Novice - Zabava (slovenščina)

Dišava tedna: Elie Saab The Girl of Now Dišava tedna: Elie Saab The Girl of Now
pred 49 minutami
Elie Saab je libanonski modni oblikovalec, ki ga poznamo predvsem po prečudovitih ženskih poročnih oblekah iz najfinejših materialov, okrašene z dragocenimi čipkami, vezeninami in dragimi kamni. Njegove poročne obleke so sanje mnogih nevest od tistega trenutka, ko pričnejo razmišljati, kaj obleči na najpomembnejši dan v svojem življenju. Pri parfumih, ki jih je Elie Saab ponudil… (Lifestyle)
Dobri mož - vodovodar na smrt bolni ženici zamenjal bojler brezplačno Dobri mož - vodovodar na smrt bolni ženici zamenjal bojler brezplačno
pred 1 uro in 28 minutami
Najnovejša zvezda družbenih omrežijh je postal britanski vodovodar, ki je 91-letni na smrt bolni ženici zamenjal bojler, za kar ji je izstavil račun za . . . nič funtov.  (RTV SLO)
"Dirkanje z električnim avtom ima prav poseben čar!"
pred 3 urami in 5 minutami
Na frankfurtskem salonu avtomobilov smo govorili s švedskim dirkaškim zvezdnikom Mattiasom Ekströmom, ki bo za Seatovo znamko Cupra dirkal z e-racerjem, električnim dirkalnikom za pokalna tekmovanja.  (RTV SLO)
Američanka prva štirikrat zaporedoma preplavala Rokavski preliv Američanka prva štirikrat zaporedoma preplavala Rokavski preliv
pred 13 urami in 1 minuto
Američanka Sarah Thomas, ki je prebolela raka na dojkah, je postala prva oseba, ki je štirikrat zapored preplavala Rokavski preliv.  (RTV SLO)
Nekdanji Trumpov piarovec zdaj pleše v Zvezde plešejo Nekdanji Trumpov piarovec zdaj pleše v Zvezde plešejo
pred 14 urami in 16 minutami
Nekdanji tiskovni predstavnik Bele hiše Sean Spicer je prestal svoj ognjeni krst v ABC-jevi oddaji Zvezde plešejo, pri čemer je njegov nastop pritegnil veliko pozornosti tudi zaradi njegove kričeče jabolčno zelene srajce.  (RTV SLO)
Zlato medaljo so proslavili z vsemi, le sami med seboj ne Zlato medaljo so proslavili z vsemi, le sami med seboj ne
pred 18 urami in 28 minutami
"Spomini so še vedno sveži, čeprav je za nami že svetovno prvenstvo - z grenkim priokusom," se je druge obletnice zgodovinskega uspeha slovenske košarke za MMC spomnil Saša Zagorac.  (RTV SLO)
Kompot iz svežih fig z meto Kompot iz svežih fig z meto
pred 19 urami in 38 minutami
Sestavine: 10 fig, 8 dag sladkorja, 2 dl belega vina, 1 žlica ruma, nekaj vejic mete.  (RTV SLO)
Brad Pitt klical v vesolje: Brad Pitt klical v vesolje: "Je boljši astronavt Clooney ali jaz?"
pred 21 urami in 18 minutami
Hollywoodski zvezdnik Brad Pitt je s svojim klicem na Mednarodno vesoljsko postajo (ISS) požel precej smeha, ko je astronavtu natrosil kup (ne)uporabnih vprašanj.  (RTV SLO)
Daimler obuja prvi mercedes iz leta 1901 Daimler obuja prvi mercedes iz leta 1901
pred 22 urami in 15 minutami
Daimler je na prireditvi Design Essentials 2019 predstavil študijo vision mercedes simplex, s katerim je obudil prvi avtomobil z oznako mercedes, mercedes 35 PS iz leta 1901, hkrati pa napoveduje novo obdobje avtomobilskega oblikovanja in tehnologije.  (RTV SLO)
Kraljevi sprejem za španske košarkarske prvake Kraljevi sprejem za španske košarkarske prvake
pred 1 dnevom in 30 minutami
Svetovni prvaki v košarki Španci so ob vrnitvi v domovino doživeli kraljevi sprejem - tako in drugače. V Madridu sta jih poleg na tisoče navijačev v deliriju pozdravila tudi španski kralj Filip VI. in kraljica Letizia.  (RTV SLO)