Novice - Zabava (slovenščina)

Mercedsova izložba sistemov za varnost in avtonomno vožnjo Mercedsova izložba sistemov za varnost in avtonomno vožnjo
pred 2 urama in 7 minutami
Mercerdes-Benz je predstavil konceptno vozilo, imenovano Experimental Safety Vehicle, ki prikazuje prihajajoče varnostne pripomočke za serijsko proizvodnjo.  (RTV SLO)
Ariano Grande toži paparac zaradi njegove fotografije na Instagramu Ariano Grande toži paparac zaradi njegove fotografije na Instagramu
pred 13 urami in 33 minutami
Proti Ariani Grande je ameriški paparac vložil tožbo, v kateri navaja, da je pevka kršila zakon o avtorskih pravicah, ko je na Instagramu objavila svoje fotografije, ki jih je posnel omenjeni paparac.  (RTV SLO)
Ariano Grande toži paparac zaradi svoje fotografije na Instagramu Ariano Grande toži paparac zaradi svoje fotografije na Instagramu
pred 13 urami in 33 minutami
Proti Ariani Grande je ameriški paparac vložil tožbo, v kateri navaja, da je pevka kršila zakon o avtorskih pravicah, ko je na Instagramu objavila svoje fotografije, ki jih je posnel omenjeni paparac.  (RTV SLO)
Kolindina hči na Harvardu s štipendijo, višjo od mamine letne plače Kolindina hči na Harvardu s štipendijo, višjo od mamine letne plače
pred 15 urami in 24 minutami
Katarina Kitarović, hči hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, bo od jeseni študirala na elitni ameriški univerzi Harvard.  (RTV SLO)
 Nemški par novorojenčka pozabil v taksiju Nemški par novorojenčka pozabil v taksiju
pred 15 urami in 53 minutami
Par iz Hamburga je svojega novorojenčka po nesreči pozabil v taksiju, ki je družino peljal domov iz porodnišnice.  (RTV SLO)
Britanci o novem porazu na Evroviziji: Je kriv Brexit ali slaba pesem? Britanci o novem porazu na Evroviziji: Je kriv Brexit ali slaba pesem?
pred 17 urami in 4 minutami
Velika Britanija je v sobotnem finalu Evrovizije pristala na zadnjem mestu, pevec Michael Rice pa za še eno porazno uvrstitev Otoka krivi brexit.  (RTV SLO)
Finalni nastop Zale in Gašperja spremljalo skoraj pol milijona Slovencev Finalni nastop Zale in Gašperja spremljalo skoraj pol milijona Slovencev
pred 21 urami in 7 minutami
Evrovizijski spektakel vsako leto spremlja več kot 200 milijonov gledalcev po vsem svetu, gledanost pa je izjemna tudi na slovenskih tleh.  (RTV SLO)
Vojvodinja Cambriška se je preizkusila v vlogi krajinske arhitektke Vojvodinja Cambriška se je preizkusila v vlogi krajinske arhitektke
pred 22 urami in 5 minutami
Britanska vojvodinja Kate je za veliko spomladansko razstavo cvetja in ostalih rastlin, ki poteka v Londonu, oblikovala goznato površino, po kateri se je sprehodila tudi njena družina.  (RTV SLO)
Scarlett Johansson bo tretjič stopila v zakon Scarlett Johansson bo tretjič stopila v zakon
pred 22 urami in 57 minutami
Spet bo slišati poročne zvonove. Lepa igralka Scarlett Johansson se je s komikom Colinom Jostom namreč zaročila po dveh letih zveze.  (RTV SLO)
Skrb vzbujajoča (ne)varnost avtodomov Skrb vzbujajoča (ne)varnost avtodomov
pred 23 urami in 56 minutami
Kako varni so avtodomi ob čelnem trčenju? To so želeli izvedeti pri švedski prometni upravi Trafikverket. Odgovori, ki so jih prinesli preizkusni trki, so skrb vzbujajoči  (RTV SLO)