Novice - Zabava (slovenščina)

Rešitev za pomanjkanje voznikov tovornjakov pred vrati Rešitev za pomanjkanje voznikov tovornjakov pred vrati
pred 2 urama in 5 minutami
Avtomatizirana vožnja tovornih vozil v konvoju bo prinesla prihranke pri gorivu, rešila pa bo tudi težavo s pomanjkanjem voznikov tovornjakov.  (RTV SLO)
Larry King se pri 85 letih ločuje od žene št. 7 Larry King se pri 85 letih ločuje od žene št. 7
pred 2 urama in 24 minutami
Legendarni televizijski voditelj Larry King se je (spet) odločil, da ne želi več biti poročen. Po 22 letih zakona je vložil zahtevek za ločitev od žene Shawn Southwick.  (RTV SLO)
Nova članica družine Trump: predsednik ZDA desetič postal dedek Nova članica družine Trump: predsednik ZDA desetič postal dedek
pred 13 urami in 57 minutami
Ameriški predsednik se je razveselil rojstva vnukinje Caroline, ki se je rodila njegovemu sinu Ericu Trumpu in ženi Lei. Skupno ima Donald Trump že deset vnukinj in vnukov.  (RTV SLO)
Izgubljena Izgubljena "sreča": policisti iščejo lastnika jadrnice z napisom Happyness
pred 17 urami in 32 minutami
Policisti iščejo lastnika jadrnice, ki so jo sredi avgusta zapuščeno našli na morju v bližini Fiese. Doslej jim namreč lastništva jadrnice, ki nima nobenih registrskih označb, še ni uspelo ugotoviti.  (RTV SLO)
Izgubljena Izgubljena "sreča": v slovenskem morju našli zapuščeno jadrnico z napisom Happyness
pred 17 urami in 32 minutami
Policisti iščejo lastnika jadrnice, ki so jo sredi avgusta zapuščeno našli na morju v bližini Fiese. Do zdaj jim namreč lastništva jadrnice, ki nima nobenih registrskih označb, še ni uspelo ugotoviti.  (RTV SLO)
Podjetje Roberta De Nira zaposlena oškodovala za več milijonov dolarjev Podjetje Roberta De Nira zaposlena oškodovala za več milijonov dolarjev
pred 17 urami in 55 minutami
Podjetje Roberta De Nira od nekdanje zaposlene zahteva 6 milijonov dolarjev odškodnine. Obtožba jo med drugim bremeni plačevanja dragih večerij s službeno kartico in ponarejanja podatkov, na delovnem mestu pa naj bi po ure in ure gledala serije.  (RTV SLO)
Na Popevko skozi Na Popevko skozi "stranska vrata" še ena skladba
pred 23 urami in 31 minutami
Na glasbenem festivalu Popevka, ki bo potekal septembra, ne bo nastopilo deset izbrancev, kot jih je določila strokovna komisija, ampak tudi rezervna skladaba Midva, ki jo izvaja Julija Lubej.  (RTV SLO)
Afriški najstnik nogometne sanje na Švedskem opustil zaradi mraza Afriški najstnik nogometne sanje na Švedskem opustil zaradi mraza
pred 23 urami in 57 minutami
Nogometaš Sierre Leone je podpisal pogodbo s švedskim drugoligašem, a je že po enem tednu klub in državo zapustil iz "osebnih razlogov". Izkazalo se je, da so ti "osebni razlogi" - mraz.  (RTV SLO)
Trump obljubil, da na Grenlandiji ne bo postavil Trump Towerja Trump obljubil, da na Grenlandiji ne bo postavil Trump Towerja
pred 1 dnevom, 2 urama in 11 minutami
Očitno tudi samega Donalda Trumpa malce zabava "vihar", ki so ga sprožile njegove besede, da želijo ZDA Danski pomagati s tem, da od nje kupijo Grenlandijo.  (RTV SLO)
Trump obljubil, da na Grenlandiji ne bo postavil nebotičnika Trump obljubil, da na Grenlandiji ne bo postavil nebotičnika
pred 1 dnevom, 2 urama in 11 minutami
Očitno tudi samega Donalda Trumpa malce zabava vihar, ki so ga sprožile njegove besede, da želijo ZDA zaveznici Danski pomagati s tem, da od nje kupijo Grenlandijo.  (RTV SLO)