Novice - Kronika (slovenščina)

V Ljubljani zamotili natakarico in taksista ter ukradli denar
pred 18 urami in 37 minutami
Ljubljanski policisti so obravnavali dve drzni tatvini. V prvem primeru je skupina moških zamotila natakarico in ukradla gotovino iz blagajne, v drugem primeru pa je moški poklical taksi, izkoristil nepozornost voznika in mu ukradel denarnico. V obeh primerih policisti še zbirajo obvestila. (24ur.com)
V prometni nesreči na cesti Podtabor–Tržič poškodovani dve osebi
pred 20 urami in 11 minutami
Na cesti Podtabor–Tržič sta čelno trčili vozili. Posredovali so gasilci in iz vozil rešili dve osebi, voznika in voznico, ki sta trenutno v bolnišnični oskrbi. Glavna cesta je po končanem ogledu znova odprta. (24ur.com)
V zvezi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika V zvezi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika
pred 1 dnevom, 18 urami in 56 minutami
Policija je po streljanju v večstanovanjski hiši v Zidanem Mostu, v katerem je bil lažje poškodovan 32-letni moški, v petek pozno popoldne odvzela prostost 22-letniku.  (RTV SLO)
V povezavi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika V povezavi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika
pred 1 dnevom, 18 urami in 56 minutami
Policija je po streljanju v večstanovanjski hiši v Zidanem Mostu, v katerem je bil lažje poškodovan 32-letni moški, v petek pozno popoldne odvzela prostost 22-letniku.  (RTV SLO)
Streljanje v Zidanem Mostu: policija aretirala 22-letnika
pred 1 dnevom, 19 urami in 7 minutami
Policija je po streljanju v hiši v Zidanem Mostu, v katerem je bil ranjen 32-letnik, aretirala 22-letnika, ki je neprijavljen bival pri najemniku stanovanja. Sumijo ga povzročitve splošne nevarnosti. (24ur.com)
Vlak trčil v tovornjak, pet poškodovanih Vlak trčil v tovornjak, pet poškodovanih
pred 1 dnevom, 19 urami in 38 minutami
Potniški vlak je ob 7. 45 med železniškima postajama Ljubljana Rakovnik in Škofljica zadel tovorno vozilo, ki je zapeljalo na železniški prehod, ko je bil ta zaprt s polzapornicami. Od 27 potnikov na vlaku so bili štirje lažje poškodovani.  (RTV SLO)
V Ljubljani trčila vlak in tovornjak. Ena oseba poškodovana
pred 1 dnevom, 21 urami in 1 minuto
V Ljubljani sta trčila vlak in tovorno vozilo, so nam potrdili iz policijske uprave Ljubljana. V trčenju je bila ena oseba poškodovana. Policijski na terenu še opravljajo ogled kraja nesreče in zbirajo informacije. (24ur.com)
Streljanje v Zidanem Mostu: poškodovan 32-letni moški Streljanje v Zidanem Mostu: poškodovan 32-letni moški
24. maj 2019 (14:17)
Malo po 14. uri so bili celjski policisti obveščeni o streljanju v Zidanem Mostu. Dogodek še preiskujejo.  (RTV SLO)
Zoper Abramova vložena zahteva za preiskavo zaradi suma umora Zoper Abramova vložena zahteva za preiskavo zaradi suma umora
24. maj 2019 (11:30)
Okrožno državno tožilstvo v Celju je danes na celjsko okrožno sodišče vložilo zahtevo za preiskavo zoper 29-letnega Sebastiena Abramova zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje umora iz nizkotnih razlogov in na zahrbten način.  (RTV SLO)
Avtocesta pri Kranju zaprta v obe smeri: prevrnilo se je tovorno vozilo
24. maj 2019 (09:13)
Gorenjska avtocesta je zaradi prometne nesreče tovornega vozila zaprta med priključkoma Kranj vzhod in Kranj zahod. Prevrnilo se je tovorno vozilo, po avtocesti pa se je razsul tovor. (24ur.com)