Novice - Zabava (slovenščina)

Elle Fanning v Cannesu omedlela, krivi menstruacijo in obleko Elle Fanning v Cannesu omedlela, krivi menstruacijo in obleko
pred 2 urama in 37 minutami
Elle Fanning je svoje oboževalce pomirila, da je z njo vse v redu potem, ko je med filmskim festivalom v Cannesu omedlela.  (RTV SLO)
Na Poljskem so se rodili prvi šesterčki Na Poljskem so se rodili prvi šesterčki
pred 2 urama in 54 minutami
V Krakovu so se rodili prvi šesterčki v državi. Kot so pojasnili v tamkajšnji porodnišnici, so štiri deklice in dva dečka prišli na svet s carskim rezom v 29. tednu nosečnosti.  (RTV SLO)
Pomladitev najcenejšega land roverja Pomladitev najcenejšega land roverja
pred 3 urami in 45 minutami
Land rover je občutno prenovil model discovery sport. Ob estetskih popravkih mu je namenil novo platformo, kar mu je med drugim prineslo tudi blagi hibridni pogonski sklop z 48-voltnim omrežjem.  (RTV SLO)
Tekmovalke skvoša ogorčene nad nagrado - vibratorji in vosek Tekmovalke skvoša ogorčene nad nagrado - vibratorji in vosek
pred 15 urami in 26 minutami
Organizatorji prvenstva v skvošu na severu Španije so se znašli pod plazom kritik potem, ko so ženskim tekmovalkam za nagrade podelili vibrator, vosek in komplet za odstranjevanje otiščancev.  (RTV SLO)
Putinova domnevna ljubica naj bi rodila dvojčka Putinova domnevna ljubica naj bi rodila dvojčka
pred 16 urami in 40 minutami
Alina Kabajeva, nekdanja ruska gimnastičarka in domnevno dolgoletna ljubica Vladimirja Putina, je nedavno rodila dvojčka.  (RTV SLO)
Zala in Gašper o Madonninem nastopu: Zala in Gašper o Madonninem nastopu: "Najlažje je kritizirati"
pred 17 urami in 45 minutami
Zala Kralj in Gašper Šantl sta po prihodu v domovino iz Tel Aviva spregovorila o tem, kako je nastopati pred milijonskim občinstvom, kdo je bil njun favorit in kaj menita o tako kritiziranem Madonninem nastopu.  (RTV SLO)
Festival Lent ostaja stalnica junijskega dogajanja v Mariboru Festival Lent ostaja stalnica junijskega dogajanja v Mariboru
pred 18 urami in 39 minutami
Festival Lent kljub nekaterim spremembam ostaja stalnica kulturnega dogajanja v Mariboru. Med 20. do 29. junijem bo med drugim gostil Dubiozo Kolektiv, Umeka, Bombina in Joseja Jamesa.  (RTV SLO)
Johnny Depp obtožuje Amber Heard, da je ona zlorabljala njega Johnny Depp obtožuje Amber Heard, da je ona zlorabljala njega
pred 19 urami in 57 minutami
Johnny Depp v tožbi obtožuje zdaj že nekdanjo soprogo Amber Heard, da je ona fizično zlorabljala njega, ne on nje, modrice, ki naj bi ji jih povzročil, pa da si je na obraz naslikala.  (RTV SLO)
Keitel v vlogi mafijca Lanskega, prijatelja še zloglasnejšega Bugsyja Keitel v vlogi mafijca Lanskega, prijatelja še zloglasnejšega Bugsyja
pred 20 urami in 16 minutami
Glede na napovedi bodo avgusta začeli snemati biografski film s Harveyjem Keitelom v glavni vlogi, ki bo govoril o gangsterju Meyerju Lanskem, vodji judovske mafije v New Yorku in prijatelju slavnejšega Bugsyja Siegla.  (RTV SLO)
7 učinkovitih naravnih metod za ublažitev bolečine v zapestju 7 učinkovitih naravnih metod za ublažitev bolečine v zapestju
pred 21 urami in 57 minutami
Ljudje, ki veliko časa delajo za računalnikom, pogosto trpijo zaradi bolečin v zapestju. Včasih se lahko razvije celo sindrom karpalnega kanala, pri katerem gre za ukleščenje medianega živca, ki poteka skozi zapestje. Če imate podobne težave tudi vi, vas bo razveselilo, da lahko bolečine v zapestju običajno zelo uspešno ublažimo z določenimi naravnimi pripravki in metodami.… (Lifestyle)