Novice - Zabava (slovenščina)

Po zasedbi The Rolling Stones Nasa poimenovala kamen na Marsu Po zasedbi The Rolling Stones Nasa poimenovala kamen na Marsu
pred 3 urami in 7 minutami
Po pestri karieri zasedbe The Rolling Stones so zdaj dočakali še en mejnik, saj je Nasa po njih poimenovala enega izmed kamnov na Marsu.  (RTV SLO)
4 astrološka znamenja, ki po razhodu zelo hitro poiščejo novega partnerja 4 astrološka znamenja, ki po razhodu zelo hitro poiščejo novega partnerja
pred 5 urami in 14 minutami
Prebolevanje konca ljubezenskega razmerja je lahko zelo podobno žalovanju. Nekateri potrebujejo za ta proces ogromno časa, spet za druge pa se zdi, da se poberejo izredno hitro ali celo prehitro. Še več, za pripadnike določenih astroloških znamenj je značilno, da se praktično takoj po zaključku zveze podajo v nov odnos. Gre zgolj za iskanje tolažbe… (Lifestyle)
Koncert Zale in Gašperja vabi na otvoritev festivala Pisana Loka Koncert Zale in Gašperja vabi na otvoritev festivala Pisana Loka
pred 5 urami in 54 minutami
V Škofji Loki se s fotografsko delavnico in koncertom Zale Kralj in Gašperja Šantla začenja festival Pisana Loka, ki obiskovalcem prinaša koncerte, predstave, delavnice in druge dogodke. V desetih dneh bodo v mestnem jedru skupno pripravili 16 dogodkov.  (RTV SLO)
Koncert Zale in Gašperja vabi na odprtje festivala Pisana Loka Koncert Zale in Gašperja vabi na odprtje festivala Pisana Loka
pred 5 urami in 54 minutami
V Škofji Loki se s fotografsko delavnico in koncertom Zale Kralj in Gašperja Šantla začenja festival Pisana Loka, ki obiskovalcem prinaša koncerte, predstave, delavnice in druge dogodke. V desetih dneh bodo v mestnem jedru skupno pripravili 16 dogodkov.  (RTV SLO)
Milijarderju zasegli znamenito stolpnico - in jo prodali za Milijarderju zasegli znamenito stolpnico - in jo prodali za "drobiž"
pred 6 urami in 6 minutami
S svojim vpadljivim vrhom in zgornjimi nadstropji je 39-nastropno Pangu Plazo, ki se dviga nad Pekingom, težko zgrešiti. Stolpnica, za katero so arhitekti navdih našli v kitajski zmajski mitologiji, ima tudi zanimivo in turbulentno lastniško zgodbo.  (RTV SLO)
Električni športni avtomobili povzročijo več nesreč od konvencionalnih Električni športni avtomobili povzročijo več nesreč od konvencionalnih
pred 6 urami in 16 minutami
Študija, ki so jo opravili pri zavarovalniški družbi AXA, je pokazala, da so lastniki električnih športnih avtomobilov in križancev do 40 odstotkov bolj pogosto krivi za prometne nesreče od voznikov podobnih avtomobilov z motorji na notranje zgorevanje.  (RTV SLO)
Električni športni avtomobili pogosteje kot konvencionalni udeleženi v nesrečah Električni športni avtomobili pogosteje kot konvencionalni udeleženi v nesrečah
pred 6 urami in 16 minutami
Študija, ki so jo opravili pri zavarovalniški družbi AXA, je pokazala, da so lastniki električnih športnih avtomobilov in križancev do 40 odstotkov pogosteje krivi za prometne nesreče od voznikov podobnih avtomobilov z motorji na notranje izgorevanje.  (RTV SLO)
Spotify naj bi Eminemovi založbi dolgoval več deset milijonov dolarjev Spotify naj bi Eminemovi založbi dolgoval več deset milijonov dolarjev
pred 7 urami in 22 minutami
Predstavniki založbe znanega raperja Eminema so vložili tožbo proti glasbenemu gigantu, ki ponuja platformo za pretočno predvajanje Spotify, saj naj bi jim dolgovali več milijonov dolarjev.  (RTV SLO)
Miley Cyrus: Sem veliko stvari, lažnivka pa zagotovo ne Miley Cyrus: Sem veliko stvari, lažnivka pa zagotovo ne
pred 9 urami in 9 minutami
26-letna glasbenica Miley Cyrus se je na družbenem omrežju Twitter odzvala na ugibanja, da se je njen zakon z igralcem Liamom Hemsworthom končal zaradi njene nezvestobe in vse govorice ostro zanikala.  (RTV SLO)
"Harmonike ne zanima ne politika ne poklic človeka"
pred 10 urami in 15 minutami
"To glasbo iz leta v leto bolj občudujem. Ko pripravljam program, samo strmim, kako je sploh mogoče to, kar sta naredila Slavko in Vilko," nam je opisoval Gregor Avsenik.  (RTV SLO)