Novice - Zabava (slovenščina)

George R. R. Martin o spornem koncu serije Igre prestolov: bo njegov konec isti? George R. R. Martin o spornem koncu serije Igre prestolov: bo njegov konec isti?
pred 6 urami in 17 minutami
Zadnja sezona serije Igra prestolov še vedno dviga prah. Pri tem so številni okrivili pisca TV-serije Davida Benioffa in D. B. Weissa, češ da nista bila kos pisatelju Georgeu R. R. Martinu, ki je s svojo knjižno sago navdihnil serijo.  (RTV SLO)
Vatikanske vrtove bo krasil slovenski čebelnjak Vatikanske vrtove bo krasil slovenski čebelnjak
pred 8 urami in 4 minutami
Vatikanski vrtovi so bogatejši za slovenski čebelnjak. Gre za darilo, s katerim Slovenija papežu in Svetemu sedežu želi prenesti sporočilo o pomenu čebel in ostalih opraševalcev ter prizadevanja države za njihovo zaščito.  (RTV SLO)
Slovenski čebelnjak za papeža Frančiška Slovenski čebelnjak za papeža Frančiška
pred 8 urami in 4 minutami
Vatikanski vrtovi so bogatejši za slovenski čebelnjak. Gre za darilo, s katerim Slovenija papežu in Svetemu sedežu želi prenesti sporočilo o pomenu čebel in drugih opraševalcev ter prizadevanja države za njihovo zaščito.  (RTV SLO)
Obogatitev zapuščine Whitney Houston - za uvod turneja njenega holograma Obogatitev zapuščine Whitney Houston - za uvod turneja njenega holograma
pred 9 urami in 23 minutami
Upravljavci premoženja Whitney Houston želijo obuditi blagovno znamko pokojne superzvezdnice in pevko znova približati oboževalcem. Ti bodo lahko prisluhnili albumu še neobjavljenih pesmi, udeležili pa se bodo lahko tudi turneje pevkinega holograma.  (RTV SLO)
Iz Hrušice do Ljubljane peš v legionarskih opravah Iz Hrušice do Ljubljane peš v legionarskih opravah
pred 11 urami in 33 minutami
Člani kulturnega društva Vespesjan so se v ponedeljek na Hrušici podali na 80 kilometrov dolgo pot - in to v bojni opremi rimskih legionarjev.  (RTV SLO)
Iz Hrušice do Ljubljane peš v legionarskih oblačilih Iz Hrušice do Ljubljane peš v legionarskih oblačilih
pred 11 urami in 33 minutami
Člani kulturnega društva Vespesjan so se v ponedeljek na Hrušici podali na 80 kilometrov dolgo pot - in to v bojni opremi rimskih legionarjev.  (RTV SLO)
Vozila bliže kolesarjem, ko so na označeni kolesarski stezi Vozila bliže kolesarjem, ko so na označeni kolesarski stezi
pred 11 urami in 49 minutami
Sodelujte v novi anketi Avtomobilnosti, v kateri vas sprašujemo: Kako obzirni ste pri vožnji mimo kolesarjev? (RTV SLO)
 V Washingtonu bodo trupla uporabljali tudi kot kompost V Washingtonu bodo trupla uporabljali tudi kot kompost
pred 14 urami in 3 minutami
Guverner ameriške zvezne države Washington Jay Inslee je podpisal zakon, po katerem lahko ostanke pokojnikov tam predelajo z "naravno organsko redukcijo" oz. iz njih izdelajo kompost ali gnojilo.  (RTV SLO)
5 nadležnih svatov, ki se jim ne morete izogniti na nobeni poroki 5 nadležnih svatov, ki se jim ne morete izogniti na nobeni poroki
pred 14 urami in 55 minutami
Tisti, ki ste se v življenju udeležili več kot ene poroke, ste verjetno opazili, da je bila sestava svatov vsakič nenavadno podobna. Čeprav se konkretne osebe menjajo, se določeni vzorci ponavljajo. Tako lahko na praktično vsaki poroki najdemo vsaj enega predstavnika naslednjih petih tipov svatov, ki večino drugih gostov spravljajo ob pamet! 1. Romantična duša… (Lifestyle)
Dišava tedna: Escada Miami Blossom Dišava tedna: Escada Miami Blossom
pred 15 urami in 22 minutami
Escada vsako pomlad parfumske navdušenke razveseli z novo poletno dišavo, ki jo, zaradi marketinških zvijač, proizvedejo v omejenem številu. Ravno zaradi tega je vsakoletna dišava težko pričakovana in dokaj hitro razprodana. Marsikatera Escadina oboževalka jo kupi, ne da bi jo sploh preizkusila na svoji koži. Konec koncev obstoja tudi v parfumskem svetu veliko zbirateljic in… (Lifestyle)