Novice - Tehnologija (slovenščina)

5 razlogov, zakaj kupiti iPhone 11, ki po vsej verjetnosti prihaja septembra 5 razlogov, zakaj kupiti iPhone 11, ki po vsej verjetnosti prihaja septembra
pred 4 urami in 24 minutami
Vživljenju so gotove 3 stvari: smrt, davki in novi iPhoni, ki izidejo septembra. Po zadnjih napovedih bi naj Apple novi model iPhona predstavil naslednji mesec, kakor smo to že navajeni v zadnjih nekaj letih. iPhone 11, kot naj bi se imenoval novi model, bo zgledal precej podobno kot zadnji (Računalniške novice)
Huawei že drugič zapored prejel nagrado EISA “Best Smartphone of the Year” za Huawei P30 Pro Huawei že drugič zapored prejel nagrado EISA “Best Smartphone of the Year” za Huawei P30 Pro
pred 4 urami in 24 minutami
Huawei Consumer Business Group je prejel nagrado s strani združenja Expert Imaging and Sound Association (EISA). Gre za skupino, ki jo seHuawei Consumer Business Group je prejel nagrado s strani združenja Expert Imaging and Sound Association (EISA). Gre za skupino, ki jo sestavlja 55 najbolj priznan (Računalniške novice)
Samsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo Samsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
pred 9 urami in 24 minutami
Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo (Računalniške novice)
Apple ponovno pred sodišče zaradi telefonov iPhone! Apple ponovno pred sodišče zaradi telefonov iPhone!
pred 11 urami in 2 minutama
Veliko je bilo obtožb, da eno podjetje kopira izdelke in funkcije drugega. Te trditve do neke mere najverjetneje res držijo, saj vsak želi svojim strankam ponuditi najboljši končni izdelek z vsemi mogočimi funkcijami. Tu še posebej izstopa podjetje Apple, ki je bilo že večkrat obtoženo in tudi (Računalniške novice)
Katere naglavne slušalke izbrati? 5 predlogov za avdiofile do 200 € Katere naglavne slušalke izbrati? 5 predlogov za avdiofile do 200 €
pred 11 urami in 23 minutami
Kot pravi avdiofil boste pri nakupu naglavnih slušalk poleg specifikacij upoštevali tudi osebne preference glede zvoka, saj imajo različni modeli različen frekvenčni razpon in posledično različno izražene jakosti posamičnih frekvenc. K temu pa je treba dodati še ergonomski vidik, saj nam lahko še tako kakovostno zveneče slušalke povzročijo neudobje pri dolgotrajnem nošenju. Za pomoč pri nakupu smo […] (Dne)
Sončna cesta v Franciji se je izkazala za polomijo Sončna cesta v Franciji se je izkazala za polomijo
pred 11 urami in 48 minutami
Pred dvema letoma je bil v vasici Tourouvre au Perche na severu Francije odprt prvi odsek ceste, pokrite s sončnimi celicami, kar je bil prvi tovrsten projekt na svetu. Obeti za cesto so bili veliki. Takratni francoski minister za okolje je celo napovedoval, da nameravajo s sončnimi celicami pokriti okoli 1000 kilometrov francoskih cest. Projekt […] (Dne)
Bodo pomnilniške kartice že kmalu lahko nadomestile pogone Solid State? Bodo pomnilniške kartice že kmalu lahko nadomestile pogone Solid State?
pred 13 urami in 18 minutami
Člani organizacije SD Association so nedavno sprejeli odločitev o oblikovanju novega standarda za pomnilniške kartice, ki naj bi zagotovil hitrosti prenosa podatkov vse do 985 megabajtov na sekundo, kar bo nedvomno razveselilo tudi najzahtevnejše uporabnike mobilnih naprav. Novi standard za (Računalniške novice)
Instagram se poslavlja od všečkov! Ali bomo zaradi tega srečnejši? Instagram se poslavlja od všečkov! Ali bomo zaradi tega srečnejši?
pred 13 urami in 20 minutami
Pred kratkim smo pisali o tem, da Instagram testira novo verzijo uporabniškega vmesnika, kjer všečki, ki predstavljajo poglavitno lastnost družbenega omrežja, ne bi bili predstavljeni na tak način, ko smo jih navajeni danes. Lyndi Cohen je avstralska nutricionistka in Instagram "vplivnica", ki s (Računalniške novice)
Lenovo poslovno leto začel z najvišjo rastjo v industriji in podvojenim dobičkom Lenovo poslovno leto začel z najvišjo rastjo v industriji in podvojenim dobičkom
pred 14 urami in 16 minutami
Družba Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je danes objavila rezultate prvega finančnega četrtletja poslovnega leta 2019-2020. Dobiček pred obdavčitvijo se je glede na lansko obdobje skoraj podvojil ... (Računalniške novice)
Prepoved prostoročnega telefoniranja med vožnjo le še vprašanje časa? Prepoved prostoročnega telefoniranja med vožnjo le še vprašanje časa?
pred 15 urami in 41 minutami
Dobri in predvsem odgovorni vozniki vedo, da je uporaba mobilnih telefonov med vožnjo zelo nevarno početje. Če pri vožnji tipkamo ali beremo kratka sporočila SMS, namreč od vozišča vsakič umaknemo pogled za okoli pet sekund. Enako nevarno početje je tudi telefoniranje med vožnjo, zato je klasična (Računalniške novice)