Novice - Zabava (slovenščina)

Izraelski draguljar ustvarja Izraelski draguljar ustvarja "najdražjo zaščitno masko na svetu"
pred 3 urami in 18 minutami
Izraelsko draguljarsko podjetje je razkrilo, da ustvarja "najdražjo zaščitno masko na svetu", ki bo vsebovala za 250 gramov diamantov in imela ceno 1,5 milijona dolarjev.  (RTV SLO)
60 let Almodóvarjeve muze, Antonia Banderasa 60 let Almodóvarjeve muze, Antonia Banderasa
pred 3 urami in 40 minutami
Antonia Banderasa množice poznajo po uspešnicah tipa Shrek in Zorro, filmofili po sodelovanju z velikimi režiserji, kakršni so Jonathan Demme, Robert Rodriguez in Steven Soderbergh. Najbolj pa ga je zaznamovala ustvarjalna naveza s Pedrom Almodóvarjem.  (RTV SLO)
Katherine Schwarzenegger in Chris Pratt postala starša Katherine Schwarzenegger in Chris Pratt postala starša
pred 4 urami in 58 minutami
Igralec Chris Pratt in Katherine Schwarzenegger sta se, kot je potrdil njen brat Patrick Schwarzenegger, razveselila rojstva prvega otroka.  (RTV SLO)
Novi koronavirus odnesel podelitev MTV-jevih VMA nagrad v predvideni obliki Novi koronavirus odnesel podelitev MTV-jevih VMA nagrad v predvideni obliki
pred 5 urami in 35 minutami
MTV-jeve nagrade VMA (Video Music Awards), ki jih bodo podelili 30. avgusta, so sprva želeli organizirati v newyorški dvorani Barclays Center, zdaj pa so zaradi komplikacij v povezavi s pandemijo to opustili.  (RTV SLO)
Kriza v Avstraliji: zaradi covida-19 ovce ostale brez strižcev Kriza v Avstraliji: zaradi covida-19 ovce ostale brez strižcev
pred 10 urami in 12 minutami
Avstralija se trenutno spopada z velikim pomanjkanjem strižcev za svojih 68 milijonov ovac, saj sicer večina strižcev pride iz Nove Zelandije, ki pa zaradi covida-19 ne morejo potovati.  (RTV SLO)
Šef VW-ja na dopust z električnim avtomobilom Šef VW-ja na dopust z električnim avtomobilom
pred 11 urami in 37 minutami
Volkswagnov šef Herbert Diess želi med počitnicami temeljito preizkusiti električni VW ID. 3, ki za podjetje iz Wolfsburga pomeni pomembno prelomnico v bogati zgodovini.  (RTV SLO)
Tedenski horoskop od 10. do 16. avgusta 2020 Tedenski horoskop od 10. do 16. avgusta 2020
pred 11 urami in 45 minutami
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 10. do 16. avgusta 2020. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Ljubezenska čustva vas bodo spodbujala k vedno bolj… (Lifestyle)
Kitaro Jimija Hendrixa na dražbi prodali za več kot 200 tisoč dolarjev Kitaro Jimija Hendrixa na dražbi prodali za več kot 200 tisoč dolarjev
pred 12 urami in 1 minuto
Kitara, ki jo je znameniti Jimi Hendrix igral v 60. letih prejšnjega stoletja, je bila na dražbi prodana za kar 216 tisoč dolarjev, kar je štirikrat več od pričakovanega.  (RTV SLO)
Slovenska modna znamka Mila.Vert se predstavlja na Danskem Slovenska modna znamka Mila.Vert se predstavlja na Danskem
pred 1 dnevom in 43 minutami
Trajnostna, ekološka in etična slovenska modna znamka Mila. Vert, ki jo odlikuje brezčasen, minimalističen in eleganten dizajn, se predstavlja na tednu mode v Københavnu.  (RTV SLO)
Lama, ki na protetsih miri strasti in širi ljubezen Lama, ki na protetsih miri strasti in širi ljubezen
pred 1 dnevom, 2 urama in 40 minutami
Ceasar velja za “lamaaktivista”, saj se aktivno udeležuje protestov, ki divjajo po Združenih državah Amerike, tam pa širi ljubezen, strpnost, mir, predvsem pa nudi svoje “terapevtske storitve”.  (RTV SLO)