Novice - Novice (slovenščina)

Karikatura dneva Karikatura dneva
pred 3 urami in 22 minutami
Karikatura se nanaša na uredniški komentar: (Finance)
Ko CEO v nekaj dneh zasluži mesečno plačo zaposlenega Ko CEO v nekaj dneh zasluži mesečno plačo zaposlenega
pred 4 urami in 8 minutami
Če podjetje posluje dobro, torej rastejo prihodki in dobiček, podjetje se razvija in zaposluje, potem ni razloga, da za dobro opravljeno delo ne nagradi menedžerjev, ki so pripeljali do tega uspeha. (Finance)
Lestvica: za koliko so lani zrasle plače šefom borznih družb? Lestvica: za koliko so lani zrasle plače šefom borznih družb?
pred 4 urami in 27 minutami
Prejemki šefa Krke Jožeta Colariča so lani prvič presegli milijon evrov bruto, kar je 11-odstotna rast glede na leto prej, a Colarič ni na vrhu lestvice šefov, ki so jim plače lani najbolj zrasle  (Finance)
Umetna neumnost Umetna neumnost
pred 4 urami in 56 minutami
Med stvarmi, s katerimi se ukvarjam kot raziskovalec in profesor, so tudi teme s področja strojnega učenja in umetne inteligence (Finance)
KPMG Slovenija je na črni listi. Je razlog pameten ali banalen in kdo mora paziti? KPMG Slovenija je na črni listi. Je razlog pameten ali banalen in kdo mora paziti?
pred 7 urami in 34 minutami
Zavezanci za javna naročila ne smejo na novo najeti KPMG prihodnja tri leta. Za druge omejitev ni.  (Finance)
Kako dobro se živi v Kočevju? Kako dobro se živi v Kočevju?
pred 8 urami in 7 minutami
Finance 24. aprila prihajamo v Kočevje; Pred tem smo pogledali, kakšne so cene nepremičnin, zdravje Kočevarjev, brezposelnost, kako visoke so plače ...  (Finance)
Prodaja Intereurope: raje državni Pošti kot Britancu, ki bi dal 20 milijonov več Prodaja Intereurope: raje državni Pošti kot Britancu, ki bi dal 20 milijonov več
pred 8 urami in 51 minutami
Pošta Slovenije bo kmalu postala nova lastnica Intereurope, (Finance)
Davorin Kračun, fiskalni svet: Vlada je kot goslač na strehi Davorin Kračun, fiskalni svet: Vlada je kot goslač na strehi
pred 9 urami in 33 minutami
Vladnih izračunov ni, tveganja so tudi globalna, projekcije za prihodnja tri leta so na meji sprejemljivega, ocenjuje fiskalni svet (Finance)
(graf dneva) Za koliko je v desetih letih zrasla plača Jožeta Colariča (graf dneva) Za koliko je v desetih letih zrasla plača Jožeta Colariča
pred 10 urami in 30 minutami
Bruto prejemki prvega človeka Krke Jožeta Colariča so lani (Finance)
Evrsko območje v drugo četrtletje vstopa v šibkejši kondiciji Evrsko območje v drugo četrtletje vstopa v šibkejši kondiciji
pred 11 urami in 40 minutami
Tempo gospodarskih aktivnosti na evrskem območju se je aprila upočasnil že drugi mesec zapored (Finance)