Novice - Zabava (slovenščina)

Ariano Grande toži paparac zaradi njegove fotografije na Instagramu Ariano Grande toži paparac zaradi njegove fotografije na Instagramu
pred 12 urami in 35 minutami
Proti Ariani Grande je ameriški paparac vložil tožbo, v kateri navaja, da je pevka kršila zakon o avtorskih pravicah, ko je na Instagramu objavila svoje fotografije, ki jih je posnel omenjeni paparac.  (RTV SLO)
Ariano Grande toži paparac zaradi svoje fotografije na Instagramu Ariano Grande toži paparac zaradi svoje fotografije na Instagramu
pred 12 urami in 35 minutami
Proti Ariani Grande je ameriški paparac vložil tožbo, v kateri navaja, da je pevka kršila zakon o avtorskih pravicah, ko je na Instagramu objavila svoje fotografije, ki jih je posnel omenjeni paparac.  (RTV SLO)
Kolindina hči na Harvardu s štipendijo, višjo od mamine letne plače Kolindina hči na Harvardu s štipendijo, višjo od mamine letne plače
pred 14 urami in 26 minutami
Katarina Kitarović, hči hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, bo od jeseni študirala na elitni ameriški univerzi Harvard.  (RTV SLO)
 Nemški par novorojenčka pozabil v taksiju Nemški par novorojenčka pozabil v taksiju
pred 14 urami in 55 minutami
Par iz Hamburga je svojega novorojenčka po nesreči pozabil v taksiju, ki je družino peljal domov iz porodnišnice.  (RTV SLO)
Britanci o novem porazu na Evroviziji: Je kriv Brexit ali slaba pesem? Britanci o novem porazu na Evroviziji: Je kriv Brexit ali slaba pesem?
pred 16 urami in 6 minutami
Velika Britanija je v sobotnem finalu Evrovizije pristala na zadnjem mestu, pevec Michael Rice pa za še eno porazno uvrstitev Otoka krivi brexit.  (RTV SLO)
Finalni nastop Zale in Gašperja spremljalo skoraj pol milijona Slovencev Finalni nastop Zale in Gašperja spremljalo skoraj pol milijona Slovencev
pred 20 urami in 9 minutami
Evrovizijski spektakel vsako leto spremlja več kot 200 milijonov gledalcev po vsem svetu, gledanost pa je izjemna tudi na slovenskih tleh.  (RTV SLO)
Vojvodinja Cambriška se je preizkusila v vlogi krajinske arhitektke Vojvodinja Cambriška se je preizkusila v vlogi krajinske arhitektke
pred 21 urami in 7 minutami
Britanska vojvodinja Kate je za veliko spomladansko razstavo cvetja in ostalih rastlin, ki poteka v Londonu, oblikovala goznato površino, po kateri se je sprehodila tudi njena družina.  (RTV SLO)
Scarlett Johansson bo tretjič stopila v zakon Scarlett Johansson bo tretjič stopila v zakon
pred 21 urami in 59 minutami
Spet bo slišati poročne zvonove. Lepa igralka Scarlett Johansson se je s komikom Colinom Jostom namreč zaročila po dveh letih zveze.  (RTV SLO)
Skrb vzbujajoča (ne)varnost avtodomov Skrb vzbujajoča (ne)varnost avtodomov
pred 22 urami in 58 minutami
Kako varni so avtodomi ob čelnem trčenju? To so želeli izvedeti pri švedski prometni upravi Trafikverket. Odgovori, ki so jih prinesli preizkusni trki, so skrb vzbujajoči  (RTV SLO)
Na Kitajskem zamaknili prenos finala Igre prestolov, oboževalci razjarjeni Na Kitajskem zamaknili prenos finala Igre prestolov, oboževalci razjarjeni
pred 23 urami in 22 minutami
Na Kitajskem se je predvajanje zadnje epizode finalne sezone Igre prestolov nekoliko zamaknilo, gledalci pa niso ostali ravnodušni. Še več - med oboževalci so zavladali ogorčenje, razočaranje in bes.  (RTV SLO)