Novice - Šport (slovenščina)

Prenos tudi moške kombinacije Prenos tudi moške kombinacije
pred 3 urami in 46 minutami
Svetovno prvenstvo v športnem plezanju se na Japonskem končuje z moško kombinacijo, kjer pa slovenski tekmovalci nimajo svojega predstavnika.  (RTV SLO)
Olimpijske dileme športnega plezanja Olimpijske dileme športnega plezanja
pred 4 urami in 22 minutami
Janja Garnbret je še drugo leto zapored na svetovnem prvenstvu v plezanju osvojila tri medalje, kar ni uspelo nobenemu plezalcu, s čimer že zdaj sodi med najboljše v zgodovini tega atraktivnega športa.  (RTV SLO)
Možne rešitve Lakersov: Howard, Noah ali Speights Možne rešitve Lakersov: Howard, Noah ali Speights
pred 4 urami in 38 minutami
Košarkarji LA Lakersov so pred nekaj dnevi zaradi poškodbe ostali brez DeMarcus Cousinsa, zato pospešeno iščejo novega centra.  (RTV SLO)
Belec proti Ajaxu zadržal mrežo nedotaknjeno, APOEL zadel prečko Belec proti Ajaxu zadržal mrežo nedotaknjeno, APOEL zadel prečko
pred 11 urami in 47 minutami
Nogometaši APOELA z Vidom Belcem in Romanom Bezjakom so se na prvi tekmi "playoffa" za Ligo prvakov z lanskim polfinalistom Ajaxom razšli brez zadetkov.  (RTV SLO)
Belec proti Ajaxu ohranil mrežo nedotaknjeno, APOEL zadel prečko Belec proti Ajaxu ohranil mrežo nedotaknjeno, APOEL zadel prečko
pred 11 urami in 47 minutami
Nogometaši APOEL-a z Vidom Belcem in Romanom Bezjakom so se na prvi tekmi "playoffa" za Ligo prvakov z Ajaxom, v pretekli sezoni polfinalistom, v Nikoziji razšli brez zadetkov.  (RTV SLO)
Blaž Rola se poslavlja od OP ZDA že po prvem dvoboju Blaž Rola se poslavlja od OP ZDA že po prvem dvoboju
pred 14 urami in 21 minutami
V nasprotju z Blažem Kavčičem njegov soimenjak Blaž Rola ni uspešno začel kvalifikacij za zadnji grand slam sezone v New Yorku – s 7:5, 3:6 in 6:1 ga je premagal Čeh Lukaš Rosol.  (RTV SLO)
Kapetana Ineosa na Vuelti Geoghegan Hart in Poels Kapetana Ineosa na Vuelti Geoghegan Hart in Poels
pred 15 urami in 18 minutami
Kapetana ekipe Ineos na kolesarski Dirki po Španiji, ki se bo začela v soboto, bosta Tao Geoghegan Hart in Wout Poels, je objavilo britansko moštvo.  (RTV SLO)
Tipsarević bo konec leta obesil lopar na klin Tipsarević bo konec leta obesil lopar na klin
pred 15 urami in 49 minutami
Srbski teniški igralec Janko Tipsarević je sporočil, da bo ob koncu letošnje sezone, po koncu Davisovega pokala v Madridu, končal športno kariero.  (RTV SLO)
Janja Garnbret: Če se smejim, bom tudi dobro plezala Janja Garnbret: Če se smejim, bom tudi dobro plezala
pred 16 urami in 51 minutami
"To je neverjetno! Letos imam že sanjsko balvansko sezono, da sem osvojila še tri naslove svetovne prvakinje, pa je res neverjetno. Ne bi si mogla želeti česa boljšega," je po zgodovinskem dosežku žarela najboljša plezalka sveta Janja Garnbret.  (RTV SLO)
Ponomarenko Janićeva in Ostermanova po kolajno in olimpijsko kvoto Ponomarenko Janićeva in Ostermanova po kolajno in olimpijsko kvoto
pred 18 urami in 42 minutami
V sredo se s kvalifikacijami in prvimi polfinalnimi tekmami začenja svetovno prvenstvo v šprintu na mirnih vodah in parakajakaštvu, ki bo hkrati tudi prvo in glavno kvalifikacijsko tekmovanje za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu.  (RTV SLO)