Novice - Zabava (slovenščina)

Neretuširane nosečniške strije Ashley Graham navdušile družbena omrežja Neretuširane nosečniške strije Ashley Graham navdušile družbena omrežja
pred 4 urami in 47 minutami
Manekenka Ashley Graham, ki je prejšnji teden sporočila, da je noseča, je družbena omrežja zdaj navdušila s fotografijo, na kateri skriva samo svoje oprsje.  (RTV SLO)
The Rock po 12 letih dekle popeljal pred oltar The Rock po 12 letih dekle popeljal pred oltar
pred 5 urami in 55 minutami
Hobbs in Shaw, novi akcijski film Dwayna Johnsona, se pravkar vrti v kinematografih, hollywoodski mišičnjak pa je ovekovečil še eno partnerstvo - tisto v belem.  (RTV SLO)
Turisti v Sloveniji bi naredili 2370 km dolgo kolono Turisti v Sloveniji bi naredili 2370 km dolgo kolono
pred 7 urami in 13 minutami
Če bi vse tuje in domače turiste, ki so lani obiskali slovenske kraje, postavili v vrsto, bi ta segala od Ljubljane do Rovaniemija - kraja, od koder prihaja Božiček.  (RTV SLO)
Turisti v Sloveniji bi naredili 2.370 km dolgo kolono Turisti v Sloveniji bi naredili 2.370 km dolgo kolono
pred 7 urami in 13 minutami
Če bi vse tuje in domače turiste, ki so lani obiskali slovenske kraje, postavili v vrsto, bi ta segala od Ljubljane do Rovaniemija - kraja, od koder prihaja Božiček.  (RTV SLO)
Poslednji beetli (zgolj) prek Amazona v svet Poslednji beetli (zgolj) prek Amazona v svet
pred 12 urami in 11 minutami
V zadnji seriji Volkswagnovega modela beetle je bilo le 65 primerkov, ti pa se bodo zdaj v zgodovino zapisali še po nečem drugem: prvič se je namreč zgodilo, da je bilo vse avtomobile iz serije mogoče kupiti oz. naročiti le prek spleta.  (RTV SLO)
Ne dovolite, da vam ljudje, ki se stalno pritožujejo, izpijejo vso energijo Ne dovolite, da vam ljudje, ki se stalno pritožujejo, izpijejo vso energijo
pred 13 urami in 38 minutami
Pritoževanje glede manj prijetnih vidikov našega življenja je nekaj, k čemur se občasno zateče večina ljudi.  Ko nekomu zaupamo svoje težave, se namreč te v hipu zazdijo vsaj nekoliko znosnejše in lažje obvladljive. Vendar pa je lahko problematično, če ugotovite, da so v vašem življenju ljudje, ki se praktično ves čas samo pritožujejo – pri tem… (Lifestyle)
Švedski princ dirkal, a javnost je bolj zanimala njegova družina Švedski princ dirkal, a javnost je bolj zanimala njegova družina
pred 13 urami in 55 minutami
Švedski princ Carl Philip se je minuli konec tedna znova znašel v središču pozornosti, ko se je predal svoji veliki strasti in se po dirkališču zapeljal s porschejem 911.  (RTV SLO)
Tedenski horoskop od 19. do 25. avgusta 2019 Tedenski horoskop od 19. do 25. avgusta 2019
pred 14 urami in 6 minutami
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 19. do 25. avgusta 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN V teden stopate nekoliko utesnjeni in obremenjeni. V… (Lifestyle)
Jazbečar kot lonček kave, haski kot kapitan Amerika ... prihajajo pasje šeme Jazbečar kot lonček kave, haski kot kapitan Amerika ... prihajajo pasje šeme
pred 14 urami in 35 minutami
Sibirski haski v kostumu Kapitana Amerike, jazbečar, oblečen v lonček kave iz Starbucksa, labradorec s plaščem Cruelle de Vil . . . po parku v ameriškem mestu Atlanta so ta konec tedna paradirale pasje maškare.  (RTV SLO)
Po 50 letih našli sovjetsko sporočilo v steklenici - in nato še njegovega ostarelega pisca Po 50 letih našli sovjetsko sporočilo v steklenici - in nato še njegovega ostarelega pisca
pred 16 urami in 40 minutami
Neki mimoidoči je na obali zahodne Aljaske med nabiranjem drv naletel na nenavadno najdbo: čisto pravo sporočilo v steklenici. Izkazalo se je, da ga je pred 50 leti, na vrhuncu hladne vojne, v svet poslal član sovjetske mornarice.  (RTV SLO)