Novice - Kronika (slovenščina)

Trčenje treh vozil s sedmimi udeleženci, povzročitelj umrl Trčenje treh vozil s sedmimi udeleženci, povzročitelj umrl
pred 7 urami in 2 minutama
V prometni nesreči na cesti Lipce-Savski most na območju Jesenic so bili udeleženi trije osebni avtomobili s skupno sedmimi udeleženci. Povzročitelj je zaradi poškodb umrl v zdravstveni ustanovi.  (RTV SLO)
Vzrok eksplozije v romskem naselju Brezje razstavljanje ročne bombe Vzrok eksplozije v romskem naselju Brezje razstavljanje ročne bombe
pred 21 urami in 2 minutama
Novomeški kriminalisti so ugotovili, da je bil vzrok petkove eksplozije v naselju Brezje, ki je poškodovala dva človeka, razstavljanje ročne bombe iz druge svetovne vojne, t. i. italijanske paradajzarice.  (RTV SLO)
Vzrok eksplozije v naselju Brezje razstavljanje ročne bombe Vzrok eksplozije v naselju Brezje razstavljanje ročne bombe
pred 21 urami in 2 minutama
Novomeški kriminalisti so ugotovili, da je bil vzrok petkove eksplozije v naselju Brezje pri Novem mestu, ki je poškodovala dva človeka, razstavljanje ročne bombe iz druge svetovne vojne, t. i. italijanske paradajzarice.  (RTV SLO)
V Moravčah razstrelili bankomat, gotovine niso odnesli V Moravčah razstrelili bankomat, gotovine niso odnesli
pred 1 dnevom, 2 urama in 37 minutami
Ljubljanske policiste so okoli 4. ure obvestili o sproženem alarmnem signalu na bankomatu v Moravčah, ki so ga neznanci s pomočjo neznane eksplozivne naprave razstrelili. Bankomat se je nahajal v trgovskem objektu.  (RTV SLO)
50-letni Francoz proti Brežicam divjal z 200 kilometri na uro 50-letni Francoz proti Brežicam divjal z 200 kilometri na uro
18. februar 2020 (08:08)
Novomeški policisti so vozniku porscheja carrere med Drnovim in Brežicami izmerili povprečno hitrost vožnje 200 kilometrov na uro. Francoski voznik je ob tem storil še cel kup drugih prekrškov.  (RTV SLO)
Slovenija nežno izgnala Majorova iz države Slovenija nežno izgnala Majorova iz države
17. februar 2020 (19:21)
Ruskega državljana Mihaila Majorova, ki ga je slovenska policija julija 2017 po mednarodni tiralici prijela na meji s Hrvaško, ni več v Sloveniji.  (RTV SLO)
Sojenje, ki bi lahko resno začrtalo novinarske meje Sojenje, ki bi lahko resno začrtalo novinarske meje
17. februar 2020 (18:48)
Najbogatejša Slovenca in odgovorni pri reviji Reporter se niso mogli zunajsodno dogovoriti glede neobjavljanja zasebnih podatkov družine Login, zato se bo spor nadaljeval na sodišču. Loginova želita, da Reporter s članki ne posega več v njuno zasebnost.  (RTV SLO)
Na Nanosu se je ob padcu huje poškodoval jadralni padalec Na Nanosu se je ob padcu huje poškodoval jadralni padalec
17. februar 2020 (12:42)
Na travnati strmini v bližini Vojkove koče na pobočju Nanosa je strmoglavil 30-letni jadralni padalec z območja Kamnika in se pri tem huje poškodoval.  (RTV SLO)
Šest prebežnikov v azilni dom, turški voznik končal v priporu Šest prebežnikov v azilni dom, turški voznik končal v priporu
17. februar 2020 (09:00)
Uslužbenci finančne uprave so na nekdanjem mejnem prehodu Fernetiči zaustavili voznika tovornjaka turških registrskih tablic, v katerem so našli šest ilegalnih prebežnikov. Prebežnike so odpeljali v azilni dom, voznik pa je končal v priporu.  (RTV SLO)
Po nesreči na sedežnici policija opravila pogovor s tremi hrvaškimi državljani Po nesreči na sedežnici policija opravila pogovor s tremi hrvaškimi državljani
16. februar 2020 (15:04)
Bovški policisti so v soboto opravili pogovor s tremi državljani Hrvaške v povezavi s četrtkovim dogodkom, ko se je mlajša smučarka komajda obdržala na štirisedežnici Prevala.  (RTV SLO)