Novice - Zabava (slovenščina)

Vojvodinja Cambriška se je preizkusila v vlogi krajinske arhitektke Vojvodinja Cambriška se je preizkusila v vlogi krajinske arhitektke
pred 3 urami
Britanska vojvodinja Kate je za veliko spomladansko razstavo cvetja in ostalih rastlin, ki poteka v Londonu, oblikovala goznato površino, po kateri se je sprehodila tudi njena družina.  (RTV SLO)
Scarlett Johansson bo tretjič stopila v zakon Scarlett Johansson bo tretjič stopila v zakon
pred 3 urami in 52 minutami
Spet bo slišati poročne zvonove. Lepa igralka Scarlett Johansson se je s komikom Colinom Jostom namreč zaročila po dveh letih zveze.  (RTV SLO)
Skrb vzbujajoča (ne)varnost avtodomov Skrb vzbujajoča (ne)varnost avtodomov
pred 4 urami in 51 minutami
Kako varni so avtodomi ob čelnem trčenju? To so želeli izvedeti pri švedski prometni upravi Trafikverket. Odgovori, ki so jih prinesli preizkusni trki, so skrb vzbujajoči  (RTV SLO)
Na Kitajskem zamaknili prenos finala Igre prestolov, oboževalci razjarjeni Na Kitajskem zamaknili prenos finala Igre prestolov, oboževalci razjarjeni
pred 5 urami in 15 minutami
Na Kitajskem se je predvajanje zadnje epizode finalne sezone Igre prestolov nekoliko zamaknilo, gledalci pa niso ostali ravnodušni. Še več - med oboževalci so zavladali ogorčenje, razočaranje in bes.  (RTV SLO)
Ob 19.00: Iz Tel Aviva v Ljubljano - sprejem za Zalo in Gašperja Ob 19.00: Iz Tel Aviva v Ljubljano - sprejem za Zalo in Gašperja
pred 20 urami in 22 minutami
Zala Kralj in Gašper Šantl se bosta v Slovenijo vrnila okoli 19. 00, kjer jima na letališču Jožeta Pučnika pripravljajo topel sprejem. Dogajanje si boste lahko v živo ogledali na MMC-ju.  (RTV SLO)
Po uspehu na Evroviziji Zala in Gašper spet doma Po uspehu na Evroviziji Zala in Gašper spet doma
pred 20 urami in 22 minutami
Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta pozno ponoči razveselila velikega uspeha na Evroviziji 2019, sta se nasmejanih obrazov vrnila v Slovenijo. Na letališču Jožeta Pučnika so jima pripravili topel sprejem, manjkal ni niti šopek rož.  (RTV SLO)
Po uspehu na Evroviziji nasmejana Zala in Gašper znova doma Po uspehu na Evroviziji nasmejana Zala in Gašper znova doma
pred 20 urami in 22 minutami
Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta se pozno ponoči razveselila velikega uspeha na Evroviziji 2019, sta se nasmejanih obrazov vrnila v Slovenijo. Na Letališču Jožeta Pučnika so jima pripravili topel sprejem, manjkal ni niti šopek rož za vsakogar od njiju.  (RTV SLO)
Prva obletnica poroke princa Harryja in Prva obletnica poroke princa Harryja in "princese Združenega kraljestva"
pred 21 urami in 3 minutami
Vojvoda in vojvodinja Susseška praznujeta prvo obletnico poroke, ob tem pa sta z javnostjo delila nekaj novih utrinkov sanjskega dne. Veselje je dvojno, saj sta pred dvema tednoma prvič postala starša.  (RTV SLO)
Duncan Laurence: Arcade je njegov prvi singel, tudi albuma še nima Duncan Laurence: Arcade je njegov prvi singel, tudi albuma še nima
pred 1 dnevom in 44 minutami
"Sebe vidim kot nadarjenega človeka, ki zmore veliko. Vztrajajte pri tistem, kar imate radi, tudi če ste drugače spolno orientirani. Imejte radi ljudi takšne, kot so. " To je sporočilo zmagovalca Evrovizije, Nizozemca Duncana Laurencea.  (RTV SLO)
Madonna pod plazom kritik: Madonna pod plazom kritik: "Izrael bi moral zahtevati denar nazaj"
pred 1 dnevom in 3 urami
"Zdaj vem, zakaj je za prvo pesem izbrala tisto z naslovom Like A Prayer. Po tonaliteti sodeč bi kakšna molitev pa morda le pomagala. " Slovenski komentator Evrovizije Andrej Hofer še zdaleč ni bil edini, ki je kritiziral nastop Madonne.  (RTV SLO)