Novice - Šport (slovenščina)

Mihalinčeva na 100 metrov prvič v karieri pod 11,30 Mihalinčeva na 100 metrov prvič v karieri pod 11,30
pred 8 urami in 24 minutami
Maja Mihalinec je na atletskem mitingu v Padovi v teku na 100 m zasedla drugo mesto in z osebnim rekordom 11,27 sekunde (veter +1. 1 m/s) le za tri stotinke zgrešila normo (11,24) za svetovno prvenstvo, ki bo med 27. septembrom in 6. oktobrom v Dohi.  (RTV SLO)
Bo sedmi novinec pri Atleticu res Trippier? De Ligt očitno v Juventus. Bo sedmi novinec pri Atleticu res Trippier? De Ligt očitno v Juventus.
pred 9 urami in 26 minutami
Po pisanju angleških in španskih medijev je bočni branilec Tottenhama in angleške nogometne reprezentance Kieran Trippier na pragu prestopa v Atletico Madrid in bo tako, kot kaže, postal soigralec Jana Oblaka.  (RTV SLO)
Bo sedmi novinec pri Atleticu res Trippier? De Ligt v Juventus. Bo sedmi novinec pri Atleticu res Trippier? De Ligt v Juventus.
pred 9 urami in 26 minutami
Po pisanju angleških in španskih medijev je bočni branilec Tottenhama in angleške nogometne reprezentance Kieran Trippier na pragu prestopa v Atletico Madrid in bo tako, kot kaže, postal soigralec Jana Oblaka.  (RTV SLO)
Hadžić: Kolikor smo imeli tukaj smole, imamo lahko na gostovanju srečo Hadžić: Kolikor smo imeli tukaj smole, imamo lahko na gostovanju srečo
pred 10 urami in 26 minutami
Nogometašem Olimpije v četrtek na povratni tekmi 1. predkroga Evropske lige proti Rigasu FS ne preostane drugega kot popoln napad, če želijo preobrniti zaostanek z 2:3 s prvega srečanja prejšnji četrtek v Stožicah.  (RTV SLO)
Mladi Slovenci za ogrevanje ugnali Tunizijce Mladi Slovenci za ogrevanje ugnali Tunizijce
pred 12 urami in 18 minutami
Slovenska rokometna reprezentanca do 21 let je dobro začela svetovno prvenstvo v Španiji, saj je v uvodni tekmi v Vigu z 32:25 premagala Tunizijo.  (RTV SLO)
Obetavni atlet in bodoči kmetovalec Kristjan Čeh pokoril Evropo  Obetavni atlet in bodoči kmetovalec Kristjan Čeh pokoril Evropo
pred 13 urami in 37 minutami
Atlet Kristjan Čeh je v nedeljo na evropskem prvenstvu za mlajše člane v Gavleju na Švedskem osvojil zlato medaljo v metu diska. 20-letni in kar 206 cm visoki silak iz Podvincev pri Ptuju je vtise strnil na novinarski konferenci v Ljubljani.  (RTV SLO)
Načrt Maribora: V Ljudskem vrtu Načrt Maribora: V Ljudskem vrtu "ponoviti vajo" iz Reykjavika
pred 14 urami in 54 minutami
Nogometaši Maribora mirno pričakujejo povratno tekmo 1. predkroga Lige prvakov proti Valurju, ki so ga že na Islandiji premagali s 3:0, tako da napredovanje vijoličastih ne bi smelo biti vprašljivo.  (RTV SLO)
Kaja Juvan v Bukarešti preskočila Šinikovo Kaja Juvan v Bukarešti preskočila Šinikovo
pred 15 urami in 33 minutami
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan se je prebila v drugi krog turnirja v Bukarešti, potem ko je s 5:7, 6:1 in 6:1 ugnala Bolgarko Isabello Šinikovo.  (RTV SLO)
Sean Yates Sean Yates
pred 17 urami in 7 minutami
Kot je rekel Bradley (Wiggins). Zame je Chris Froome požrl svojo besedo in zaradi tega ni človek, ki bi mi bil všeč. Konec zgodbe.  (RTV SLO)
Roglič z Jumbo Vismo dogovorjen za pogodbo do leta 2023 Roglič z Jumbo Vismo dogovorjen za pogodbo do leta 2023
pred 19 urami in 3 minutami
Najboljši slovenski kolesar Primož Roglič bo po za sedaj še ustnem dogovoru član nizozemskega moštva Jumbo Visme vse do konca sezone 2023. Zasavskemu "orlu", ki ga konec poletja čaka Vuelta, se bi zdajšnja pogodba iztekla z letom 2020.  (RTV SLO)