Novice - Šport (slovenščina)

Kroos podaljšal do leta 2023: Načrt je, da končam kariero pri Realu Kroos podaljšal do leta 2023: Načrt je, da končam kariero pri Realu
pred 12 urami in 28 minutami
Toni Kroos, ki je bil označen za enega glavnih krivcev za zelo slabo sezono madridskega Reala, je podaljšal pogodbo še za eno leto. Nova pogodba ga bo vezala do junija 2023.  (RTV SLO)
Rola odlično začel kvalifikacije Roland Garrosa Rola odlično začel kvalifikacije Roland Garrosa
pred 13 urami in 24 minutami
V nedeljo se bo začel Roland Garros. Blaž Rola je v prvem krogu kvalifikacij za nastop na letošnjem drugem turnirju za grand slam po uri in štirih minutah premagal Dennisa Novaka s 6:2 in 6:3.  (RTV SLO)
Olympiacos še bližje jadranski druščini Olympiacos še bližje jadranski druščini
pred 14 urami in 10 minutami
Olympiacos se je odločil, da ne bo igral v končnici letošnjega grškega košarkarskega prvenstva, s tem pa še utrdil prepričanje, da se želi pridružiti Ligi Aba.  (RTV SLO)
SP elitne divizije: Kanada - Danska SP elitne divizije: Kanada - Danska
pred 14 urami in 16 minutami
Na odločilni tekmi za obstanek med elito svetovnega hokeja v Košicah so hokejisti Velike Britanije po zaostanku z 0:3 premagali Francoze s 4:3. Odločilni zadetek je dosegel Ben Davies v 63. minuti.  (RTV SLO)
Francozi in Avstrijci naslednjo sezono z risi Francozi in Avstrijci naslednjo sezono z risi
pred 14 urami in 16 minutami
Na odločilni tekmi za obstanek med elito svetovnega hokeja v Košicah so hokejisti Velike Britanije po zaostanku z 0:3 premagali Francoze s 4:3 po podaljšku. Med drugoligaše se seli tudi Avstrija, ki je izgubila proti Italiji s 3:4 po kazenskih strelih.  (RTV SLO)
Obetavni Arp predčasno iz Hamburga v München, Pizarro še eno sezono v Bremnu Obetavni Arp predčasno iz Hamburga v München, Pizarro še eno sezono v Bremnu
pred 15 urami in 9 minutami
Vodstvo Stuttgarta je imenovalo Tima Walterja za glavnega trenerja do junija 2021. Nekdanji trener mlajših selekcij Bayerna in Karlsruheja je v letošnji sezoni v drugoligaški konkurenci vodil Holstein Kiel in ga pripeljal do šestega mesta.  (RTV SLO)
Kronaveter: Do zdaj ni bilo stikov z Mariborom Kronaveter: Do zdaj ni bilo stikov z Mariborom
pred 16 urami in 6 minutami
Rok Kronaveter bo po tej sezoni zapustil Olimpijo, ker noče podaljšati pogodbe. Sezona je zanj že končana, o vzrokih, zakaj ne igra, lahko samo ugiba.  (RTV SLO)
V Slovenski Bistrici tudi Luka Janežič in Martina Ratej V Slovenski Bistrici tudi Luka Janežič in Martina Ratej
pred 17 urami in 6 minutami
Atletska zveza Slovenije bo v sodelovanju z organizatorji največjih mitingov v državi letos spet organizirala mednarodno atletsko ligo.  (RTV SLO)
Slovensko kolesarstvo v knjigo rekordov Slovensko kolesarstvo v knjigo rekordov
pred 19 urami in 6 minutami
Slovenski kolesarji so lani in letos na World Touru dobili kar sedem večetapnih dirk, s čimer se lahko v zgodovini tega tekmovanja pohvalita le še Velika Britanija in Španija.  (RTV SLO)
Maoro Vegni Maoro Vegni
pred 21 urami in 11 minutami
Če sem iskren, bi si želel, da se v Sloveniji dirka začne. S tem bi naredili korak naprej od dosedanjih gostovanj v Sloveniji, to pa bi stalo približno od osem do deset milijonov evrov.  (RTV SLO)