Novice - Zabava (slovenščina)

Na domačem dvorišču zrasel 2,5-kilogramski avokado Na domačem dvorišču zrasel 2,5-kilogramski avokado
pred 2 urama in 58 minutami
V najnovejši knjigi rekordov je v drugem poskusu vpisana tudi družina s Havajev, ki se lahko pohvali s tem, da je na njihovem drevesu zrasel najtežji avokado na svetu – ta tehta kar 2,54 kilograma.  (RTV SLO)
Napadalec popzvezdnico izsledil s pomočjo odseva v njenih očeh Napadalec popzvezdnico izsledil s pomočjo odseva v njenih očeh
pred 15 urami in 30 minutami
Japonsko pretresa nov napad na priljubljeno pevko, javnost in tudi policijo pa je tokrat še posebej osupnil način, kako je obsedeni oboževalec sploh našel svojo žrtev.  (RTV SLO)
Papež se je na Twitterju pomotoma zahvalil za nogometne Papež se je na Twitterju pomotoma zahvalil za nogometne "svetnike"
pred 17 urami in 6 minutami
Papež Frančišek je postal oboževalec ekipe severnoameriškega nogometa iz Louisiane. Šlo je zgolj za pomoto v objavi na družbenem omrežju, toda javnost je čivk hitro opazila in postal je spletna uspešnica.  (RTV SLO)
Od Skopja do Ljubljane ostalo le še upanje na (ne)mogoči novembrski čudež Od Skopja do Ljubljane ostalo le še upanje na (ne)mogoči novembrski čudež
pred 17 urami in 20 minutami
Za ljubitelji nogometa je precej klavrn konec tedna, saj so se končale sanje o Sloveniji na Euru 2020, a najbolj zagrizeni navijači vseeno še vedno preigravajo točkovno kombinatoriko.  (RTV SLO)
Da bodo razumeli že otroci - Sezamova ulica tokrat o odvisnosti od drog Da bodo razumeli že otroci - Sezamova ulica tokrat o odvisnosti od drog
pred 18 urami in 22 minutami
Znamenita otroška televizijska nanizanka Sezamova ulica nadaljuje z globjimi plastmi glavnih junakov, s katerimi želijo svojim mladim gledalcem predstaviti spopadanje s težkimi življenskimi situacijami.  (RTV SLO)
Da bodo razumeli že otroci – Sezamova ulica tokrat o odvisnosti od mamil Da bodo razumeli že otroci – Sezamova ulica tokrat o odvisnosti od mamil
pred 18 urami in 22 minutami
Znamenita otroška televizijska nanizanka Sezamova ulica nadaljuje z globljimi plastmi glavnih junakov, s katerimi želijo svojim mladim gledalcem predstaviti spopadanje s težkimi življenjskimi situacijami.  (RTV SLO)
Korak naprej od SUV-vozil Korak naprej od SUV-vozil
pred 20 urami in 28 minutami
Na prvi vožnji smo na mednarodni predstavitvi sedli za volan audija Q3 sportback. Zgodba v primerjavi s klasičnim Q3 ima novo poglavje.  (RTV SLO)
Življenje po belih strminah: Tina Maze dneve posveča predvsem družini Življenje po belih strminah: Tina Maze dneve posveča predvsem družini
pred 21 urami in 36 minutami
Najboljša slovenska alpska smučarka v zgodovini Tina Maze se po rojstvu hčerke Anouk, s partnerjem Andreo Massijem sta se jo razveselila februarja lani, posveča pretežno družini. Še vedno ohranja stara poslovna razmerja, tekmovanj pa ne pogreša.  (RTV SLO)
Življenje po belih strminah: Tina Maze se posveča predvsem družini Življenje po belih strminah: Tina Maze se posveča predvsem družini
pred 21 urami in 36 minutami
Najboljša slovenska alpska smučarka v zgodovini Tina Maze se po rojstvu hčerke Anouk, s partnerjem Andreo Massijem sta se je razveselila februarja lani, posveča pretežno družini. Še vedno ohranja stara poslovna razmerja, tekmovanj pa ne pogreša.  (RTV SLO)
Elton John v avtobiografiji o kraljičinih klofutah, kralju popa in odvisnosti od drog Elton John v avtobiografiji o kraljičinih klofutah, kralju popa in odvisnosti od drog
pred 22 urami in 20 minutami
Sir Elton John, eden najbolj uspešnih glasbenikov vseh časov, se lahko pohvali s 300 milijoni prodanih albumov, z desetinami glasbenih uspešnic in številnimi nagradami. Legendarni glasbeni ustvarjalec je svoje življenje opisal v avtobiografskem romanu.  (RTV SLO)