Novice - Zabava (slovenščina)

Za pomoč prosila Ashtona Kutcherja, ta mladim tekačem poslal superge Za pomoč prosila Ashtona Kutcherja, ta mladim tekačem poslal superge
pred 47 minutami
Hollywoodski igralec se je odzval na sporočilo ene izmed mam, v katerem ga je prosila, da lokalni tekaški ekipi pomaga z nakupom novih športnih copat. Ne le, da ji je Ashton Kutcher odgovoril, najstnikom je copate tudi priskrbel.  (RTV SLO)
Kuskus z mešanim sadjem Kuskus z mešanim sadjem
pred 4 urami in 56 minutami
Sestavine: 25 dag kuskusa za hitro pripravo, 2 jabolki, 1 hruška, 2 breskvi, nekaj žlic vloženih ali zamrznjenih višenj, 4 fige, sladkor, 1 žlica masla, sol.  (RTV SLO)
Starši, pripravite se, Ana in Elza se vračata! Starši, pripravite se, Ana in Elza se vračata!
pred 5 urami in 46 minutami
Šest let po premieri Disneyjevega animiranega filma Ledeno kraljestvo, ki je v blagajne prinesel rekordnih 1,2 milijarde dolarjev, se sestri Ana in Elza vračata na velika platna.  (RTV SLO)
5 jesenskih modnih trendov za vsak dan 5 jesenskih modnih trendov za vsak dan
pred 6 urami in 19 minutami
Razmišljate, kako nekoliko poživiti jesensko garderobo? Za vas smo poiskali nekaj trenutno najbolj vročih trendov, ki so primerni za vsakodnevno nošnjo. Verjamemo, da boste med njimi našli navdih za popestritev svoje omare z zanimivimi kosi, ki jih lahko zlahka kombinirate z že obstoječimi oblačili. 1. Krila in hlače iz umetnega usnja Usnjena jakna je že… (Lifestyle)
Bo Ariana Grande morala predčasno zaključiti turnejo? Bo Ariana Grande morala predčasno zaključiti turnejo?
pred 6 urami in 45 minutami
Ameriška pevka, ki se že devet mesecev nepretrgoma mudi na svetovni turneji z naslovom Sweetener, se je bila primorana ustaviti. Njeno telo ne zdrži več pritiska, pravi.  (RTV SLO)
Tedenski horoskop od 18. do 24. novembra 2019 Tedenski horoskop od 18. do 24. novembra 2019
pred 7 urami in 2 minutama
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 18. do 24. novembra 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Vaša potrpežljivost bo v sredini tedna, ko Sonce… (Lifestyle)
Saška ali Ljudmila Frelih? Kdo bo nova zmagovalka dneva? Saška ali Ljudmila Frelih? Kdo bo nova zmagovalka dneva?
pred 8 urami in 18 minutami
Saško glasba spremlja že od otroštva, saj prihaja iz glasbene družine. Ljudmila Frelih je študentka džezovskega petja na ljubljanskem glasbenem konservatoriju, spogleduje pa se tudi s popom. Le ena bo postala zmagovalka dneva.  (RTV SLO)
Mišek Miki - animirani lik, ki ga morda ne bi bilo Mišek Miki - animirani lik, ki ga morda ne bi bilo
pred 8 urami in 25 minutami
Kdo ga ne pozna - miška v rdečih hlačah in rumenih čevljih. Prikupen in nagajiv Disneyjev junak, ki se je razvil v enega najbolj razpoznavnih simbolov na svetu, praznuje 91. rojstni dan.  (RTV SLO)
Slovo britanske fotografske legende Terryja O'Neilla Slovo britanske fotografske legende Terryja O'Neilla
pred 9 urami in 29 minutami
Umrl je znani britanski fotograf Terry O'Neill, ki je v svoj objektiv ujel nekatere legendarne trenutke in ljudi v zgodovini popkulture, na primer zasedbo The Beatles med snemanjem albuma Abbey Road in Faye Dunaway dan po prejetju oskarja.  (RTV SLO)
Bralci MMC-ja preizkusili sisteme, ki bodo kmalu obvezni v novih avtomobilih Bralci MMC-ja preizkusili sisteme, ki bodo kmalu obvezni v novih avtomobilih
pred 10 urami in 58 minutami
Bralce MMC-ja smo povabili, da preizkusijo asistenčni sistem, ki deluje s pomočjo kamere, radarja, interneta in kartografije. In z integracijo vseh teh sistemov omogoča že na pol avtonomno vožnjo, ki pomeni manj stresa v dnevnih konicah na avtocesti.  (RTV SLO)