Novice - Zabava (slovenščina)

Stout scarab je bil zgodnji enoprostornik Stout scarab je bil zgodnji enoprostornik
pred 39 minutami
Enoprostorniki oziroma limuzinski kombiji vse bolj in bolj prehajajo v zgodovino, saj jih popolnoma izpodrivajo križanci vseh vrst. Še pred ne tako davnim časom pa so predstavljali prihodnost in eden prvih z njihovo zasnovo je bil stout scarab.  (RTV SLO)
Nasa preiskuje prvi sum kaznivega dejanja v vesolju Nasa preiskuje prvi sum kaznivega dejanja v vesolju
pred 13 urami in 56 minutami
Ameriška vesoljska agencija Nasa preiskuej prvi sum kaznivega dejanja v vesolju - pod drobnogledom se je znašla astronavtka Anne McClain, ki je z Mednarodne vesoljske postaje (ISS) dostopala do bančnega računa svoje nekdanje partnerke.  (RTV SLO)
Sarah Sanders od Trumpove piarovke do Foxove komentatorke Sarah Sanders od Trumpove piarovke do Foxove komentatorke
pred 21 urami in 35 minutami
Nekdanja svetovalka ameriškega predsednika za odnose z javnostmi Sarah Huckabee Sanders bo postala komentatorka na ameriški televiziji Fox News.  (RTV SLO)
Cone 30 pripomorejo k zmanjšanju onesnaženja mestnih središč Cone 30 pripomorejo k zmanjšanju onesnaženja mestnih središč
pred 23 urami in 22 minutami
Berlinska senatorka za promet Regine Günther ugotavlja, da je omejitev hitrosti vožnje na 30 kilometrov na uro v določenih mestnih predelih pripomogla k občutnemu zmanjšanju onesnaženja z dušikovimi oksidi.  (RTV SLO)
Lindsey Vonn in P. K. Subban sta zaročena Lindsey Vonn in P. K. Subban sta zaročena
pred 1 dnevom, 12 urami in 6 minutami
Nekdanja smučarska šampionka Lindsey Vonn in hokejist v Ligi NHL P. K. Subban sta storila korak naprej v svoji zvezi - nadela sta si zaročna prstana,.  (RTV SLO)
"O, tudi to bi lahko bil šport"
pred 1 dnevom, 12 urami in 34 minutami
V Bruslju se končuje 14. svetovno prvenstvo nogometašev in nogometašic na rolerjih. Letos se je prijavilo devet ekip iz ZDA in Evrope, te pa sestavljajo tekmovalci obeh spolov in različnih starosti.  (RTV SLO)
Najdaljši brki Srbije: Ne bom jih obril, dokler bom živ Najdaljši brki Srbije: Ne bom jih obril, dokler bom živ
pred 1 dnevom, 15 urami in 15 minutami
Zoran Lazarević je že tretje leto zapored pometel s konkurenco na tekmovanju najdaljšega brkača Srbije - žirija mu je naslov dodelila za njegove 140 cm dolge brke.  (RTV SLO)
Na peti Italije obnoreli za taranto Na peti Italije obnoreli za taranto
pred 1 dnevom, 16 urami in 5 minutami
Pokrajina Salento na peti italijanskega škornja je pri sosedih ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Ne samo zaradi bogate zgodovine in plaž, ampak predvsem zaradi tarante.  (RTV SLO)
Peto Italije obnorela taranta Peto Italije obnorela taranta
pred 1 dnevom, 16 urami in 5 minutami
Pokrajina Salento na peti italijanskega škornja je pri sosedih ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Ne samo zaradi bogate zgodovine in plaž, ampak predvsem zaradi tarante.  (RTV SLO)
Po zasedbi The Rolling Stones Nasa poimenovala kamen na Marsu Po zasedbi The Rolling Stones Nasa poimenovala kamen na Marsu
pred 1 dnevom, 18 urami in 55 minutami
Po pestri karieri zasedbe The Rolling Stones so zdaj dočakali še en mejnik, saj je Nasa po njih poimenovala enega izmed kamnov na Marsu.  (RTV SLO)