Novice - Zabava (slovenščina)

Sarah Sanders od Trumpove piarovke do Foxove komentatorke Sarah Sanders od Trumpove piarovke do Foxove komentatorke
pred 9 urami in 11 minutami
Nekdanja svetovalka ameriškega predsednika za odnose z javnostmi Sarah Huckabee Sanders bo postala komentatorka na ameriški televiziji Fox News.  (RTV SLO)
Cone 30 pripomorejo k zmanjšanju onesnaženja mestnih središč Cone 30 pripomorejo k zmanjšanju onesnaženja mestnih središč
pred 10 urami in 58 minutami
Berlinska senatorka za promet Regine Günther ugotavlja, da je omejitev hitrosti vožnje na 30 kilometrov na uro v določenih mestnih predelih pripomogla k občutnemu zmanjšanju onesnaženja z dušikovimi oksidi.  (RTV SLO)
Lindsey Vonn in P. K. Subban sta zaročena Lindsey Vonn in P. K. Subban sta zaročena
pred 23 urami in 42 minutami
Nekdanja smučarska šampionka Lindsey Vonn in hokejist v Ligi NHL P. K. Subban sta storila korak naprej v svoji zvezi - nadela sta si zaročna prstana,.  (RTV SLO)
"O, tudi to bi lahko bil šport"
pred 1 dnevom in 10 minutami
V Bruslju se končuje 14. svetovno prvenstvo nogometašev in nogometašic na rolerjih. Letos se je prijavilo devet ekip iz ZDA in Evrope, te pa sestavljajo tekmovalci obeh spolov in različnih starosti.  (RTV SLO)
Najdaljši brki Srbije: Ne bom jih obril, dokler bom živ Najdaljši brki Srbije: Ne bom jih obril, dokler bom živ
pred 1 dnevom, 2 urama in 51 minutami
Zoran Lazarević je že tretje leto zapored pometel s konkurenco na tekmovanju najdaljšega brkača Srbije - žirija mu je naslov dodelila za njegove 140 cm dolge brke.  (RTV SLO)
Na peti Italije obnoreli za taranto Na peti Italije obnoreli za taranto
pred 1 dnevom, 3 urami in 41 minutami
Pokrajina Salento na peti italijanskega škornja je pri sosedih ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Ne samo zaradi bogate zgodovine in plaž, ampak predvsem zaradi tarante.  (RTV SLO)
Peto Italije obnorela taranta Peto Italije obnorela taranta
pred 1 dnevom, 3 urami in 41 minutami
Pokrajina Salento na peti italijanskega škornja je pri sosedih ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Ne samo zaradi bogate zgodovine in plaž, ampak predvsem zaradi tarante.  (RTV SLO)
Po zasedbi The Rolling Stones Nasa poimenovala kamen na Marsu Po zasedbi The Rolling Stones Nasa poimenovala kamen na Marsu
pred 1 dnevom, 6 urami in 31 minutami
Po pestri karieri zasedbe The Rolling Stones so zdaj dočakali še en mejnik, saj je Nasa po njih poimenovala enega izmed kamnov na Marsu.  (RTV SLO)
4 astrološka znamenja, ki po razhodu zelo hitro poiščejo novega partnerja 4 astrološka znamenja, ki po razhodu zelo hitro poiščejo novega partnerja
pred 1 dnevom, 8 urami in 39 minutami
Prebolevanje konca ljubezenskega razmerja je lahko zelo podobno žalovanju. Nekateri potrebujejo za ta proces ogromno časa, spet za druge pa se zdi, da se poberejo izredno hitro ali celo prehitro. Še več, za pripadnike določenih astroloških znamenj je značilno, da se praktično takoj po zaključku zveze podajo v nov odnos. Gre zgolj za iskanje tolažbe… (Lifestyle)
Koncert Zale in Gašperja vabi na otvoritev festivala Pisana Loka Koncert Zale in Gašperja vabi na otvoritev festivala Pisana Loka
pred 1 dnevom, 9 urami in 18 minutami
V Škofji Loki se s fotografsko delavnico in koncertom Zale Kralj in Gašperja Šantla začenja festival Pisana Loka, ki obiskovalcem prinaša koncerte, predstave, delavnice in druge dogodke. V desetih dneh bodo v mestnem jedru skupno pripravili 16 dogodkov.  (RTV SLO)