Novice - Novice (slovenščina)

Lukčeva domačija: kraj, kjer je tehnologija odveč Lukčeva domačija: kraj, kjer je tehnologija odveč
pred 10 urami in 7 minutami
Predstavljamo vam zanimivo podjetniško zgodbo s Kočevskega, s Financami namreč 24. aprila prihajamo v Kočevje, kjer pripravljamo že tretji letošnji regijski forum (Finance)
Kočevar, ki bi z lesenimi supi opremil slovenska jezera Kočevar, ki bi z lesenimi supi opremil slovenska jezera
pred 1 dnevom, 7 urami in 10 minutami
Predstavljamo vam eno izmed zanimivih kočevskih podjetniških zgodb. S Financami namreč prihajamo 24. aprila v Kočevje, kjer pripravljamo že tretji letošnji regijski forum. (Finance)
Širitev pravice do plenic bo manjša, kot je ZZZS nameraval sprva Širitev pravice do plenic bo manjša, kot je ZZZS nameraval sprva
pred 1 dnevom, 10 urami in 11 minutami
Tako zdravniki kot pacienti bi morali razumeti, da javna zdravstvena blagajna, ki jo napolnijo zavarovanci in delodajalci z obveznimi prispevki, ni vreča brez dna (Finance)
Madžarska OTP opustila upanje na vstop v Slovenijo? SKB banke menda noče Madžarska OTP opustila upanje na vstop v Slovenijo? SKB banke menda noče
pred 1 dnevom, 13 urami in 19 minutami
Neuradno: za nakup SKB banke le ena ponudba, v Parizu pa z njo menda niso zadovoljni; kaj zdaj? (Finance)
Finančna pralnica Zahoda Finančna pralnica Zahoda
pred 1 dnevom, 17 urami in 7 minutami
Evropa nujno potrebuje novo osrednje telo, ki bi se ukvarjalo zgolj s preprečevanjem pranja denarja (Finance)
Državni denar za več letalskih prog Državni denar za več letalskih prog
19. april 2019 (12:48)
STO letalskim prevoznikom, ki bi še leteli v Slovenijo, ponuja skoraj milijon evrov za promocijo. (Finance)
Aplikacija TravelAR: Izraelec, ki je v Kočevju postavil virtualni kočevski grad Aplikacija TravelAR: Izraelec, ki je v Kočevju postavil virtualni kočevski grad
19. april 2019 (08:57)
Predstavljamo vam zanimivo podjetniško zgodbo s Kočevskega, s Financami namreč 24. aprila prihajamo v Kočevje, kjer pripravljamo že tretji letošnji regijski forum (Finance)
Kdo je slovenski Arthur Andersen, koliko revizorjev je ostalo brez licence, kakšne so kazni iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov? Kdo je slovenski Arthur Andersen, koliko revizorjev je ostalo brez licence, kakšne so kazni iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov?
19. april 2019 (07:39)
Agencijo za javni nadzor nad revidiranjem smo prosili za podatke o doslej izrečenih ukrepih in sankcijah za revizorje in revizijske družbe  (Finance)
Kazni za revizorje iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov Kazni za revizorje iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov
19. april 2019 (07:39)
Agencijo za javni nadzor nad revidiranjem smo prosili za podatke o doslej izrečenih ukrepih in sankcijah za revizorje in revizijske družbe  (Finance)
Kleptomanstvo slovenske politike. vlada sporoča državljanom: zajebali smo, ampak izplačal vas bo nekdo drug! Kleptomanstvo slovenske politike. vlada sporoča državljanom: zajebali smo, ampak izplačal vas bo nekdo drug!
19. april 2019 (04:11)
Jebem vam mater vsem po spisku in jebem vam fašizem in afroarabske migracije, ali ne dojemate, da se sistem sesuva? Do kdaj bo tišina? (Piše: Rado Pezdir) Bralstvu se opravičujem, ker v tem komentarju ne bom komentiral grozeče pošasti fašizma, ki naj bi se plazila po državi in lezla iz vseh por družbe, ki jih slovenska levica še ni zaprla. Opravičujem se tudi tistim, ki bi morda radi brali, kako bo nekaj deset tisoč migrantov kak mesec po fužinskih kleteh posiljevalo prvaka neke desne superstranke, ki se je v svojem epskem boju za resnico odpovedal zlati žlici rdečega plemstva, ki ga je hranila, vse dokler se ni seznanil s problematiko ritopikov. Namesto tega bom pisal o ekonomiji. Morda se še spomnite ekonomije? To je tista zadeva, ki vas običajno začne skrbeti takrat, ko zmanjka služb. V čisti tišini je na ministrstvu za finance nastal osnutek zakona o postopku sodnega varstva nekdanjih imetnikov kvalificiranih obveznosti bank. Gre za osnutek, ki naj bi naslovil reševanje poplačila (Požareport)