Novice - Šport (slovenščina)

Trojna japonska zmaga, Bartol 18. Trojna japonska zmaga, Bartol 18.
pred 2 urama in 43 minutami
Japonec Rjoju Kobajaši je na svoji prvi tekmi v letošnji poletni veliki nagradi v smučarskih skokih, ki je bila skupno jubilejna dvestota v zgodovini, v Hakubi slavil zmago.  (RTV SLO)
Sanches iz Bayerna v Lille; Napoli podrl klubski rekord Sanches iz Bayerna v Lille; Napoli podrl klubski rekord
pred 3 urami in 44 minutami
Nemški nogometni velikan Bayern in francoski podprvak Lille naj bi se že dogovorila za prestop Renata Sanchesa v Francijo, poročajo mediji v Nemčiji in Franciji.  (RTV SLO)
Đoković glavni favorit za zmago na OP-ju ZDA Đoković glavni favorit za zmago na OP-ju ZDA
pred 4 urami in 54 minutami
V ponedeljek se bo začel zadnji turnir za grand slam v letošnji sezoni. Teniški navdušenci bodo prišli na svoj račun, še posebej pa bo zanimivo v boju za končno slavje v moški konkurenci.  (RTV SLO)
Danes v Ljubljani lahko pozdravite šampionko Janjo Garnbret Danes v Ljubljani lahko pozdravite šampionko Janjo Garnbret
pred 6 urami in 7 minutami
Najuspešnejša športna plezalka na svetu Janja Garnbret se bo skupaj z dragocenim in žlahtnim tovorom in preostalo slovensko reprezentanco iz dežele vzhajajoče sonca v domovino vrnila danes popoldne. Sprejem boste lahko spremljali tudi na MMC-ju.  (RTV SLO)
Neurje in izpad elektrike preložila dvoboje v Winston-Salemu Neurje in izpad elektrike preložila dvoboje v Winston-Salemu
pred 7 urami in 8 minutami
V Winston-Salemu, kjer poteka teniški turnir ATP serije 250, so zaradi neurij, ki so se razbesnela nad Severno Karolino, preložili četrtfinalne dvoboje.  (RTV SLO)
Roglič: Uvrstitev na stopničke je lep dosežek, a to mi je že uspelo Roglič: Uvrstitev na stopničke je lep dosežek, a to mi je že uspelo
pred 7 urami in 54 minutami
"Prvič bom nastopil na Vuelti, toda imamo močno ekipo, dirke se že zelo veselim," je na novinarski konferenci pred začetkom letošnje Dirke po Španiji dejal slovenski kolesar Primož Roglič.  (RTV SLO)
Milanič: Hotić bi moral biti bolj pazljiv Milanič: Hotić bi moral biti bolj pazljiv
pred 9 urami in 23 minutami
"Z rezultatom sem zadovoljen. Še posebej, če upoštevamo dejstvo, da smo igrali proti zelo močni ekipi in smo zadnje pol ure igrali z nogometašem manj," je po remiju na prvi tekmi 4. predkroga Evropske lige v Razgradu (0:0) dejal trener Maribora Milanič.  (RTV SLO)
Na Ljubljanici navdušili odbojkarji na vodi Na Ljubljanici navdušili odbojkarji na vodi
pred 18 urami in 24 minutami
Tri tedne pred začetkom evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo potekalo tudi v Ljubljani, je slovenska prestolnica gostila spektakel - odbojkarsko tekmo nekdanjih evropskih odbojkarskih zvezdnikov na gladini reke Ljubljanice.  (RTV SLO)
Jeseničani šele po kazenskih strelih ugnali selekcijo Slovenije iz Lige IHL Jeseničani šele po kazenskih strelih ugnali selekcijo Slovenije iz Lige IHL
pred 19 urami in 9 minutami
Prvi dan 16. mednarodne Poletne lige na Bledu so hokejisti Sija Acronija Jesenic po kazenskih strelih premagali selekcijo Slovenije, ki jo sestavljajo igralci iz Lige IHL, z 2:1.  (RTV SLO)
Chiappini: Šibkih točk Poljakinj ni lahko najti Chiappini: Šibkih točk Poljakinj ni lahko najti
pred 19 urami in 10 minutami
Žensko odbojkarsko reprezentanco v petek v Lodžu čaka prva tekma evropskega prvenstva, nasproti pa ji bo stala Poljska, v zadnjih letih ena najmočnejših evropskih izbranih vrst.  (RTV SLO)