Novice - Zabava (slovenščina)

Bomo šli za številkami ali bomo stali za svojo glasbo? Bomo šli za številkami ali bomo stali za svojo glasbo?
pred 18 urami in 17 minutami
Zdelo se je nemogoče – združiti osem tako žanrsko različnih izvajalcev, hkrati pa ponuditi unikaten dogodek, a je Ritem mladosti dokazal nasprotno. Ponudil je koncert legend, glasbenikov, ki so zaznamovali vsak svoje obdobje.  (RTV SLO)
Znamenita očala Johna Lennona prodana za 137.500 funtov Znamenita očala Johna Lennona prodana za 137.500 funtov
pred 19 urami in 7 minutami
Znamenita okrogla sončna očala legendarnega glasbenika Johna Lennona so na dražbi avkcijske hiše Sotheby's dosegli ceno 137. 500 britanskih funtov.  (RTV SLO)
Znamenita očala Johna Lennona prodana za 165.000 evrov Znamenita očala Johna Lennona prodana za 165.000 evrov
pred 19 urami in 7 minutami
Znamenita okrogla sončna očala legendarnega glasbenika Johna Lennona so na dražbi avkcijske hiše Sotheby's dosegli ceno 165. 000 evrov.  (RTV SLO)
Pirina polenta s pomarančo, čilijem in čokolado Pirina polenta s pomarančo, čilijem in čokolado
pred 20 urami in 41 minutami
Sestavine: 1,5 dl mleka, 2 jedilni žlici pirinega zdroba, 3 pomaranče, strok vanilije, 4 jedilne žlice rjavega sladkorja, malo cimeta, malo čilija, 30 g črne čokolade.  (RTV SLO)
Največje ovire na poti avtonomnih vozil na ceste Največje ovire na poti avtonomnih vozil na ceste
pred 22 urami in 23 minutami
Avtonomni avtomobili so še vedno vroča tema avtomobilske industrije, a zadeve se premikajo počasi. Pri Mercedesu verjamejo, da bodo že prihodnje leto z novim razredom S tudi od EU-ja dobili zeleno luč za uporabo novega sistema.  (RTV SLO)
S trmo do zmagovite recepture za kavo S trmo do zmagovite recepture za kavo
pred 22 urami in 34 minutami
Zahvaljujoč trmi Hrvatice, ki je v službi na Obali pila kavo, je ta "južnjaška" navada konec 60. let postala tudi slovenska – pa ne samo navada, ampak tudi donosen posel. O zgodovini kave na Slovenskem smo se pogovarjali z Marijo Tul.  (RTV SLO)
V parku Tivoli tradicionalno tekli in hodili dobrodelni Božički V parku Tivoli tradicionalno tekli in hodili dobrodelni Božički
pred 1 dnevom, 9 urami in 59 minutami
Ljubljanski park Tivoli je gostil tradicionalni dobrodelni tek in pohod Božičkov, na katerem so organizatorji sprejeli več kot 450 udeležencev.  (RTV SLO)
Pismo Božičku z balonom iz Italije pripotovalo na Vrhniko Pismo Božičku z balonom iz Italije pripotovalo na Vrhniko
pred 1 dnevom, 11 urami in 25 minutami
Decembra otroci napišejo pisma Božičku. Nekateri jih pustijo na okenskih policah ali pod drevescem, drugi v poštnih nabiralnikih. Italijanski otroci napišejo pismo, ga obesijo na balon in tako pošljejo dobremu možu. Nekaj takšnih je prispelo tudi k nam.  (RTV SLO)
Na Ritmu mladosti kar osem izvajalcev; možnost ogleda tudi na MMC-ju Na Ritmu mladosti kar osem izvajalcev; možnost ogleda tudi na MMC-ju
pred 1 dnevom, 16 urami in 6 minutami
V Stožice se nocoj vrača ena večjih glasbenih zabav leta, na katerem bo na trojnem odru hkrati nastopilo precej različnih izvajalcev. Prenos koncerta v produkciji TV Slovenija si boste lahko ogledali tudi na MMC-ju.  (RTV SLO)
Ritem mladosti vabi z edinstvenim prepletom glasbenih žanrov Ritem mladosti vabi z edinstvenim prepletom glasbenih žanrov
pred 1 dnevom, 16 urami in 6 minutami
V Stožice se je znova vrnila ena večjih glasbenih zabav leta, na kateri na trojnem odru hkrati nastopa kar osem različnih izvajalcev. Prenos koncerta v produkciji TV Slovenija lahko spremljate tudi na MMC-ju.  (RTV SLO)