Novice - Šport (slovenščina)

Kittel nima več motivacije za trpljenje na kolesu - pri 31 lertih konec kariere Kittel nima več motivacije za trpljenje na kolesu - pri 31 lertih konec kariere
pred 57 minutami
"Izgubil sem vso motivacijo, da bi še naprej trpel na kolesu," je sporočil Marcel Kittel, ki je že pri 31 letih končal kariero. Sijajni šprinter je poudaril, da se je moral med kariero odrekati marsičemu, kar bi še rad počel.  (RTV SLO)
Maruša Černjul zaradi poškodbe vprašljiva za Doho Maruša Černjul zaradi poškodbe vprašljiva za Doho
pred 2 urama in 25 minutami
Atletinja Maruša Černjul si je med treningom zlomila levo roko, tako da je njen nastop na svetovnem prvenstvu v Dohi vprašljiv.  (RTV SLO)
V Ljubljani in na Bledu vrhunec triatlonske sezone V Ljubljani in na Bledu vrhunec triatlonske sezone
pred 2 urama in 58 minutami
Domača sezona triatlona bo vrhunec doživela na začetku septembra, najprej s Triatlonom Ljubljana, nato pa s Triglav triatlonom Bled.  (RTV SLO)
Ponomarenko/Osterman do srebra v šprintu Ponomarenko/Osterman do srebra v šprintu
pred 3 urami in 13 minutami
Kajakašici Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman sta na svetovnem prvenstvu v Szegedu na 200 metrov osvojili srebrno kolajno. Močnejši sta bili le Belorusinji.  (RTV SLO)
Trojna japonska zmaga, Bartol 18. Trojna japonska zmaga, Bartol 18.
pred 3 urami in 49 minutami
Japonec Rjoju Kobajaši je na svoji prvi tekmi v letošnji poletni veliki nagradi v smučarskih skokih, ki je bila skupno jubilejna dvestota v zgodovini, v Hakubi slavil zmago.  (RTV SLO)
Sanches iz Bayerna v Lille; Napoli podrl klubski rekord Sanches iz Bayerna v Lille; Napoli podrl klubski rekord
pred 4 urami in 50 minutami
Nemški nogometni velikan Bayern in francoski podprvak Lille naj bi se že dogovorila za prestop Renata Sanchesa v Francijo, poročajo mediji v Nemčiji in Franciji.  (RTV SLO)
Đoković glavni favorit za zmago na OP-ju ZDA Đoković glavni favorit za zmago na OP-ju ZDA
pred 6 urami in 1 minuto
V ponedeljek se bo začel zadnji turnir za grand slam v letošnji sezoni. Teniški navdušenci bodo prišli na svoj račun, še posebej pa bo zanimivo v boju za končno slavje v moški konkurenci.  (RTV SLO)
Danes v Ljubljani lahko pozdravite šampionko Janjo Garnbret Danes v Ljubljani lahko pozdravite šampionko Janjo Garnbret
pred 7 urami in 13 minutami
Najuspešnejša športna plezalka na svetu Janja Garnbret se bo skupaj z dragocenim in žlahtnim tovorom in preostalo slovensko reprezentanco iz dežele vzhajajoče sonca v domovino vrnila danes popoldne. Sprejem boste lahko spremljali tudi na MMC-ju.  (RTV SLO)
Prenos novinarske konference Janje Garnbret Prenos novinarske konference Janje Garnbret
pred 7 urami in 13 minutami
Najuspešnejša športna plezalka na svetu Janja Garnbret se je vrnila v domovino. Sprejem boste lahko spremljali tudi na MMC-ju.  (RTV SLO)
Neurje in izpad elektrike preložila dvoboje v Winston-Salemu Neurje in izpad elektrike preložila dvoboje v Winston-Salemu
pred 8 urami in 15 minutami
V Winston-Salemu, kjer poteka teniški turnir ATP serije 250, so zaradi neurij, ki so se razbesnela nad Severno Karolino, preložili četrtfinalne dvoboje.  (RTV SLO)