Novice - Kronika (slovenščina)

Večino pri Šembijah prijetih prebežnikov že vrnili Hrvaški Večino pri Šembijah prijetih prebežnikov že vrnili Hrvaški
pred 6 urami in 57 minutami
Večino, kar 108 od 123 prebežnikov, ki jih je policija v petek prijela pri Šembijah, so vrnili na Hrvaško, 15 pa jih je zaprosilo za azil, med njimi gre pretežno za mladoletne osebe.  (RTV SLO)
Pri sestopu z Velikega Špičja umrl planinec Pri sestopu z Velikega Špičja umrl planinec
pred 8 urami in 52 minutami
Pri sestopu z Velikega Špičja v občini Bohinj je danes dopoldne zdrsnil planinec. Zdrs je bil zanj usoden.  (RTV SLO)
V Kamniških Alpah se je smrtno ponesrečila planinka V Kamniških Alpah se je smrtno ponesrečila planinka
pred 1 dnevom, 6 urami in 37 minutami
Na poti med Planjavo in Lučko babo v Kamniških Alpah je okoli 15. ure planinka zdrsnila po pobočju in zaradi poškodb umrla, je objavila uprava za zaščito in reševanje.  (RTV SLO)
Na območju Ilirske Bistrice prijeli 122 nelegalnih prebežnikov, iskanje še poteka
pred 1 dnevom, 13 urami in 33 minutami
Na območju PP Ilirska Bistrica so policisti odkrili več manjših taborov v gozdu, kjer je bila večja skupina nelegalnih prebežnikov, ki pa so tabore že zapustili. Po iskanju so jih policisti prijeli 122, z iskanjem pa nadaljujejo, saj naj bi šlo za skupino okoli 200 oseb. (24ur.com)
Policija išče oškodovance predrznega tatu iz Maribora
pred 1 dnevom, 13 urami in 36 minutami
Mariborski policisti so odvzeli prostost 39-letniku, ki ga sumijo storitve več kaznivih dejanj velikih tatvin, storjenih na posebno predrzen način, v času, ko so se oškodovanci nahajali doma ali v okolici hiš. (24ur.com)
Znova gorele smeti: 'Imamo že pripravljeno uredbo o požarni varnosti'
pred 1 dnevom, 13 urami in 58 minutami
Požar v zbirnem centru za embalažo v Dragonji so pogasili. Gasilci so po nočni požarni straži zaključili intervencijo, saj se požar ni ponovil, je pojasnil vodja intervencije Denis Slavec. Pri gašenju je sodelovalo okoli 50 gasilcev s 16 gasilskimi vozili. Sekretar iz okoljskega ministrstva se je na požar odzval z besedami, da že imajo pripravljeno uredbo o požarni varnosti. (24ur.com)
Požar v zbirnem centru za embalažo v Dragonji pogašen Požar v zbirnem centru za embalažo v Dragonji pogašen
pred 1 dnevom, 14 urami in 4 minutami
Požar v zbirnem centru za embalažo v Dragonji, kjer je zagorelo v petek popoldan, je pogašen. Pri gašenju je sodelovalo okoli 50 gasilcev s 16 gasilskimi vozili.  (RTV SLO)
Požar v Dragonji pogašen, vzrok Požar v Dragonji pogašen, vzrok "najverjetneje samovžig"
pred 1 dnevom, 14 urami in 4 minutami
Požar v zbirnem centru za embalažo v Dragonji, kjer je zagorelo v petek popoldne, je pogašen. Pri gašenju je sodelovalo okoli 50 gasilcev s 16 gasilskimi vozili.  (RTV SLO)
Policisti prijeli več kot 120 prebežnikov Policisti prijeli več kot 120 prebežnikov
pred 1 dnevom, 14 urami in 22 minutami
Policisti so v petek popoldne pri Šembijah odkrili več manjših taborov v gozdu, v katerih je bila večja skupina prebežnikov, ki so se razbežali. Do zdaj jim jih je uspelo najti 122.  (RTV SLO)
Policisti prijeli več kot 120 prebežnikov, nekatere še iščejo Policisti prijeli več kot 120 prebežnikov, nekatere še iščejo
pred 1 dnevom, 14 urami in 22 minutami
Policisti so v petek popoldne pri Šembijah odkrili več manjših taborov v gozdu, v katerih je bilo okoli 200 prebežnikov, ki so se razbežali. Do zdaj jim jih je uspelo najti 122.  (RTV SLO)