Novice - Zabava (slovenščina)

Vojaški poligon v Pivki so zasedli tovornjaki Vojaški poligon v Pivki so zasedli tovornjaki
pred 1 uro in 2 minutama
Evropsko prvenstvo v spretnostni terenski vožnji za tovornjake je končno tudi v Sloveniji. V graben smo zavili in se pogovorili z aktualnim prvakom, ki nas je presenetil s podatkom, da zmaguje s tako rekoč serijskim tovornjakom.  (RTV SLO)
120 m dolg jabolčni zavitek pohrustali v nekaj minutah 120 m dolg jabolčni zavitek pohrustali v nekaj minutah
pred 11 urami in 47 minutami
Na Ravnah na Koroškem so na tradicionalnih Ravenskih dnevih spekli kar 120 metrov dolg jabolčni zavitek. Pošel je v pičlih nekaj minutah, k sreči pa dnevi obiskovalcem ponujajo še veliko več - pestro bo ves teden.  (RTV SLO)
Osemletnik z družinskim avtomobilom 140 km/h po avtocesti Osemletnik z družinskim avtomobilom 140 km/h po avtocesti
pred 13 urami in 56 minutami
Nemška policija je v sredo zjutraj razrešila nevsakdanji primer, ki ga je "zakrivil" osemletni deček. Svojim staršem je ukradel avtomobil in se zapeljal na avtocesto, kjer je vozil 140 km/h.  (RTV SLO)
Osemletnik z avtomobilom 140 km/h po avtocesti Osemletnik z avtomobilom 140 km/h po avtocesti
pred 13 urami in 56 minutami
Nemška policija je v sredo zjutraj razrešila nevsakdanji primer, ki ga je "zakrivil" osemletni deček. Svojim staršem je ukradel avtomobil in se zapeljal na avtocesto, kjer je vozil 140 km/h.  (RTV SLO)
Jan Kreuzer: Jan Kreuzer: "Vloga stand-upa je, da družbi na humoren in kritičen način nastavlja ogledalo!"
pred 16 urami in 11 minutami
"Ponekod bo delno do pretežno oblačno, drugod pa delno jasno z zmerno oblačnostjo. Sedaj morate samo še vedeti, ali ste doma Ponekod ali Drugod, " je z analizo vremenske napovedi občinstvo do solz nasmejal komik Aleš Novak.  (RTV SLO)
"Vloga stand-upa je, da družbi na humoren in kritičen način nastavlja ogledalo"
pred 16 urami in 11 minutami
"Ponekod bo delno do pretežno oblačno, drugod pa delno jasno z zmerno oblačnostjo. Zdaj morate samo še vedeti, ali ste doma ponekod ali drugod," je z analizo vremenske napovedi občinstvo nasmejal komik Aleš Novak.  (RTV SLO)
Nekoč nastopal v Ipswichu pred 30 ljudmi, danes pred milijoni po svetu Nekoč nastopal v Ipswichu pred 30 ljudmi, danes pred milijoni po svetu
pred 16 urami in 47 minutami
Mesto na vzhodu Anglije Ipswich gosti razstavo, posvečeno tamkajšnjemu najbolj znanemu prebivalcu, glasbeniku Edu Sheeranu, ki se je rodil v bližnjem kraju Framlingham v okrožju Suffolk.  (RTV SLO)
Dišava tedna: Jimmy Choo Illicit Dišava tedna: Jimmy Choo Illicit
pred 20 urami in 10 minutami
Modno znamko Jimmy Choo največkrat povezujemo s čudovitimi ženskimi salonarji in sandali z visoko peto, ki ženske noge naredijo še bolj elegantne in privlačne. Pred časom pa so se pri Jimmy Chooju odločili, da ženskam poleg zapeljive obutve ponudijo še druge modne dodatke, ki zaokrožijo stajling samozavestne in modno osveščene ženske. Seveda so med nepogrešljivimi… (Lifestyle)
102-letni Kirk še vedno ponosno na čelu Douglasovega klana 102-letni Kirk še vedno ponosno na čelu Douglasovega klana
pred 20 urami in 41 minutami
Družinska fotografija, ki je ovekovečila štiri generacije slavne družine Douglas, je sprožile številne odzive - predvsem zaradi hollywoodske legende na čelu omizja.  (RTV SLO)
Sindrom nočnega prenajedanja – pogosto spregledana motnja hranjena Sindrom nočnega prenajedanja – pogosto spregledana motnja hranjena
pred 22 urami in 16 minutami
Sredi noči se nenadoma zdramite iz sna in začutite močno željo, da bi izropali hladilnik, ki se ji preprosto ne morete upreti. Odpravite se v kuhinjo in poiščete najbolj kalorično in nezdravo hrano, ki jo imate na zalogi, nato pa začnete s svojo nočno pojedino. Ko končate, vas preplavijo občutki krivde, vendar naslednjo noč celotni… (Lifestyle)