Novice - Šport (slovenščina)

Junaki Dirke po Sloveniji: Mahorič osvojil kar šest seštevkov Junaki Dirke po Sloveniji: Mahorič osvojil kar šest seštevkov
pred 2 urama in 42 minutami
Boštjan Mervar sicer nikoli ni dobil Dirke po Sloveniji, zato pa je zbral kar sedem etapnih zmag, s čimer je najuspešnejši tekmovalec v zgodovini te dirke.  (RTV SLO)
Slovenski rokometaši v drugem bobnu žreba za EP 2020 Slovenski rokometaši v drugem bobnu žreba za EP 2020
pred 4 urami in 36 minutami
Slovenska moška rokometna reprezentanca, je v kvalifikacijski skupini 4 osvojila prvo mesto, bo v prihajajočem žrebu za evropsko prvenstvo v drugem jakostnem bobnu.   (RTV SLO)
Oblak: Naj se nasprotnice obremenjujejo, kako nas bodo ustavile Oblak: Naj se nasprotnice obremenjujejo, kako nas bodo ustavile
pred 5 urami in 8 minutami
Na prihajajočem evropskem prvenstvu bo ena glavnih orožij reprezentance Teja Oblak, ki pravi, da lahko slovenske košarkarice v Srbijo odpotujejo povsem neobremenjene.  (RTV SLO)
Aretirali Platinija zaradi SP-ja 2022 v Katarju Aretirali Platinija zaradi SP-ja 2022 v Katarju
pred 6 urami in 5 minutami
V prestižnem zahodnem predmestju Pariza so v torek dopoldne pravosodni policisti pridržali Michela Platinija. Nogometno ikono Francije in pozneje predsednika Uefe, ki je bil zaradi korupcije ob položaj in izgnan iz sveta nogometa, zdaj pa je v priporu.  (RTV SLO)
Radenko Mijatović Radenko Mijatović
pred 6 urami in 35 minutami
S Kekom smo delo zastavili dolgoročno, zato ima pogodbo do leta 2022. Po obdobju slabše igre, rezultatov in stagnacije je treba oblikovati zasedbo iz generacije, ki je obetavna.  (RTV SLO)
Maribor začenja v Evropi ali s prvakom Poljske ali pa s polamaterji Maribor začenja v Evropi ali s prvakom Poljske ali pa s polamaterji
pred 8 urami in 51 minutami
Evropsko nogometno poletje se začenja za slovenske klube z današnjim žrebom 1. predkroga Lige prvakov in Evropske lige. Slovenski prvak Maribor je kot nosilec dobil morebitne nasprotnike, kjer so Piast Gliwice iz Poljske in pet prvakov iz malih držav.  (RTV SLO)
Maribor začenja ali s prvakom Poljske ali pa s polamaterji Maribor začenja ali s prvakom Poljske ali pa s polamaterji
pred 8 urami in 51 minutami
Evropsko nogometno poletje se začenja za slovenske klube z današnjim žrebom 1. predkroga Lige prvakov in Evropske lige. Slovenski prvak Maribor je kot nosilec dobil morebitne nasprotnike, kjer so Piast Gliwice iz Poljske in pet prvakov iz malih držav.  (RTV SLO)
Branilci južnoameriškega naslova visoko premagali Japonce Branilci južnoameriškega naslova visoko premagali Japonce
pred 9 urami in 17 minutami
Prvak Cope Americe 2015 in 2016 Čile je odprl obrambo celinskega naslova z visoko zmago s 4:0 nad Japonsko, ki je kot povabljena reprezentanca prišla v Brazilijo z olimpijsko reprezentanco.  (RTV SLO)
Vzpon na Predmejo ob bok Vršiču ali Krvavcu Vzpon na Predmejo ob bok Vršiču ali Krvavcu
pred 9 urami in 32 minutami
"Pričakujem, da bo na vrh Predmeje prišla manjša skupina kolesarjev. Če bo imel kdo še kakšnega pomočnika, bi to lahko igralo pomembno vlogo," o kraljevski etapi Dirke po Sloveniji razmišlja Jan Polanc.  (RTV SLO)
Real iz izgubljenega položaja do vodstva v seriji z 2:0 Real iz izgubljenega položaja do vodstva v seriji z 2:0
pred 17 urami in 16 minutami
Košarkarji Real Madrida so s trojko Jayceeja Carrolla ob zaključku srečanja premagali Barcelono z 81:80 in v finalu španskega prvenstva povedli z 2:0. Medtem je Crvena zvezda petič zapored postala srbski prvak.  (RTV SLO)