Novice - Šport (slovenščina)

Brus po 12 sezonah v rdečem dresu končal kariero Brus po 12 sezonah v rdečem dresu končal kariero
pred 3 urami in 54 minutami
Miha Brus, ki je vso kariero igral za Jesenice, je sporočil, da pri 33 letih končuje kariero. Navijači so ga poimenovali jeseniški Francesco Totti, saj je bil vseskozi zvest rdečemu dresu.  (RTV SLO)
Borussia Dortmund - Bayern 0:1 Borussia Dortmund - Bayern 0:1
pred 5 urami in 5 minutami
Na ključni tekmi za naslov nemškega prvaka se merita dortmundska Borussia in Bayern. Bavarci imajo štiri točke prednosti. Že točka bi jih močno približala osmemu zaporednemu naslovu. Kultni stadion Westfalen je žal prazen.  (RTV SLO)
Gledalce bodo postopno vračali na tekme, a nogometnih še ne Gledalce bodo postopno vračali na tekme, a nogometnih še ne
pred 5 urami in 7 minutami
Avstrija počasi vrača gledalce in obiskovalce na športne in kulturne prireditve. Že konec tedna bo dogodke v dvoranah in na prostem lahko spremljalo do 100 ljudi. Poleti se bo številka dvignila na 1250 obiskovalcev.  (RTV SLO)
NIJZ za zdaj odsvetuje skupinsko rekreativno vadbo v zaprtih prostorih NIJZ za zdaj odsvetuje skupinsko rekreativno vadbo v zaprtih prostorih
pred 5 urami in 10 minutami
Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) predlaga, naj se rekreativne športne dejavnosti v zaprtih prostorih, razen individualnih, še ne izvajajo, saj je z upoštevanjem priporočil mogoče tveganje za prenos virusa zmanjšati, ne pa popolnoma izključiti.  (RTV SLO)
Bazeni: v vodi dva metra razdalje, priporočeno tudi brez ležalnikov Bazeni: v vodi dva metra razdalje, priporočeno tudi brez ležalnikov
pred 5 urami in 51 minutami
Ko se bodo športna bazenska kopališča spet odprla, bodo morali upravljavci poskrbeti, da bo imel vsak kopalec na voljo vsaj 12 kvadratnih metrov vodne površine, v zaprtih prostorih pa je obvezna uporaba mask.  (RTV SLO)
Borussia Dortmund - Bayern (postavi) Borussia Dortmund - Bayern (postavi)
pred 6 urami in 1 minuto
Na ključni tekmi za naslov nemškega prvaka se bosta pomerila dortmundska Borussia in Bayern. Bavarci imajo štiri točke prednosti. Že točka bi jih močno približala osmemu zaporednemu naslovu. Kultni stadion Westfalen bo žal prazen.  (RTV SLO)
Olimpija na drugi pripravljalni tekmi remizirala s Triglavom Olimpija na drugi pripravljalni tekmi remizirala s Triglavom
pred 6 urami in 41 minutami
Nogometaši Olimpije, vodilne ekipe Prve lige Telekoma Slovenije, so pred nadaljevanjem tekmovanja odigrali drugo prijateljsko tekmo. V Kranju so se s Triglavom razšli z 1:1 (1:1).  (RTV SLO)
Premešana zasedba Olimpije na drugi pripravljalni tekmi remizirala s Triglavom Premešana zasedba Olimpije na drugi pripravljalni tekmi remizirala s Triglavom
pred 6 urami in 41 minutami
Nogometaši Olimpije, vodilne ekipe Prve lige Telekoma Slovenije, so pred nadaljevanjem tekmovanja odigrali drugo prijateljsko tekmo. V Kranju so se s Triglavom razšli z 1:1 (1:1).  (RTV SLO)
Slovenski klubi enotno proti nadaljevanju Lige ABA Slovenski klubi enotno proti nadaljevanju Lige ABA
pred 10 urami in 40 minutami
V sredo bo znano, kakšna bo usoda letošnje sezone v Ligi ABA. Skupščina klubov bo potekala prek videopovezave, pričakovati pa je, da bo odločitev podobna kot pri Evroligi, torej predčasen konec sezone.  (RTV SLO)
V juniju začetek treningov v NHL-u V juniju začetek treningov v NHL-u
pred 11 urami in 18 minutami
Vodstvo severnoameriške hokejske lige NHL želi v začetku junija omogočiti trening igralcev v manjših skupinah in s tem narediti prvi korak k nadaljevanju sezone, ki jo je prekinila pandemija novega koronavirusa.  (RTV SLO)