Novice - Zabava (slovenščina)

V Kinu Šiška bo odmevala premiera Bowrainovega projekta 2020 Seconds(A)live V Kinu Šiška bo odmevala premiera Bowrainovega projekta 2020 Seconds(A)live
pred 3 urami in 12 minutami
Eden najprepoznavnejših slovenskih pianistov Tine Grgurevič oziroma Bowrain bo nocoj v Centru urbane kulture Kino Šiška izvedel premiero svojega svežega glasbenega projekta z naslovom 2020 Seconds(A)live.  (RTV SLO)
Jon Ola Sand: Martin Österdahl bo popeljal Evrovizijo na novo raven Jon Ola Sand: Martin Österdahl bo popeljal Evrovizijo na novo raven
pred 4 urami in 47 minutami
Norveški producent Jon Ola Sand, ki se po 10 letih poslavlja od mesta izvršnega nadzornika Evrovizije, je dobil naslednika - nad največjim glasbenim tekmovanjem bo bedel Šved Martin Österdahl. Delo bo začel konec aprila.  (RTV SLO)
Od 400 evrov naprej za spodbujanje Vranješevih varovancev v živo Od 400 evrov naprej za spodbujanje Vranješevih varovancev v živo
pred 5 urami in 1 minuto
 Z uvrstitvijo slovenskih rokometašev v polfinale je rokometna vročica zajela tudi navijače in športne navdušence.  (RTV SLO)
Športnik je shodil s pomočjo robota Športnik je shodil s pomočjo robota
pred 9 urami in 52 minutami
Korejski športnik paraplegik Jun-beom Park je po več kot desetletju spet shodil s pomočjo ekso-skeletnega robota.  (RTV SLO)
Diuretiki kot pomoč pri zdravstvenih težavah in njihov vpliv na hujšanje Diuretiki kot pomoč pri zdravstvenih težavah in njihov vpliv na hujšanje
pred 9 urami in 52 minutami
Diuretik je beseda, ki jo slišimo zelo pogosto. Pa v resnici veste, kaj natančno pomeni ta izraz? V nadaljevanju boste našli nekaj osnovnih informacij o delovanju diuretikov in o tem, pri čem lahko te snovi pomagajo. Obenem pa vas tam čaka tudi odgovor na vprašanje, ali so lahko diuretiki koristni tudi pri hujšanju, saj marsikdo… (Lifestyle)
Glasujte za Popevki tedna Glasujte za Popevki tedna
pred 11 urami in 54 minutami
Četrtek je tu in ponovno je čas za izbor domače in tuje popevke tedna na Valu 202.  (RTV SLO)
Hamo & Tribute2Love in Gregory Porter dvakrat na dan Hamo & Tribute2Love in Gregory Porter dvakrat na dan
pred 11 urami in 54 minutami
Med domačo trojico tokratne Popevke tedna na Valu 202 so slavili Hamo & Tribute2Love s skladbo Prvo vrsto.  (RTV SLO)
Nadal se je s poljubom opravičil pobiralki žogic zaradi zadetka v glavo Nadal se je s poljubom opravičil pobiralki žogic zaradi zadetka v glavo
pred 12 urami in 37 minutami
Rafael Nadal pravi, da mu je zaledenela kri v žilah, ko je med svojim obračunom na OP-ju Avstralije po nesreči poslal žogico naravnost v glavo mlade pobiralke žogic.  (RTV SLO)
Umrl Andrej Pintarič, bobnar Lačnega Franza Umrl Andrej Pintarič, bobnar Lačnega Franza
pred 13 urami in 9 minutami
Po daljšem boju z boleznijo se je v 63. letu starosti poslovil Andrej Pintarič, nekdanji bobnar skupine Lačni Franz.  (RTV SLO)
Umrl Andrej Pintarič, bobnar skupine Lačni Franz Umrl Andrej Pintarič, bobnar skupine Lačni Franz
pred 13 urami in 9 minutami
Po daljšem boju z boleznijo se je v 63. letu starosti poslovil Andrej Pintarič, nekdanji bobnar kultne skupine Lačni Franz.  (RTV SLO)