Novice - Tehnologija (slovenščina)

Olimpijske igre 2024 v Parizu: po zraku bodo vozili leteči taksiji Olimpijske igre 2024 v Parizu: po zraku bodo vozili leteči taksiji
pred 2 urama
Organizatorji poletnih olimpijskih iger leta 2024 v Parizu bodo obiskovalcem ponudili prav poseben prevoz od glavnega letališča Charles de Gaulle do severa mesta. Vsi tisti, ki ste v zadnjem času bili v Parizu, verjetno veste, kakšna nočna mora zna biti pot od letališča do centra mesta kajne? A če se (Računalniške novice)
Kompaktne inteligentne naprave, ki bodo stalno v toku s časom Kompaktne inteligentne naprave, ki bodo stalno v toku s časom
pred 2 urama
Predstavljajte si serijo pametih kompaktnih multifunkcijskih naprav, ki so v pomoč pri avtomatizaciji vsakodnevnih procesov in tako omogočajo zaposlenim, da se lahko osredotočijo na sam posel. Črno-bele multifunkcijske naprave IM 350, IM 350F in IM430F poleg visokokakovostnega hitrega tiskanja, (Računalniške novice)
Oppo kot prvi našel rešitev za nadležne zareze v zaslonih telefonov! Oppo kot prvi našel rešitev za nadležne zareze v zaslonih telefonov!
pred 3 urami in 9 minutami
Že pred časom smo poročali o nameri podjetja Samsung, da razvijejo povsem novo rešitev, ki naj bi za vedno odpravila nadležne zareze in luknje v zaslonih pametnih mobilnih telefonov. Njegovi inženirji namreč že dlje časa delajo na zaslonu, kjer bo spletna kamera neposredno pod površino zaslona, ta pa (Računalniške novice)
Slušalke TWS X6 po zelo mikavni ceni! Slušalke TWS X6 po zelo mikavni ceni!
pred 13 urami in 15 minutami
Če si ljubitelj čistega zvoka in uživaš v dolgih urah poslušanja glasbe, in če morda razmišljaš o novih slušalkah, da bo glasba s tabo kjer koli in kadar koli, potem je to zate. Na spletni prodajalni TomTop smo namreč zasledili zanimive brezžične ušesne slušalke, ki so resnično poceni. Za nakup (Računalniške novice)
Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom
pred 19 urami in 27 minutami
Skupina Veracomp kot distributer z dodano vrednostjo (ti. VAD - Value Added Distributer) nudi širok nabor rešitev in storitev, napredne storitve logistike ter poslovno, tehnično in marketinško podporo. Je regionalni VAD vodilnih ICT podjetij v CEE regiji.   Podjetje Veracomp je edini distrubuter (Računalniške novice)
"Gaming" v oblaku: Google Stadia in Microsoft xCloud ter vse, kar morate vedeti o novem načinu igranja iger (2. del)
pred 19 urami in 33 minutami
Vprvem delu članka smo naredili kratek pregled prihajajočega načina igranja iger v oblaku, hkrati pa smo podrobneje predstavili dve izmed najbolj znanih storitev, ki bosta po zadnjih napovedih izšle še letos oz. naslednje leto. V drugem delu članka nadaljujemo z najbolj pogosto zastavljenimi (Računalniške novice)
Apple Pay končno uradno na voljo tudi nam! Apple Pay končno uradno na voljo tudi nam!
pred 20 urami in 20 minutami
Že dalj časa je znano, da je mobilno plačevanje med uporabniki pametnih mobilnih telefonov vse bolj priljubljeno, zaradi česar se je pred nekaj leti v to spustil tudi računalniški gigant Apple. Tu seveda govorimo o storitvi Apple Pay, ki je nadvse uporabna storitev za plačevanje. Ta namreč (Računalniške novice)
Crash Team Racing že v prodaji Crash Team Racing že v prodaji
pred 20 urami in 31 minutami
Crash Team Racing Nitro-Fueled Legendarna dirkalna arkada s prvega PlayStationa je nazaj- v novi grafični preobleki in z mnogimi izboljšavami! Crash Team Racing je na PlayStation pred dvajsetimi leti prinesel dirkaško zabavo v slogu Nintendovega Mario Karta, se pravi norenje z risankastimi liki. (Računalniške novice)
Odkritih več to 2.000 škodljivih programov na portalu Google Play Odkritih več to 2.000 škodljivih programov na portalu Google Play
pred 21 urami in 13 minutami
Uporabniki mobilnih naprav Android se neprestano srečujejo s škodljivimi programskimi kodami, saj njihovo število narašča kot za stavo. Poleg tega zlonamerne kode za trenutno najbolj razširjen mobilni operacijski sistem postajajo vse bolj nevarne za uporabnike, z njimi pa se lahko okužimo tudi v (Računalniške novice)
Prodanih  že več kot 2 milijona pametnih ur Huawei Watch GT Prodanih že več kot 2 milijona pametnih ur Huawei Watch GT
pred 22 urami in 26 minutami
Od predstavitve lanskega oktobra je Huawei prodal že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT, zaradi česar je postala njegova najbolj popularna nosljiva naprava. Po podatkih podjetja IDC o prodaji nosljivih naprav v prvem letošnjem četrtletju pa je Huawei zabeležil kar 282,2-odstotno medletno (Računalniške novice)