Novice - Zabava (slovenščina)

Smutiji namesto vodke - razmah zabav brez alkohola Smutiji namesto vodke - razmah zabav brez alkohola
pred 3 urami in 49 minutami
“Mladi se po podatkih raziskav vedno bolj odločajo za zdrav način življenja, ki ne vključuje glasnega večernega opijanja," pravi Matej Košir, organizator zabave brez alkohola.  (RTV SLO)
Pokovke so se prenajedli člani filmske uspešnice Maščevalci: Zaključek Pokovke so se prenajedli člani filmske uspešnice Maščevalci: Zaključek
pred 4 urami in 50 minutami
Na podelitvi MTV-jevih filmskih in televizijskih nagrad sta bila zvezda večera igralec Dwayne "The Rock" Johnson, ki je za svojo kariero prejel "nagrado generacije", in ekipa filmske uspešnice Maščevalci: Zaključek.  (RTV SLO)
Lani se je 44 parov ločilo že v prvem letu zakona Lani se je 44 parov ločilo že v prvem letu zakona
pred 5 urami in 56 minutami
Lani se je v Sloveniji dvanajst parov razvezalo, potem ko so bili poročeni 50 let ali še dlje, 44 zakonskih parov pa se je za ločitev odločilo že v prvem letu zakona.  (RTV SLO)
Taylor Swift v novem videospotu jasno in glasno podprla skupnost LGBTQ Taylor Swift v novem videospotu jasno in glasno podprla skupnost LGBTQ
pred 7 urami in 58 minutami
Taylor Swift je v novem videospotu “podkurila” vsem nasprotnikom istospolno usmerjenih in jim položila na srce, da naj se malo umirijo.  (RTV SLO)
Sončne kreme in razkužila za roke lahko neprijetno vplivajo na avtomobil Sončne kreme in razkužila za roke lahko neprijetno vplivajo na avtomobil
pred 8 urami in 51 minutami
Pri Fordu ugotavljajo, da lahko razkužila za roke in sončne kreme vsebujejo veliko količine snovi, ki sicer dobro vplivajo na zdravje in počutje ljudi, bolj slab vpliv pa imajo na površine v notranjosti avtomobilov.  (RTV SLO)
Psi so razvili posebno mišico, ki jim omogoča tisti žalosten pogled Psi so razvili posebno mišico, ki jim omogoča tisti žalosten pogled
pred 8 urami in 58 minutami
Saj veste, kako lepo vas kuža pogleda, da se vam kar srce topi, kajne? Za vse to smo "krivi" ljudje, saj so psi skozi tisočletja razvili dodatno mišico okoli oči, ki jim obmogoča izražanje čustev, podobnih človeškim.  (RTV SLO)
Umrla je modna ikona in ena najbogatejših ameriških dedinj Gloria Vanderbilt Umrla je modna ikona in ena najbogatejših ameriških dedinj Gloria Vanderbilt
pred 22 urami in 4 minutami
Pri 95 letih je umrla ameriška oblikovalka, igralka in umetnica Gloria Vanderbilt, ki je veljala za pravo modno ikono. Žalostno novico je sporočil njen sin, znan televizijski voditelj Anderson Cooper.  (RTV SLO)
Caroline Wozniacki se je poročila pod toskanskim nebom Caroline Wozniacki se je poročila pod toskanskim nebom
pred 23 urami in 33 minutami
Danska teniška zvezdnica Caroline Wozniacki se je pretekli konec tedna poročila z nekdanjim NBA-košarkarjem Davidom Leejem na zasebnem obredu v Italiji.  (RTV SLO)
Trnfest letos kot TrNOVfest: od Tabuja do Ramba Amadeusa Trnfest letos kot TrNOVfest: od Tabuja do Ramba Amadeusa
pred 1 dnevom in 38 minutami
Po bogati tradiciji in zadnjem obdobju, ko se je pojavljalo ugibanje, ali bo sploh obstal, je avgustovski Trnfest na dvorišču Karunove 14 v Trnovem napovedal novo izdajo pod novim imenom - TrNOVfest.  (RTV SLO)
Vse najboljše ob abrahamu, Nenette! Vse najboljše ob abrahamu, Nenette!
pred 1 dnevom, 4 urami in 9 minutami
Orangutanka Nenette je v pariškem živalskem vrtu praznovala 50 let.  (RTV SLO)