Novice - Zabava (slovenščina)

12 skladb Eme 2020, ki jim lahko prisluhnete znova in znova 12 skladb Eme 2020, ki jim lahko prisluhnete znova in znova
pred 3 urami in 42 minutami
Na Emi 2020 se je predstavilo 12 izvajalcev, vsaka izmed pesmi pa je pridobila svoj krog oboževalcev. Žirijo sta najbolj prepričali Ana Soklič in Lina Kuduzović, za koga pa ste vi stiskali pesti? (RTV SLO)
V živo: Alternativna Ema s tviti Pižame, Anžeta Tomića in Eve Košak V živo: Alternativna Ema s tviti Pižame, Anžeta Tomića in Eve Košak
pred 4 urami in 57 minutami
Alternativni prenos Eme (RTV SLO)
Nova zvezda na modnem nebu: Manekenka z monoobrvijo Nova zvezda na modnem nebu: Manekenka z monoobrvijo
pred 7 urami in 6 minutami
Na londonskem tednu mode, ki se je iztekel v torek, je bila največ pozornosti deležna Sophia Hadjipanteli, 23-letna manekenka, ki se ne želi posloviti od svoje monoobrvi. Ta je postala njen zaščitni znak.  (RTV SLO)
Nocoj bo znano, kdo nas bo zastopal na Evroviziji Nocoj bo znano, kdo nas bo zastopal na Evroviziji
pred 13 urami in 21 minutami
Nocoj bo znano, kdo bo Slovenijo zastopal na 65. tekmovanju za pesem Evrovizije, ki bo maja v Rotterdamu. Emo 2020, ki jo bo letos vodil Klemen Slakonja, lahko spremljate ob 20. uri na Televiziji Slovenija.  (RTV SLO)
Že 25. Evrovizija: kdo bo odpotoval v Rotterdam? Že 25. Evrovizija: kdo bo odpotoval v Rotterdam?
pred 13 urami in 21 minutami
Nocoj bo znano, kdo bo Slovenijo zastopal na 65. tekmovanju za pesem Evrovizije, ki bo maja v Rotterdamu. Emo 2020, ki jo bo letos vodil Klemen Slakonja, lahko spremljate ob 20. uri na Televiziji Slovenija.  (RTV SLO)
Na Evroviziji v Rotterdamu bo Slovenijo zastopala Ana Soklič Na Evroviziji v Rotterdamu bo Slovenijo zastopala Ana Soklič
pred 13 urami in 21 minutami
Velika zmagovalka Eme 2020 je Ana Soklič s pesmijo Voda! V velikem finalu je po telefonskem glasovanju premagala Lino Kuduzović in maja potuje na izbor za pesem Evrovizije v Rotterdam.  (RTV SLO)
Po 15 letih se za eno epizodo vračajo Prijatelji Po 15 letih se za eno epizodo vračajo Prijatelji
pred 13 urami in 40 minutami
Izvirna zasedba serije Prijatelji se bo več kot 15 let potem, ko je padla zadnja klapa, ponovno združila - a samo za eno, posebno epizodo, ki jo bodo na HBO Maxu predvajali maja letos.  (RTV SLO)
Tovornjak se kupuje drugače kot avtomobil Tovornjak se kupuje drugače kot avtomobil
pred 14 urami in 33 minutami
Če avtomobile kupujemo na podlagi cene in oblike, so pri tovornjakih v osredju stroški obratovanja in udobje. Bili smo na premieri tovornjaka MAN TGX, ki na ceste prinaša nove rešitve.  (RTV SLO)
Bilo je nekoč ... 1x Band na evrovizijskem predizboru v Ljubljani Bilo je nekoč ... 1x Band na evrovizijskem predizboru v Ljubljani
pred 14 urami in 34 minutami
Leta 1993, ko je Slovenija prvič sodelovala na Pesmi Evrovizije, ni kar takoj prišla na veliki evrovizijski oder, ampak se je pred tem morala s še šestimi drugimi državami novinkami pomeriti na predizboru, ki je potekal v Ljubljani.  (RTV SLO)
AlterEma: nad izvajalce, pesmi, koreografijo in obleke - s telefoni v roki AlterEma: nad izvajalce, pesmi, koreografijo in obleke - s telefoni v roki
pred 16 urami in 52 minutami
Tudi letos bo na naši spletni strani in profilu na Facebooku alternativni prenos Eme. Tokrat bodo v vlogi komentatorjev komik Boštjan Gorenc - Pižama, radijec Anže Tomić in nekdanja novinarka Eva Košak.  (RTV SLO)