Novice - Kronika (slovenščina)

V zvezi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika V zvezi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika
pred 22 urami in 42 minutami
Policija je po streljanju v večstanovanjski hiši v Zidanem Mostu, v katerem je bil lažje poškodovan 32-letni moški, v petek pozno popoldne odvzela prostost 22-letniku.  (RTV SLO)
V povezavi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika V povezavi s streljanjem v Zidanem Mostu prijeli 22-letnika
pred 22 urami in 42 minutami
Policija je po streljanju v večstanovanjski hiši v Zidanem Mostu, v katerem je bil lažje poškodovan 32-letni moški, v petek pozno popoldne odvzela prostost 22-letniku.  (RTV SLO)
Streljanje v Zidanem Mostu: policija aretirala 22-letnika
pred 22 urami in 53 minutami
Policija je po streljanju v hiši v Zidanem Mostu, v katerem je bil ranjen 32-letnik, aretirala 22-letnika, ki je neprijavljen bival pri najemniku stanovanja. Sumijo ga povzročitve splošne nevarnosti. (24ur.com)
Vlak trčil v tovornjak, pet poškodovanih Vlak trčil v tovornjak, pet poškodovanih
pred 23 urami in 25 minutami
Potniški vlak je ob 7. 45 med železniškima postajama Ljubljana Rakovnik in Škofljica zadel tovorno vozilo, ki je zapeljalo na železniški prehod, ko je bil ta zaprt s polzapornicami. Od 27 potnikov na vlaku so bili štirje lažje poškodovani.  (RTV SLO)
V Ljubljani trčila vlak in tovornjak. Ena oseba poškodovana
pred 1 dnevom in 47 minutami
V Ljubljani sta trčila vlak in tovorno vozilo, so nam potrdili iz policijske uprave Ljubljana. V trčenju je bila ena oseba poškodovana. Policijski na terenu še opravljajo ogled kraja nesreče in zbirajo informacije. (24ur.com)
Streljanje v Zidanem Mostu: poškodovan 32-letni moški Streljanje v Zidanem Mostu: poškodovan 32-letni moški
pred 1 dnevom, 17 urami in 7 minutami
Malo po 14. uri so bili celjski policisti obveščeni o streljanju v Zidanem Mostu. Dogodek še preiskujejo.  (RTV SLO)
Zoper Abramova vložena zahteva za preiskavo zaradi suma umora Zoper Abramova vložena zahteva za preiskavo zaradi suma umora
pred 1 dnevom, 19 urami in 54 minutami
Okrožno državno tožilstvo v Celju je danes na celjsko okrožno sodišče vložilo zahtevo za preiskavo zoper 29-letnega Sebastiena Abramova zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje umora iz nizkotnih razlogov in na zahrbten način.  (RTV SLO)
Avtocesta pri Kranju zaprta v obe smeri: prevrnilo se je tovorno vozilo
pred 1 dnevom, 22 urami in 12 minutami
Gorenjska avtocesta je zaradi prometne nesreče tovornega vozila zaprta med priključkoma Kranj vzhod in Kranj zahod. Prevrnilo se je tovorno vozilo, po avtocesti pa se je razsul tovor. (24ur.com)
Preobrat v preiskavi družinske tragedije iz Spuhlje
pred 1 dnevom, 23 urami in 10 minutami
Mariborski kriminalisti so potrebovali skoraj dva meseca, da so razrešili dilemo, kdo od zakoncev iz Spuhlje, ki sta marca umrla od vbodnih ran, je bil storilec in kdo žrtev. Zdaj se je izkazalo, da si je moški rane prizadejal sam, potem ko je umoril ženo. (24ur.com)
Dijana Đuđić naj bi proračun BiH oškodovala za 2,5 milijona evrov
pred 1 dnevom, 23 urami in 25 minutami
Bosanski mediji poročajo, da državno tožilstvo zoper državljanko Dijano Đuđić, ki je slovenski javnosti znana kot oseba, s katero je stranka SDS sklenila posojilno pogodbo v vrednosti 450.000 evrov, vodi predkazenski postopek zaradi suma kaznivega dejanja organiziranega kriminala, pranja denarja in davčne utaje. (24ur.com)