Novice - Zabava (slovenščina)

Med epidemijo veliko manjše emisije dušikovega oksida v zraku Med epidemijo veliko manjše emisije dušikovega oksida v zraku
pred 2 urama in 59 minutami
V Nemčiji so se emisije dušikovega oksida v prometu med epidemijo močno zmanjšale. Razlogi so ukrepi o prepovedi gibanja in manj prometa vozil z dizelskimi motorji.  (RTV SLO)
Brian May bi po vrtnarski nesreči lahko umrl Brian May bi po vrtnarski nesreči lahko umrl
pred 3 urami in 1 minuto
Brian May je prejšnji mesec zaradi poškodbe, ki jo je utrpel med vrtnarjenjem, preživel v bolnišnici. Med zdravljenjem je legendarni član rock skupine Queen, doživel srčni napad, ki bi ga lahko stal življenja.  (RTV SLO)
Dva potnika Eurowingsa Sardinijo videla le iz zraka Dva potnika Eurowingsa Sardinijo videla le iz zraka
pred 19 urami in 32 minutami
Letališča postajajo vse živahnejša, a še zdaleč obratovalni čas ni kot pred epidemijo. Tega bi se morali zavedati tudi pri Eurowingsu, ki je želel pristati na Sardiniji, čeprav se bo tamkajšnje letališče odprlo šele konec junija.  (RTV SLO)
Američani med karanteno največkrat gledali Prijatelje Američani med karanteno največkrat gledali Prijatelje
pred 21 urami in 9 minutami
V ZDA je bila v času karantene zaradi epidemije covida-19 najbolj gledana televizijske serije Prijatelji, kaže spletna anketa, ki so jo med skoraj 7000 gledalci izvedli v 50 zveznih državah.  (RTV SLO)
Na Češkem ob ponovnem odprtju barov do brezplačnega piva Na Češkem ob ponovnem odprtju barov do brezplačnega piva
pred 1 dnevom
Na Češkem bodo po več tednih strogih ukrepov za zajezitev pandemije ponovno odprli bare in restavracije. Ker želijo v bare privabiti čim več ljudi in praznovati ponovno odprtje, bodo gostje v številnih barih lahko vrček piva dobili brezplačno.  (RTV SLO)
Tedenski horoskop od 25. do 31. maja 2020 Tedenski horoskop od 25. do 31. maja 2020
pred 1 dnevom in 4 minutami
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 25. do 31. maja 2020. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Teden pred vami vam prinaša ogromno dobre volje… (Lifestyle)
Ob 16.45 bodo dnevne sobe napolnili Leonart Ob 16.45 bodo dnevne sobe napolnili Leonart
pred 1 dnevom, 1 uro in 58 minutami
Na Valu 202 nadaljujejo popestritve časa, ko glasbenim ljubiteljem ni na voljo fizičen obisk koncertov. Tokrat ob 16. 45 v sklopu Koncerta doma v studio prihajajo Leonart.  (RTV SLO)
Prisluhnite skupini Leonart Prisluhnite skupini Leonart
pred 1 dnevom, 1 uro in 58 minutami
Na Valu 202 nadaljujejo popestritve časa, ko glasbenim ljubiteljem ni na voljo fizičen obisk koncertov. Tokrat so v sklopu Koncerta doma gostovali Leonart.  (RTV SLO)
Jacindo Ardern med televizijskim intervjujem presenetil potres Jacindo Ardern med televizijskim intervjujem presenetil potres
pred 1 dnevom, 2 urama in 6 minutami
Novozelandska premierka je bila v ponedeljek zgodaj zjutraj na daljavo gostja televizijske oddaje, v kateri jo je sredi intervjuja presenetil potres z magnitudo 5,9.  (RTV SLO)
Zagon nemškega gospodarstva upočasnjujejo neprodani avtomobili Zagon nemškega gospodarstva upočasnjujejo neprodani avtomobili
pred 1 dnevom, 2 urama in 28 minutami
Na dvoriščih avtomobilskih trgovcih v Nemčiji so parkirani neprodani novi avtomobili v vrednosti 14,8 milijarde evrov. Če avtomobilov na zalogi ne bodo prodali, bodo številni v težavah, povzročena pa bo velika škoda.  (RTV SLO)