Novice - Kronika (slovenščina)

Splezal v hotelsko sobo in okradel speča gosta
pred 21 urami in 49 minutami
Z Obale poročajo o drzni tatvini. Nepridiprav je zjutraj splezal v sobo piranskega hotela in okradel nemška turista, ki sta takrat mirno spala. Odnesel je 600 evrov gotovine. Ker pa očitno ni bil dovolj tih, se je oškodovanka zbudila. Ustaviti ji ga ni uspelo, je pa policiji posredovala njegov opis. (24ur.com)
Župan Novalje: Požar so podtaknili piromani, da bi povzročili tragedijo
pred 22 urami in 6 minutami
Župan Novalje Ante Dabo meni, da je bil požar na Pagu podtaknjen. Dejal je, da je uro in pol pred izbruhom požara pri plaži zagorelo v reciklažnem obratu na drugem koncu mesta. Ko so gasilci požar pogasili, se je vnelo v Zrćah. Meni, da so požar podtaknili piromani, da bi povzročili tragedijo, a so pristojne službe s predanim delom preprečile večjo škodo. (24ur.com)
Zapeljal z vozišča avtoceste in se  prevrnil na streho Zapeljal z vozišča avtoceste in se prevrnil na streho
pred 23 urami in 27 minutami
V prometni nesreči, ki se je zgodila v torek okoli 22. ure na štajerski avtocesti od izvoza Celje Center proti Lopati, je umrl 26-letni voznik.  (RTV SLO)
Umrl 26-letni voznik avtomobila Umrl 26-letni voznik avtomobila
pred 23 urami in 27 minutami
V prometni nesreči, ki se je zgodila v torek okoli 22. ure na štajerski avtocesti od izvoza Celje Center proti Lopati, je umrl 26-letni voznik.  (RTV SLO)
26-letni voznik umrl, ko je na avtocesti zapeljal z vozišča
pred 23 urami in 32 minutami
Na štajerski avtocesti se je zgodila prometna nesreča, ki se je končala s smrtnim izidom. Voznik je zapeljal iz vozišča in se prevrnil na streho, 26-letnik je zaradi hudih poškodb na kraju umrl. (24ur.com)
Tragedija na golf igrišču: oče z žogico ubil hčerko
pred 1 dnevom in 37 minutami
V javnosti je odjeknila pretresljiva vest, da je na golf igrišču Sleepy Ridge v utaškem mestu Orem umrla šestletna deklica Aria Hill. Smrt je povzročil njen oče, ki jo je z golf žogico zadel v predel zatilja, sila udarca pa je bila tako močna, da je deklica kmalu po prihodu v bolnišnico umrla. (24ur.com)
Sodišče odločilo, da se mora Peinkiher opravičiti Krkoviču Sodišče odločilo, da se mora Peinkiher opravičiti Krkoviču
pred 1 dnevom, 12 urami in 22 minutami
Okrožno sodišče v Ljubljani je sklenilo, da mora nekdanji vodja obveščevalnega oddelka na ministrstvu za obrambo Anton Peinkiher brigadirju Antonu Krkoviču zaradi trditev v medijih plačati 7250 evrov odškodnine in javno preklicati svoje izjave.  (RTV SLO)
V Lenartu zagorel Saubermacherjev center za ravnanje z odpadki V Lenartu zagorel Saubermacherjev center za ravnanje z odpadki
pred 1 dnevom, 14 urami in 47 minutami
V Lenartu je preteklo noč zagorelo v centru za ravnanje z odpadki družbe Saubermacher. Po navedbah omenjenega podjetja je bil požar manjšega obsega in bil je uspešno pogašen ter ne predstavlja nevarnosti za okolico.  (RTV SLO)
Prebežniki z otroci preko Drave pri Ormožu Prebežniki z otroci preko Drave pri Ormožu
pred 1 dnevom, 17 urami in 19 minutami
Policisti policijske postaje Ormož so v ponedeljek zvečer prijeli Iračana s štirimi otroki in Sirijca z enim otrokom, ki so v Slovenijo prišli preko Drave.  (RTV SLO)
Prebežniki z otroki čez Dravo pri Ormožu Prebežniki z otroki čez Dravo pri Ormožu
pred 1 dnevom, 17 urami in 19 minutami
Policisti policijske postaje Ormož so v ponedeljek zvečer prijeli Iračana s štirimi otroki in Sirca z enim otrokom, ki so v Slovenijo prišli čez Dravo.  (RTV SLO)