato se jo nedvomno splača namestiti. Programerji so za Windows 10 nekoliko (Računalniške novice)
Čisti računi, dobri prijatelji Čisti računi, dobri prijatelji
pred 15 urami in 53 minutami
Morda se ukvarjate s storitveno dejavnostjo, terensko prodajo, ste serviser, mehanik ali dostavljalec … vsem je skupno to, da potrebujejo davčno blagajno. Tudi davčne blagajne in rešitve zanje pa se lahko med seboj močno razlikujejo, zato ni odveč razmislek, kakšno potrebujemo, saj ponavadi iz (Računalniške novice)
Galaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih Galaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
pred 15 urami in 53 minutami
Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi (Računalniške novice)
Foglight for IBM DB2 LUW Foglight for IBM DB2 LUW
pred 16 urami in 43 minutami
Foglight for IBM DB2 LUW – je orodje s pomočjo, katerega imamo popoln nadzor nad delovanjem DB2 okolja instaliranega na Linux in system z. Podpira vse operacijske sisteme, ki jih podpira IBM. S pomočjo Foglight for DB« LUW pospešite reševanje težav s tem zmogljivim nadzornim orodjem. Izkoristite (Računalniške novice)
Tehnologija, ki spreminja svet Tehnologija, ki spreminja svet
pred 21 urami in 53 minutami
Večina nas pri obdelavi vode pomisli na razne filtre za vodo z aktivnim ogljem, ionske izmenjevalce ali magnetne naprave. Te rešitve imajo težavo, ker zahtevajo uporabo vrčev, zamenjavo vložkov aktivnega oglja ali ionske mase in so za domačo uporabo glede vgradnje zelo zahtevne. Pa poglejmo, kakšne (Računalniške novice)
Poceni brezžične slušalke z zmogljivo polnilno škatlico Poceni brezžične slušalke z zmogljivo polnilno škatlico
pred 22 urami in 29 minutami
Še nimate miniaturnih brezžičnih slušalk, ki se jih v ušesu skoraj ne opazi? Morda jih imate, a so svoje že odslužile? Če bi želeli imeti majhne brezžične slušalke, ki bodo odlično služile svojemu namenu, so za zanimivo ponudbo poskrbeli pri spletnem trgovcu na portalu Ebay. Ta namreč na spletni (Računalniške novice)
Znane specifikacije Googlovega telefona Pixel 4 Znane specifikacije Googlovega telefona Pixel 4
pred 23 urami in 39 minutami
Google je za svoj prihajajoči telefon Pixel 4 vsekakor ubral zanimivo pot kar se trženja naprave tiče: že pred kakršnokoli uradno predstavitvijo je o napravi po zaslugi številnih pricurljanih informacij in nekaj videoposnetkih bilo znano praktično vse, edina skrivnost sta ostajali končni seznam specifikacij in cena. Po zaslugi kanadske podružnice trgovske verige Best Buy, ki […] (Dne)
Znane specifikacije Googlovega telefona Pixel 4 Znane specifikacije Googlovega telefona Pixel 4
pred 23 urami in 39 minutami
Google je za svoj prihajajoči telefon Pixel 4 ubral zanimivo pot, kar se trženja naprave tiče. Že pred kakršnokoli uradno predstavitvijo je o napravi po zaslugi številnih pricurljanih informacij in nekaj videoposnetkih bilo znano praktično vse o mobilniku, edina skrivnost sta ostajali končni seznam specifikacij in cena. Po zaslugi kanadske podružnice trgovske verige Best Buy, ki […] (Dne)