Novice - Šport (slovenščina)

V juniju začetek treningov v NHL-u V juniju začetek treningov v NHL-u
pred 29 minutami
Vodstvo severnoameriške hokejske lige NHL želi v začetku junija omogočiti trening igralcev v manjših skupinah in s tem narediti prvi korak k nadaljevanju sezone, ki jo je prekinila pandemija novega koronavirusa.  (RTV SLO)
Armstrong: Eddyja Mercxa sem prosil, da me predstavi dr. Ferrariju Armstrong: Eddyja Mercxa sem prosil, da me predstavi dr. Ferrariju
pred 44 minutami
"Povedal sem na tisoče laži. Bil sem prepričljiv. Lagal sem vam pred očmi," se predstavlja Lance Armstrong v najnovejšem dokumentarcu, kjer predstavlja svojo plat resnice o dopingu, 7 zmagah na Touru in padcu iz vloge ameriškega heroja v sovražnika št. 1.  (RTV SLO)
Patrick Ewing odšel v domačo oskrbo Patrick Ewing odšel v domačo oskrbo
pred 2 urama in 26 minutami
Nekdanji zvezdnik košarkarske lige NBA Patrick Ewing, ki je pred dnevi razkril, da je okužen z novim koronavirusom, je že zapustil bolnišnico.  (RTV SLO)
Beznik prevzel vodenje smučarskih tekov Beznik prevzel vodenje smučarskih tekov
pred 2 urama in 55 minutami
Roman Beznik je novi predsednik zbora za smučarske teke Smučarske zveze Slovenije. Na volitvah je bil edini kandidat, predlagal ga je blejski klub. Nasledil je Simona Jana, ki je na začetku aprila odstopil zaradi osebnih razlogov.  (RTV SLO)
Črnogorci v Črnogorci v "korona čisti" oazi kar takoj z navijači na stadionih
pred 3 urami in 7 minutami
Ne samo, da bodo nadaljevali s prvenstvom, ampak bodo že ta vikend na tribunah tudi navijači. Kje? v Črni gori.  (RTV SLO)
Pogodbo s Kamničankami podaljšala tudi Eva Zatković Pogodbo s Kamničankami podaljšala tudi Eva Zatković
pred 3 urami in 49 minutami
V vrstah državnih prvakinj, odbojkaric Calcit Volleyja, je po Evi Pogačar pogodbo podaljšala še Eva Zatković, so sporočili iz kamniškega kluba. 19-letna Ljubljančanka se je kljub ponudbam iz tujine odločila ostati zaradi lige prvakinj v odbojki, (RTV SLO)
Jonathan Wilson Jonathan Wilson
pred 4 urami in 16 minutami
Haaland je čudovit talent, zaradi katerega je nogomet videti kot najbolj preprosta stvar. A ne sme nas premamiti, da bi mislili, da je tako preprosta. Ne smemo se zmotiti v prepričanju, da je njegova odličnost samoumevna.  (RTV SLO)
Prvi skupni trening slovenskih reprezentantov po pandemiji Prvi skupni trening slovenskih reprezentantov po pandemiji
pred 6 urami in 16 minutami
Slovenski rokometni reprezentanti bodo danes opravili prvo skupno vadbo po izbruhu pandemije novega koronavirusa. Pod vodstvom švedskega strokovnjaka na slovenski klopi Ljubomirja Vranješa se bo trening v dvorani na Kodeljevem začel ob 11. 30.  (RTV SLO)
Največji sovražnik NBA-dinastij? Egoizem. Največji sovražnik NBA-dinastij? Egoizem.
pred 6 urami in 32 minutami
Dokumentarna serija The Last Dance ponuja veliko zanimivih izhodišč v vznemirljivo raziskovanje najbolj uspešnih športnikov. Če se je športni svet glavnino časa ukvarjal z zapuščino Michaela Jordana, pa lahko marsikaj zanimivega sklepamo o dinastijah.  (RTV SLO)
Beršnjak: Tudi v drugi ligi bi Rudar funkcioniral nemoteno Beršnjak: Tudi v drugi ligi bi Rudar funkcioniral nemoteno
pred 15 urami in 7 minutami
Nogometaši Rudarja so zadnjo zmago v Prvi ligi dosegli 22. maja lani, ko so premagali Celje z 2:0. V letošnji sezoni so desetkrat remizirali in na preostalih enajstih tekmah je obstanek v ligi zares malo verjeten.  (RTV SLO)